1. Miten katsot?
  2. Tunnistus
  3. Asiakastiedot
  4. Kiitos

Telia Liigapassi + C More Total

Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, MM-kiekko, CHL ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.

Hinta- ja tuotetiedot >

44,90 € kk

Telia Liigapassi + C More Total
Urheilua ja viihdettä koko perheelle! Telia Liigapassilla näet Liigan kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Mukana on rallin MM-sarja, jalkapalloa (mm. Mestarien liiga, La Liga ja Serie A), huippujääkiekkoa (miesten MM-kisat, Mestis, CHL, Sveitsin liiga ja SHL), amerikkalaisen jalkapallon NFL, yleisurheilun Timanttiliiga, tenniksen WTA Tour, raveja viikoittain ja paljon muuta huippu-urheilua. Lisäksi paketista löytyvät kotimaiset ja kansainväliset elokuvat ja suosikkisarjat, laadukkaita dokumentteja sekä lasten oma C More Juniori -kanava.

Pakettiin kuuluvat kanavat:
✔ Liiga 1 - Liiga 7
✔ Liiga UHD*
✔ C More Max HD
✔ C More Sport 1 HD
✔ C More Sport 2 HD
✔ C More First
✔ C More Stars
✔ C More Hits
✔ C More Series
✔ C More Juniori
✔ SF-kanalen
✔ C More -ohjelmakirjasto
✔ Liiga-ohjelmakirjasto
✔ Saat myös C More -suoratoistopalvelun maksutta käyttöösi.

* Ultra HD -laatu on saatavilla vain Telian digiboksilla. Lue lisää: telia.fi/liigauhd. Telia TV sovelluksessa kanava saatavilla HD-kuvanlaadulla.

Lisäedut:
✔ Voit katsoa C Moren kanavia ja käyttää ohjelmakirjastoa myös C Moren oman suoratoistopalvelun kautta Telia TV sovelluksen tunnuksilla. Suoratoistopalvelusta löydät huikeasti lisää katsottavaa mm. C Moren kotimaiset alkuperäissarjat sekä MTV3-, Sub- ja AVA-kanavien ohjelmia ilman katkoja ja monesta suosikkisarjasta jaksoja jo ennakkoon.
✔ Jos olet uusi Telia TV -asiakas, saat tilauksen jälkeen etukoodin, jolla voit vuokrata yhden ilmaisen elokuvan Telia TV:n elokuvavuokraamosta, joka on pullollaan uutuuselokuvia sekä vanhoja klassikkoleffoja.

Miten voit katsoa:
✔ Maksuttoman Telia TV sovelluksen kautta (ladattavissa älypuhelimille ja tableteille, Chromecast ja Apple TV myös tuettu)
✔ Web-selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi
C More -suoratoistopalvelun kautta Telia TV sovelluksen tunnuksia käyttäen
✔ Lisämaksusta digiboksilla suoraan TV-ruudulta (tilattavissa erikseen)

Irtisanomisaika:
  • Mikäli haluat lopettaa tilauksen, sinun tulee ilmoittaa siitä meille 30 päivää etukäteen. Kanavapaketilla on 30 vuorokauden irtisanomisaika (pois lukien maksuttomat kokeilujaksot).
  • Mikäli irtisanot tilauksen maksuttoman kokeilujakson aikana, kanavapaketti irtisanoutuu välittömästi, eikä tilauksesta tällöin koidu sinulle maksettavaa.
  • Mikäli olet tilannut tuotteen määräaikaisella sopimuksella, voit lopettaa tilauksen vasta määräaikaisen sopimuskauden jälkeen. Irtisanomisesta voi toki ilmoittaa määräaikaisen sopimuksen aikana esimerkiksi siten, että tilaus loppuu määräaikaisen tilausjakson loputtua.

Näin voit katsoa

Telia TV sovellus

Maksuttomalla sovelluksella näet tilaamasi ohjelmat läppäriltä, puhelimelta tai tabletilta. Sovellusta voi käyttää myös suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Maksuton sovellus
Toimii kaikilla liittymillä
Käytettävissä kaikissa EU-maissa

Hinta- ja tuotetiedot >

0,00 €/kk

Hintatiedot:
Telia TV sovellus on kaikille maksuton. Tilaamalla sovelluksen verkkokaupasta, saat itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Telia TV sovellus:
Maksuttomalla Telia TV sovelluksella katsot ohjelmia millä tahansa laitteella, millä tahansa yhteydellä ja missä tahansa verkossa. Suosikkiohjelmat kulkevat mukanasi myös EU-maissa reissatessasi. Lempisarjojen jaksot, elokuvat, lastenohjelmat ja urheilun huippuhetket ovat saatavillasi aina, kun sinulle sopii. 

Telia TV sovellukseen voit tilata kanavapaketteja laajasta valikoimasta oman mieltymyksesi mukaan. Voit katsoa tilaamiasi kanavapaketteja myös lisämaksullisella Telia TV digiboksilla, joka mahdollistaa kanavapakettien helpon katselun television ruudulta.

Sovelluksen sisällä olevasta elokuvavuokraamosta löydät uunituoreita Hollywood-kassamagneetteja sekä kotimaisia hittielokuvia. Saat ensimmäisen vuokrauksen maksutta.

Tuetut laitteet ja käyttöjärjestelmät:
Puhelimet ja tabletit
Tietokoneet ja läppärit
Chromecast ja Apple TV
Applen laitteet (iPhone, iPad ja läppärit)
Android-laitteet (puhelimet, tabletit ja televisiot)
Telia TV sovelluksen tunnuksia voi käyttää myös osoitteessa tv.telia.fi, jonka kautta voit katsoa tilaamiasi kanavapaketteja suoraan selaimesta.

Telia TV Sovellus

Mikäli haluat tutustua Telia TV sovellukseen tarkemmin, löydät lisätietoja klikkaamalla tästä >

Tilaatko kanavapakettia kaapelikortille? Lue lisää >

Tilaaminen kaapelikortille

Huom! Kaikkia kanavapaketteja ei välttämättä ole saatavilla kaapelikortille. Mikäli sinulla on jo kaapelikortti, niin voit tutustua valikoimaan ja tilata lisää katsottavaa kirjautumalla Minun Teliaan.

Mikäli sinulla on jo kaapelikortti, toimi näin:
  1. Kirjaudu Minun Teliaan.
  2. Siirry "Liittymäni ja palveluni" -osiossa kohtaan "Telia TV -katselutavat".
  3. Valitse "Hallinnoi tilausta" kaapelikortin kohdalta.
  4. Hallintasivulla voit tutustua kaapelikortille saataviin kanavapaketteihin ja tilata niitä kaapelikortillesi.