Lasten kellopuhelin liittymällä

Tilaa lapselle helppokäyttöinen Xplora-kellopuhelin ja luotettava puhelinliittymä nyt yhdessä edulliseen kuukausihintaan.

Alk. 17,99 €/kk
12 kk määräaikainen sopimus.

Lapselle Xplora-kellopuhelin ja liittymä

Helppokäyttöinen kellopuhelin liittymällä on hyvä valinta lapsen ensipuhelimeksi. Xploran XGO3- ja X6Play -kellopuhelimet on suunniteltu lapsen tarpeet huomioiden ja ne sisältävät kaikki matkapuhelimen hyvät ominaisuudet. Saat lapseen yhteyden milloin tahansa ja voit seurata missä lapsesi liikkuu.

Kellopuhelin on myös turvallinen käyttää. Siinä ei ole pääsyä sosiaaliseen mediaan, ei internetiä, sovelluksia tai pääsyä sopimattomaan sisältöön. Kellopuhelimella voit pitää yhteyttä lapseesi tavallisen puhelimen tavoin puheluiden ja viestien välityksellä. Luotettavalla liittymällä varmistat, että saat lapseesi aina tarvittaessa yhteyden.

Nappaa Xplora-kellopuhelin ja  siihen sopiva liittymä nyt kätevästi yhdessä edulliseen kuukausihintaan.

50 € pantti Vaihtodiiliin

Kun ostat liittymäasiakkaanamme lapsellesi Xplora-kellopuhelimen, saat 50 €:n pantin Vaihtodiiliin.

Pantin voit hyödyntää lapsesi kasvaessa, kun lapsesi on aika siirtyä kellopuhelimesta älypuhelimeen, jolloin Xplora on rahaa Vaihtodiilissä vähintään 50 €.

Etu koskee vain liittymäasiakkaita ja pantin voi hyödyntää Vaihtodiilinä, kun liittymäasiakas ostaa Vaihtodiilillä Xplora-kellopuhelimen tilalle älypuhelimen.

Lue lisää Vaihtodiilistä.

Rajaa ja järjestä
Järjestys
Valmistaja
Hinta
Erikoisfilterit
Xplora XGO3 lasten kellopuhelin - liittymällä
Liittymä ja laite
Xplora XGO3 lasten kellopuhelin - liittymällä
Xplora XGO3 lasten kellopuhelin - liittymällä
Säästä 173 €
17,99
€/kk
12 kk määräaikainen sopimus
Xplora X6Play lasten kellopuhelin - liittymällä
Liittymä ja laite
Xplora X6Play lasten kellopuhelin - liittymällä
Xplora X6Play lasten kellopuhelin - liittymällä
Säästä 163 €
22,99
€/kk
12 kk määräaikainen sopimus
Näytä lisää Näytä kaikki (2)

Kellopuhelin ensipuhelimeksi lapselle

Turvalliset Xplora-kellopuhelimet sisältävät kaikki lapsen ensipuhelimelle tarpeelliset ominaisuudet ja ne kannustavat lasta hauskalla tavalla leikin kautta aktiivisuuteen ja liikkumiseen. Lapsen ranteeseen sopivaksi suunnitellut kellopuhelimet pysyvät ranteessa mukana vauhdikkaammassakin menossa.

Huoltajan Xplora-sovelluksella voit hallita kaikkia lapsesi Xplora-kellopuhelimen ominaisuuksia. Näet missä lapsesi liikkuu ja voit mm. määrittää yhteyshenkilöt, jotka voivat olla lapseen yhteydessä ja joihin lapsesi voi olla yhteydessä. Sovelluksesta voit myös asettaa koulutilan halutuille ajankohdille, jolloin Xplora toimii vain rannekellona eikä häiritse keskittymistä koulussa.

Laitteet ja liittymät koko perheelle

Kun lapselle on hankittu ensiliittymä, kannattaa samalla tarkistaa myös muiden perheenjäsenten liittymät. Löydät meiltä puhelinliittymät koko perheelle ja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu vaikka 5G-liittymiin, joilla nautit yhteydestä turvallisessa ja kotimaisessa 5G-verkossa. Jos puhelin kaipaa päivitystä niin tutustu 5G-puhelimiin, jolla saat 5G-liittymästä kaiken irti. 

Kotona kaikkien viihtyvyyden takaa kiinteä laajakaista. Netiksi tablettiin ja mukaan vaikkapa lomareissuille paras vaihtoehto on mobiililaajakaista. Tutustu myös Telia Play -palveluun ja kanavapaketteihin, joista löydät paljon katsottavaa koko perheelle. Liittymäasiakkaana saat myös MTV Katsomon sisältöjä etuhintaan.