1. Miten katsot?
 2. Tunnistus
 3. Asiakastiedot
 4. Kiitos

Telia Play -sovellus

Maksuttomalla Telia Play -sovelluksella vuokraat leffoja ja katsot tilaamiasi sisältöjä puhelimella, läppärillä tai tietokoneella missä ja milloin vain. Katsele peruskanavien ohjelmatallenteita lisämaksullisella Tallennuspalvelulla tai maksukanavia ja ohjelmakirjastoja valitsemallasi kanavapaketilla.

Hinta- ja tuotetiedot >

0,00 € kk

Telia Play -sovellus
Maksuttomalla Telia Play -sovelluksella katsot tilaamiasi kanavapaketteja ja käytät Telia Playn elokuvavuokraamoa millä tahansa laitteella, millä tahansa yhteydellä ja missä tahansa EU-maassa. Lempisarjojen jaksot, elokuvat, lastenohjelmat ja urheilun huippuhetket ovat saatavillasi aina, kun sinulle sopii.

Peruskanavien ohjelmatallenteita katselet lisämaksullisen Tallennuspalvelun avulla. Sovellukseen voit tilata myös kanavapaketteja laajasta valikoimasta mieltymyksesi mukaan. Voit katsoa tilaamiasi kanavapaketteja myös helposti television ruudulta huipputarkalla kuvanlaadulla Telia Play -boksilla, joka on lisämaksullinen laite. Sovelluksen sisällä olevasta elokuvavuokraamosta löydät niin uunituoreita Hollywood-leffoja kuin kotimaisiakin hittielokuvia. Saat ensimmäisen elokuvavuokrauksen maksutta.

Hintatiedot:
Telia Play -sovellus on kaikille maksuton. Tilaamalla sovelluksen verkkokaupasta, saat itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Tuetut laitteet ja käyttöjärjestelmät:
✔ Puhelimet, tabletit ja tietokoneet
✔ Chromecast ja Apple TV
✔ Applen laitteet (iPhone, iPad ja läppärit)
✔ Android-laitteet (puhelimet, tabletit ja televisiot)
✔ Windows- ja Mac-tietokoneet
✔ Sovelluksen tunnuksia voit käyttää myös osoitteessa teliaplay.fi, jonka kautta voit katsoa tilaamiasi kanavapaketteja suoraan selaimesta.

Haluatko tutustua Telia Play -sovellukseen vielä tarkemmin? Katso lisätietoja tästä.

Onko sinulla jo Telia Play? Valitse sisällöt kirjautumalla Minun Teliaan.

Yleiset toimitusehdot | Maksupalveluehdot | Palvelukuvaus | Hinnasto

Haluatko lisää katsottavaa?

Tallennuspalvelu
Tallennuspalvelun avulla voit tehdä tallennuksia kotimaisilta peruskanavilta ja katsoa ohjelmatallenteita Telia Playssa. Käytössäsi on rajattomasti tallennustilaa ja tallenteet säilyvät 3 kk ajan.
0,00 € kk
14 vuorokauden ajan, jonka jälkeen 6,50 €/kk
Tallennuspalvelu
Etkö ehdi TV:n ääreen? Lempiohjelmat yhtä aikaa? Ei hätää. Tallenna TV-ohjelmia Telia Play -sovelluksella missä vain ja vaikka usealta kanavalta yhtä aikaa. Katso tallenteita kun sinulle sopii älypuhelimesta, tabletilta, tietokoneelta tai siirrä telkkariin Apple TV:n tai Chromecastin avulla.

Tallennuspalvelulla voit tallentaa kaikkia kotimaisia peruskanavia, vaikka usealta kanavalta yhtä aikaa! Saat tallennettua ohjelmat aina alusta asti, vaikka aloittaisit tallennuksen vasta ohjelman viime minuuteilla. Käytössäsi on rajattomasti tallennustilaa ja tallenteet säilyvät 3 kk ajan. Tallenteet ovat käytettävissä myös Telia Play -boksilla.

Seuraavat kanavat ovat tallennettavissa:
 • Yle TV1
 • Yle TV2
 • Yle Teema & Fem
 • MTV3
 • MTV Sub
 • MTV Ava
 • Nelonen
 • Hero
 • Jim
 • Liv
 • TV5
 • Kutonen
 • Frii
 • TLC
 • STAR Channel
 • National Geographic
Seuraavat kanavat ovat katseltavissa livenä:
 • Yle TV1
 • Yle TV2
 • Yle Teema & Fem
 • MTV3
 • MTV Sub
 • MTV Ava
 • Frii
 • TLC
 • STAR Channnel
 • National Geographic
Kanavavalikoimaan kuuluvat toistaiseksi edellä mainitut kanavat. Muutokset mahdollisia.

Telia Play -boksin Tallennuspalvelun tilaajille palvelu on maksuton. Aktivoi palvelu kirjautumalla Minun Teliaan.

30 vuorokauden irtisanomisaika, pois lukien ilmaiset kokeilujaksot ja määräaikaistilaukset.
 • Uusille tilaajille Tallennuspalvelu 14 vuorokauden ajan veloituksetta Telia Play -boksipalvelussa tai Telia Play -sovelluksessa.
 • Veloituksettoman tilausjakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 6,50 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla.
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde
Viihteen suurkuluttajan kanavapaketti tarjoilee kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
0,00 € kk
14 vuorokauden ajan 0 €, jonka jälkeen 12,95 €/kk
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde
Kanavapaketti ja tilaukseen sisältyvä MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tarjoavat laajan kattauksen elokuvia ja sarjoja sekä lastenohjelmia. Valikoimaa täydentävät mielenkiintoiset dokumentit.

Alkuperäissarjat ensimmäisenä. Kaikki alkuperäissarjat, kuten Estonia, Poromafia, Sunnuntailounas, Maria Kallio, Onnela, Rantabaari, Hautalehto ja Aallonmurtaja.
TV-ohjelmat ensimmäisenä. MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmia ennakkoon.
Tuhansia tunteja realityä. Hayu-realitysarjoja, kuten Beverly Hillsin täydelliset naiset, Botched, Below Deck sekä Love Islandin eri maiden versiot.
Kansainvälisiä hittisarjoja ja elokuvia. Pohjoismaiset suosikit, kuten Murha Helsingörissä, Maria Wern ja Beck-elokuvat sekä BritBoxin ylistetyt brittisarjat.
Lastenohjelmat aina suomeksi puhuttuna. Kattava valikoima lasten ja nuorten suosikkeja. Nähtävillä vanhat klassikkosarjat sekä uudet suosikit.

Tilaukseen lisätään automaattisesti maksuton MTV Katsomo -suoratoistopalvelu. MTV Katsomossa voit katsoa viihdesisältöjä sekä striimata seuraavia kanavia: MTV3, MTV Sub, MTV Ava, MTV UutisLive. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi ohjeet, kuinka voit aktivoida palvelun käyttöösi.

Pakettiin kuuluvat kanavat:
✔ MTV Aitio
✔ MTV Viihde
✔ MTV Juniori
✔ SF-kanalen

Lisäetu:
Jos olet uusi Telia Play -asiakas, saat tilauksen jälkeen etukoodin, jolla voit vuokrata yhden ilmaisen elokuvan Telia Playn monipuolisesta elokuvavuokraamosta.

Miten voit katsoa:
1. Maksuttoman Telia Play -sovelluksen kautta (ladattavissa älypuhelimille ja tableteille)
2. Web-selaimen kautta osoitteessa teliaplay.fi
3. Lisämaksusta Telia Play -boksilla suoraan television ruudulta (tilattavissa erikseen)
4. MTV Katsomo -suoratoistopalvelun kautta

Irtisanomisaika:
 • Mikäli haluat lopettaa tilauksen, sinun tulee ilmoittaa siitä meille 30 päivää etukäteen. Kanavapaketilla on 30 vuorokauden irtisanomisaika (pois lukien maksuttomat kokeilujaksot).
 • Mikäli irtisanot tilauksen maksuttoman kokeilujakson aikana, kanavapaketti irtisanoutuu välittömästi, eikä tilauksesta tällöin koidu sinulle maksettavaa.
 • Mikäli olet tilannut tuotteen määräaikaisella sopimuksella, voit lopettaa tilauksen vasta määräaikaisen sopimuskauden jälkeen. Irtisanomisesta voi toki ilmoittaa määräaikaisen sopimuksen aikana esimerkiksi siten, että tilaus loppuu määräaikaisen tilausjakson loputtua.
Hintatiedot:
 • MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde 14 vuorokauden ajan veloituksetta
 • Tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana hintaan 12,95 €/kk
 • Käytettävissä maksuttomalla Telia Play sovelluksella ja Telia Play boksilla.
 • Kanavapaketti maksetaan kerran kuukaudessa laskulla (vaihtoehtoina e-lasku, sähköpostilasku sekä lisämaksusta paperilasku)
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
44,90 € kk
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Kanavapaketti ja tilaukseen sisältyvä MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tarjoavat kaikki merkittävimmät urheilulajit, laajan kattauksen elokuvia ja sarjoja sekä lastenohjelmia. Valikoimaa täydentävät mielenkiintoiset dokumentit.

Huippujääkiekon koti. Kaikki Liiga- ja Mestis-ottelut, viikoittainen NHL-ottelu parhaaseen katseluaikaan, Ruotsin SHL:n sekä Sveitsin liigan otteluita. Jääkiekon MM-kisojen kaikki Leijonien ottelut.
Kaikki MM-rallista. Jokainen erikoiskoe suomeksi selostettuna. Lisäksi mm. rallin EM-sarja, rallicrossin MM-sarja ja motocrossin MXGP.
Maailmanluokan jalkapalloa. Mestarien liiga, La Liga, Serie A ja Aasian Mestarien liiga. UEFA Nations Leaguen ottelut sekä EM- ja MM-karsintapelit (pois lukien Suomen A-maajoukkueen ottelut). Amerikkalaisen jalkapallon jättisarja NFL.
Yleisurheilun kruununjalokivi sekä tennistä ja raveja. Yleisurheilun Timanttiliiga, ATP-tennistä sekä kotimaiset ravit.
Alkuperäissarjat ensimmäisenä. Kaikki alkuperäissarjat, kuten Estonia, Poromafia ja Hautalehto.
TV-ohjelmat ensimmäisenä. MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmia ennakkoon.
Tuhansia tunteja realityä. Hayu-realitysarjoja, kuten Beverly Hillsin täydelliset naiset ja Love Island.
Kansainvälisiä hittisarjoja ja elokuvia. Pohjoismaiset suosikit, kuten Beck-elokuvat sekä BritBoxin ylistetyt brittisarjat.
Lastenohjelmat aina suomeksi puhuttuna. Kattava valikoima lasten ja nuorten suosikkeja.

Tilaukseen lisätään automaattisesti maksuton MTV Katsomo -suoratoistopalvelu. MTV Katsomossa voit katsoa viihde- ja urheilusisältöjä sekä striimata seuraavia kanavia: MTV3, MTV Sub, MTV Ava, MTV UutisLive. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi ohjeet, kuinka voit aktivoida palvelun käyttöösi.

Pakettiin kuuluvat kanavat:
✔ MTV Urheilu 1–3
✔ MTV Max
✔ MTV Liiga 1–7
✔ MTV Liiga UHD*
✔ MTV Aitio
✔ MTV Viihde
✔ MTV Juniori
✔ SF-kanalen
✔ MTV Liiga-ottelut -ohjelmakirjasto – katso Liiga-otteluita tallenteena

* Ultra HD -laatu on saatavilla vain Telia Play -boksilla tai kaapelikortilla. Lue lisää: telia.fi/liigauhd. Telia Play -sovelluksessa kanava saatavilla HD-kuvanlaadulla.

Lisäetu:
Jos olet uusi Telia Play -asiakas, saat tilauksen jälkeen etukoodin, jolla voit vuokrata yhden ilmaisen elokuvan Telia Playn monipuolisesta elokuvavuokraamosta.

Miten voit katsoa:
1. Maksuttoman Telia Play -sovelluksen kautta (ladattavissa älypuhelimille ja tableteille)
2. Web-selaimen kautta osoitteessa teliaplay.fi
3. Lisämaksusta Telia Play -boksilla suoraan television ruudulta (tilattavissa erikseen)
4. MTV Katsomo -suoratoistopalvelun kautta

Irtisanomisaika:
 • Mikäli haluat lopettaa tilauksen, sinun tulee ilmoittaa siitä meille 30 päivää etukäteen. Kanavapaketilla on 30 vuorokauden irtisanomisaika (pois lukien maksuttomat kokeilujaksot).
 • Mikäli irtisanot tilauksen maksuttoman kokeilujakson aikana, kanavapaketti irtisanoutuu välittömästi, eikä tilauksesta tällöin koidu sinulle maksettavaa.
 • Mikäli olet tilannut tuotteen määräaikaisella sopimuksella, voit lopettaa tilauksen vasta määräaikaisen sopimuskauden jälkeen. Irtisanomisesta voi toki ilmoittaa määräaikaisen sopimuksen aikana esimerkiksi siten, että tilaus loppuu määräaikaisen tilausjakson loputtua.
SkyShowtime
SkyShowtime-suoratoistopalvelu sisältää uusia sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.
0,00 € kk
14 vuorokauden ajan 0 €, jonka jälkeen 6,99 €/kk
SkyShowtime
SkyShowtime-suoratoistopalvelu yhdistää viihdesisällöt maailman suurimmilta studioilta ja tarinankertojilta – Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®️, Sky Studios, Paramount+ ja Peacock. SkyShowtime on täynnä jännittävää ja koukuttavaa katsottavaa; sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.

SkyShowtimen suosituimpia elokuvia ja sarjoja:
✔ American Gigolo
✔ Halo
✔ Sonic The Hedgehog 2
✔ Kummisetä-trilogia
✔ Mission Impossible
✔ Yellowstone
✔ Sing 2
✔ The Lost City
✔ Dexter
✔ Billions
✔ Jersey Shore Family Vacation
✔ Catfish: The TV Show
✔ South Park
✔ Ryhmä Hau
✔ Paavo Pesusieni

Tutustu tarkemmin SkyShowtimen sisältöihin >

Lisäetu:
Jos olet uusi Telia Play -asiakas, saat tilauksen jälkeen etukoodin, jolla voit vuokrata yhden ilmaisen elokuvan Telia Playn elokuvavuokraamosta, joka on pullollaan uutuuselokuvia sekä vanhoja klassikkoleffoja.

Miten voit katsoa:
✔ Maksuttoman Telia Play -sovelluksen kautta (ladattavissa älypuhelimille ja tableteille. Chromecast ja Apple TV myös tuettu)
✔ Web-selaimen kautta osoitteessa teliaplay.fi
✔ Digiboksilla suoraan TV:n ruudulta (tilattavissa erikseen)

Irtisanomisaika:
 • Mikäli haluat lopettaa tilauksen, sinun tulee ilmoittaa siitä meille 30 päivää etukäteen. Kanavapaketilla on 30 vuorokauden irtisanomisaika (poislukien maksuttomat kokeilujaksot, jos irtisanominen tehdään ennen maksuttoman jakson loppua. Tällöin kanavapaketin tilaus irtisanoutuu ilmaiskauden lopussa).
 • Mikäli olet tilannut tuotteen määräaikaisella sopimuksella, voit lopettaa tilauksen vasta määräaikaisen sopimuskauden jälkeen. Irtisanomisesta voi toki ilmoittaa määräaikaisen sopimuksen aikana esimerkiksi siten, että tilaus loppuu määräaikaisen tilausjakson loputtua.
 • SkyShowtime –kanavapaketti 14 vuorokauden ajan veloituksetta Telia Play -boksilla ja Telia Play -sovellus -palveluissa. Hintaetu koskee vain pääkanavapakettia em. palveluissa.
 • Veloituksettoman tilausjakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 6,99 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla.
Toto TV
Kanava hevosurheilun ystävälle – vuosittain yli 600 suoraa ravilähetystä.
18,15 € kk
Toto TV
TotoTV HD on kanava hevosurheilun ystävälle – vuosittain yli 600 suoraa ravilähetystä. Kotimaisen raviurheilun lisäksi TotoTV:stä voi seurata kansainvälisiä huippulähtöjä ja -kisoja ympäri maailman.

Lisäetu:
Jos olet uusi Telia Play -asiakas, saat tilauksen jälkeen etukoodin, jolla voit vuokrata yhden ilmaisen elokuvan Telia Playn elokuvavuokraamosta, joka on pullollaan uutuuselokuvia sekä vanhoja klassikkoleffoja.

Miten voit katsoa:
✔ Maksuttoman Telia Play -sovelluksen kautta (ladattavissa älypuhelimille ja tableteille. Chromecast ja Apple TV myös tuettu)
✔ Web-selaimen kautta osoitteessa teliaplay.fi
✔ Digiboksilla suoraan TV:n ruudulta (tilattavissa erikseen)

Irtisanomisaika:
 • Mikäli haluat lopettaa tilauksen, sinun tulee ilmoittaa siitä meille 30 päivää etukäteen. Kanavapaketilla on 30 vuorokauden irtisanomisaika.
 • Mikäli olet tilannut tuotteen määräaikaisella sopimuksella, voit lopettaa tilauksen vasta määräaikaisen sopimuskauden jälkeen. Irtisanomisesta voi toki ilmoittaa määräaikaisen sopimuksen aikana esimerkiksi siten, että tilaus loppuu määräaikaisen tilausjakson loputtua.
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
44,95 € kk
V premium
V premium täyttää kaikkien toiveet! Urheilun ystävälle tarjolla on maailman parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat, kuten NHL, jääkiekon MM-kisat, CHL, Valioliiga, Bundesliiga ja UEFA Europa & Conference League. Lisäksi Formula 1, MotoGP™, koripallon Euroliiga, talviurheilua, golfia sekä paljon muuta huippu-urheilua. Viihdetarjonta sisältää uutuusleffoja pursuavat elokuvakanavat, laadukkaat ja palkitut dokumentit Viasat World -kanavilla sekä suositut lastenkanavat.

Pakettiin kuuluvat kanavat:
✔ V film premiere
✔ V film family
✔ V film action
✔ V film hits
✔ Viasat Nature
✔ Viasat Explore
✔ Viasat History
✔ Nat Geo Wild
✔ Disney Channel
✔ Cartoon Network
✔ Cartoonito
✔ CNN
✔ V film -ohjelmakirjasto
✔ V sport+ Suomi
✔ V sport 1 Suomi
✔ V sport 2 Suomi
✔ V sport vinter
✔ V sport football
✔ V sport 1
✔ V sport premium
✔ V sport golf
✔ V sport live 1–5
✔ Urheilukanavissa 48 h automaattitallennus

Tutustu tarkemmin V premiumin sisältöihin >

Lisäetu:
Jos olet uusi Telia Play -asiakas, saat tilauksen jälkeen etukoodin, jolla voit vuokrata yhden ilmaisen elokuvan Telia Playn elokuvavuokraamosta, joka on pullollaan uutuuselokuvia sekä vanhoja klassikkoleffoja.

Miten voit katsoa:
1. Digiboksilla suoraan television ruudulta
2. Maksuttoman Telia Play -sovelluksen kautta
3. Web-selaimen kautta osoitteessa teliaplay.fi

Telia Play -boksille tai kaapelikortille tilaamasi sisällöt näet ilman lisämaksua myös Telia Play -sovelluksella puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta.

Irtisanomisaika:
 • Mikäli haluat lopettaa tilauksen, sinun tulee ilmoittaa siitä meille 30 päivää etukäteen. Kanavapaketilla on 30 vuorokauden irtisanomisaika.
 • Mikäli olet tilannut tuotteen määräaikaisella sopimuksella, voit lopettaa tilauksen vasta määräaikaisen sopimuskauden jälkeen. Irtisanomisesta voi toki ilmoittaa määräaikaisen sopimuksen aikana esimerkiksi siten, että tilaus loppuu määräaikaisen tilausjakson loputtua.
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
10,95 € kk
6 kk ajan 10,95 €/kk. 6 kk määräaikainen sopimus.
V film
V film on hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää eri teemoihin keskittyviä elokuvakanavia, joilta näet 4–5 ensi-iltaelokuvaa viikossa! Sisältää myös laadukkaat ja palkitut dokumentit sekä suositut lastenkanavat.

Pakettiin kuuluvat kanavat:
✔ V film premiere
✔ V film family
✔ V film action
✔ V film hits
✔ Viasat Nature
✔ Viasat Explore
✔ Viasat History
✔ Nat Geo Wild
✔ Disney Channel
✔ Cartoon Network
✔ Cartoonito
✔ CNN
✔ V film -ohjelmakirjasto

Tutustu tarkemmin V filmin sisältöihin >

Lisäetu:
Jos olet uusi Telia Play -asiakas, saat tilauksen jälkeen etukoodin, jolla voit vuokrata yhden ilmaisen elokuvan Telia Playn elokuvavuokraamosta, joka on pullollaan uutuuselokuvia sekä vanhoja klassikkoleffoja.

Miten voit katsoa:
1. Digiboksilla suoraan television ruudulta
2. Maksuttoman Telia Play -sovelluksen kautta
3. Web-selaimen kautta osoitteessa teliaplay.fi

Telia Play -boksille tai kaapelikortille tilaamasi sisällöt näet ilman lisämaksua myös Telia Play -sovelluksella puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta.

Irtisanomisaika:
 • Mikäli haluat lopettaa tilauksen, sinun tulee ilmoittaa siitä meille 30 päivää etukäteen. Kanavapaketilla on 30 vuorokauden irtisanomisaika.
 • Mikäli olet tilannut tuotteen määräaikaisella sopimuksella, voit lopettaa tilauksen vasta määräaikaisen sopimuskauden jälkeen. Irtisanomisesta voi toki ilmoittaa määräaikaisen sopimuksen aikana esimerkiksi siten, että tilaus loppuu määräaikaisen tilausjakson loputtua.
 • V film kanavapaketti 6 kk ajan hintaan 10,95 €/kk Telia Play sovellus -palvelussa. 6 kk määräaikainen sopimus, sopimuskauden kokonaishinta 65,70 €.
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film
Kaikki MTV Katsomon ja V filmin viihdetarjonta: elokuvia, sarjoja, realityä, dokumentteja, MTV-alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
24,90 € kk
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film
Viihteen unelmapaketissa on kaikki MTV Katsomon ja V filmin sisällöt: huikea määrä elokuvia, kansainväliset ja kotimaiset suosikkisarjat, realityä, dokumentteja, MTV-alkuperäissarjat sekä paljon lastenohjelmia perheen pienimmille.

Tilaukseen lisätään automaattisesti maksuton MTV Katsomo -suoratoistopalvelu. MTV Katsomossa voit katsoa viihdesisältöjä sekä striimata seuraavia kanavia: MTV3, MTV Sub, MTV Ava, MTV UutisLive. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi ohjeet, kuinka aktivoida palvelun käyttöösi.

Pakettiin kuuluvat kanavat:
✔ MTV Aitio
✔ MTV Viihde
✔ MTV Juniori
✔ SF-kanalen
✔ V film premiere
✔ V film family
✔ V film action
✔ V film hits
✔ Viasat Nature
✔ Viasat History
✔ Viasat Explore
✔ Nat Geo Wild
✔ Disney Channel
✔ Cartoon Network
✔ Cartoonito
✔ CNN
✔ V film -ohjelmakirjasto

Telia Play -boksille tai kaapelikortille tilaamasi sisällöt näet ilman lisämaksua myös Telia Play -sovelluksella puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta.

30 vuorokauden irtisanomisaika, pois lukien ilmaiset kokeilujaksot ja määräaikaistilaukset.
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
69,90 € kk
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Täydellinen valinta urheilun ja viihteen suurkuluttajalle. MTV Katsomon ja V premiumin urheilutarjonnassa on mukana mm. kaikki Liiga- ja Mestis-ottelut, jääkiekon MM-kisat, NHL ja CHL sekä moottoriurheilua, kuten Formula 1, MotoGP ja rallin MM-sarja. Sisältää myös runsaasti jalkapalloa, kuten Mestarien liiga, Valioliiga, Serie A, Bundesliiga ja amerikkalaisen jalkapallon NFL. Lisäksi talvilajeja, yleisurheilua, golfin major-turnaukset, DP World Tour ja LPGA Tour, ATP-tennistä ja raveja. Huikea määrä laatusarjoja, uutuuselokuvia ja dokumentteja sekä paljon lastenohjelmia perheen pienimmille.

Tilaukseen lisätään automaattisesti maksuton MTV Katsomo -suoratoistopalvelu. MTV Katsomossa voit katsoa viihde- ja urheilusisältöjä sekä striimata seuraavia kanavia: MTV3, MTV Sub, MTV Ava, MTV UutisLive. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi ohjeet, kuinka voit aktivoida palvelun käyttöösi.

Pakettiin kuuluvat kanavat: MTV Urheilu 1–3, MTV Max, MTV Liiga 1–7, MTV Liiga UHD, MTV Viihde, MTV Aitio, MTV Juniori, SF-kanalen, V sport+ Suomi, V sport 1 Suomi, V sport 2 Suomi, V sport vinter, V sport football, V sport 1, V sport premium, V sport golf, V sport live 1–5, V film premiere, V film family, V film action, V film hits, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explore, Nat Geo Wild, Disney Channel, Cartoon Network, Cartoonito ja CNN. Lisäksi mukana MTV Liiga -ottelut -ohjelmakirjasto sekä V filmin ohjelmakirjasto. V sport -urheilukanavista 48 h automaattitallennus.

Telia Play -boksille tai kaapelikortille tilaamasi sisällöt näet ilman lisämaksua myös Telia Play -sovelluksella puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta.

30 vuorokauden irtisanomisaika, pois lukien ilmaiset kokeilujaksot ja määräaikaistilaukset.

Näin voit katsoa

Telia Play -sovellus

Maksuttomalla sovelluksella näet tilaamasi ohjelmat läppäriltä, puhelimelta tai tabletilta. Sovellusta voi käyttää myös suoraan selaimen kautta osoitteessa teliaplay.fi.

Maksuton sovellus
Toimii kaikilla liittymillä
Käytettävissä kaikissa EU-maissa

Hinta- ja tuotetiedot >

0,00 €/kk

Telia Play -sovellus:

Maksuttomalla mobiilisovelluksella katsot ohjelmia millä tahansa laitteella, millä tahansa yhteydellä ja missä tahansa verkossa. Suosikkiohjelmat kulkevat mukanasi myös EU-maissa reissatessasi. Lempisarjojen jaksot, elokuvat, lastenohjelmat ja urheilun huippuhetket ovat saatavillasi aina, kun sinulle sopii. 

Telia Play -sovelluksella katselet ja tallennat peruskanavia Tallennuspalvelun avulla. Sovellukseen voit tilata myös kanavapaketteja laajasta valikoimasta oman mieltymyksesi mukaan. Voit katsoa tilaamiasi kanavapaketteja myös lisämaksullisella Telia Play -boksilla, joka mahdollistaa kanavapakettien helpon katselun television ruudulta.

Sovelluksen sisällä olevasta elokuvavuokraamosta löydät uunituoreita Hollywood-kassamagneetteja sekä kotimaisia hittielokuvia. Saat ensimmäisen vuokrauksen maksutta.

Hintatiedot:
Telia Play -sovellus on kaikille maksuton. Tilaamalla sovelluksen verkkokaupasta, saat itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Tuetut laitteet ja käyttöjärjestelmät:
Puhelimet ja tabletit
Tietokoneet ja läppärit
Chromecast ja Apple TV
✔ Älytelevisiot (Android-TV, LG)
Applen laitteet (iPhone, iPad ja läppärit)
Android-laitteet (puhelimet ja tabletit)
✔ Sovelluksen tunnuksia voit käyttää myös osoitteessa teliaplay.fi, jonka kautta voit katsoa tilaamiasi kanavapaketteja suoraan selaimesta.

Mikäli haluat tutustua tarkemmin Telia Play -sovellukseen, katso lisätietoja tästä >

Telia Play -boksi
Digiboksin kautta katsot tilaamiasi kanavapaketteja ja suoratoistopalveluita sekä peruskanavia televisiostasi huippukuvanlaadulla. Huom! Jos sinulla on jo Telia Play -boksi, huomioidaan se ennen tilauksen vahvistamista.
Katso vaivatta TV:n ruudulta
Toimii kaikilla liittymillä
Perillä jopa seuraavaksi päiväksi

Hinta- ja tuotetiedot >

14,90 €/kk + kertamaksu 8,99 € 12 kk määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 187,79 €.

Telia Play -boksi:

Monipuolinen Telia Play -boksi tuo viihteen televisioosi huipputarkalla kuvanlaadulla yhden kaukosäätimen avulla. Pienikokoinen ja tyylikäs digiboksi on helppo asentaa ja käyttää. Toimii kaikkien operaattoreiden nettiliittymillä. Lisäksi maksuttomalla mobiilisovelluksella Telia Play kulkee mukanasi missä ikinä liikutkin. Digiboksi toimitetaan perille jopa seuraavaksi päiväksi.

Miksi valita digiboksi?
✔ Katso peruskanavia sekä tilaamiasi kanavapaketteja ja suoratoistopalveluita huippukuvanlaadulla
✔ Valmiiksi asennettuna suosituimmat sovellukset, kuten MTV Katsomo, Yle Areena, Netflix ja YouTube
✔ Voit ladata rajattomasti lisää sovelluksia Google Play -kaupasta
✔ Vuokraa elokuvia suoraan televisioruudulta
✔ Valmius näyttää 4K UHD -laatuista kuvaa
✔ Kelaa eteen ja taakse -toiminnon avulla voit aloittaa parhaillaan tulevia ohjelmia alusta, mikäli kanava tukee tätä toimintoa
✔ Sisältää Tallennuspalvelun, jonka avulla voit tehdä rajattomasti ohjelmatallennuksia peruskanavilta
✔ Digiboksin voit ottaa mukaasi vaikka mökille
✔ Sisällöt ovat katsottavissa myös maksuttomalla mobiilisovelluksella

Digiboksin mukana tulevat peruskanavat:
✔ Yle TV1
✔ Yle TV2
✔ Yle Teema & Fem
✔ MTV3
✔ MTV Sub
✔ MTV Ava
✔ Nelonen*
✔ LIV*
✔ JIM*
✔ Hero*
✔ TV5*
✔ Kutonen*
✔ Frii
✔ TLC
✔ STAR Channel
✔ National Geographic
✔ TV7
✔ Himlen TV7
✔ France 24
✔ onniTV
✔ MTV Urheilu 3
✔ MTV Viihde

*Kanava näkyy ainoastaan Telian laajakaistaliittymällä. Muiden operaattorien yhteyksillä katselu onnistuu Tallennuspalvelun avulla.

Kanavavalikoimaan kuuluvat toistaiseksi edellä mainitut kanavat. Muutokset mahdollisia. Lisätietoja Telia Play -boksilla näkyvistä kanavista ja tilattavissa olevista kanavapaketeista löydät kanavalistasta >

Tallennuspalvelu:
Telia Play -boksiin sisältyy Tallennuspalvelu, jonka avulla voit tallentaa peruskanavien ohjelmia ja katsoa tallenteita silloin kun sinulle sopii. Käytössäsi on rajattomasti tallennustilaa ja tallenteet säilyvät 3 kk. Tallennuspalvelun voit aktivoida käyttöön kirjautumalla Minun Teliaan ja siirtymällä ”Liittymäni ja palveluni” -osioon.

Miten digiboksi otetaan käyttöön?
Digiboksi liitetään televisioon HDMI-kaapelilla. Lisäksi digiboksiin täytyy kiinnittää virtajohto ja yhdistää se internettiin joko WiFi:n välityksellä tai nettipiuhalla. Digiboksin malli on SDMC DV8919. Katso tarkemmat ohjeet käyttöönottoon >

Mikäli haluat tutustua tarkemmin Telia Play -boksiin, katso lisätietoja tästä >

 • Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu yhteishintaan 14,90 €/kk 12 kk ajan. Telia Play -toimitusmaksu 8,99 € (uudet Telia Play -boksin tilaajat).
 • 12 kk määräaikainen sopimus Telia Play -palveluun. Tallennuspalvelu toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.
 • Palvelut jatkuvat 12 kk sopimuskauden jälkeen toistaiseksi voimassa olevina hinnaston mukaisilla hinnoilla. Sopimuskauden kokonaishinta 187,79 €.