Liigan playoffsit ovat käynnissä!
Lue lisää

Liiga etuhintaan C Moressa

SM-liiga suorana C Moressa Telia Liigapassilla! Tilaa nyt C More -suoratoistopalvelu ja nauti jääkiekon Liiga-peleistä ja oheisohjelmista.

Liigan pudotuspelit ovat käynnissä

Varmista paikkasi kotikatsomosta Liiga-kaudelle 2022–2023. Ota Liigan playoff-matsit haltuun ja tilaa C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan.

C More Total+

C Moren urheilu (mm. Telia Liigapassi, NFL, MM-ralli, Mestarien liiga, La Liga) sekä sarjat ja leffat etuhintaan.

Liittymäasiakkaille
32,95
€/kk
Etuhinta Telian liittymäasiakkaille.
Selected feature C Moren alkuperäissarjat
Selected feature Kaikki viihdesisältö (sis. BritBox- ja Hayu-sisällöt)
Selected feature Telia Liigapassi ja muu jääkiekko
Selected feature Mestarien liiga, NFL, WRC ym.
Selected feature MTV3:n, Subin ja AVAn ohjelmia
Selected feature Ei mainoksia
Tuote- ja hintatiedot

Lisätietoja C More Total+ -tuotteesta

C More Total+ sisältää kaikki Liiga-pelit, C Moren muun urheilutarjonnan sekä koko sarja- ja leffavalikoiman.

 • Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) runkosarjasta alkaen
 • Jalkapallon Mestarien liiga, La Liga, Serie A ja Portugalin liiga, amerikkalaisen jalkapallon NFL, rallin MM-sarja, jääkiekon MM-kisat, Mestis, CHL, Sveitsin liiga ja SHL sekä paljon muuta urheilua
 • Kaikki C Moren kotimaiset alkuperäissarjat, kuten Rantabaari, Hautalehto, Onnela, Ex-Onnelliset, Aallonmurtaja ja Roba
 • Kansainvälisiä huippusarjoja
 • Tuhansia tunteja brittidraamaa, kuten Pokka pitää, Konttori, The Cleaner ja Hakekaa kätilö!
 • Suosikkielokuvia
 • Kattava valikoima lastenohjelmia – nähtävillä niin vanhat klassikkosarjat kuin uudet suosikit
 • MTV3:n, Subin ja AVAn TV-ohjelmia ilman mainoksia ja esimerkiksi Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen aina perjantaisin

C More on kotimainen suoratoistopalvelu, jota voit katsella C More -sovelluksella puhelimella ja tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Kuvan siirtäminen isolle TV-ruudulle on mahdollista myös mm. Chromecastilla tai AirPlaylla.

C More Total+ Telian liittymäasiakkaille hintaan 32,95 €/kk C More -suoratoistopalvelussa. Ei määräaikaisuutta.

Saat C More Total+ -palvelun hintaan 32,95 €/kk, kun käytössäsi on vähintään yksi Telian puheliittymä, mobiililaajakaistaliittymä tai kiinteä laajakaistaliittymä. Mikäli irtisanot Telian liittymäasiakkuuden, et ole enää oikeutettu 32,95 €/kk C More Total+ -palvelun hintaan. Tällöin C More Total+ -palvelun hinta on 44,95 €/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen hinta.

C More Total+ -tuote laskutetaan jälkikäteen kuukauden laskutusjaksoissa. Tuotteen irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Irtisanomisen voi tehdä Minun Teliassa, asiakaspalvelussa tai Telia Kaupoissa.

Yleiset toimitusehdot (pdf)
C More -palvelukuvaus (pdf)
C More -palvelun käyttöehdot löytyvät MTV:n sivuilta >

Telia musta-sydan-ikoni C More

Tilaa valitsemasi C More -tuote liittymäasiakkaana etuhintaan.

Oletko jo Telian liittymäasiakas?
Kyllä
Hienoa! Telian liittymäasiakkaana olet oikeutettu etuhintaisiin C More -tuotteisiin.
En vielä
Ei hätää. Tilaa Telian liittymä ja C More -tuote liittymäasiakkaan etuhintaan.
Mikä liittymä sinua kiinnostaa?
Puhelinliittymä
Tutustu liittymiin ja tilaa yhdessä etuhintaisen C More -tuotteen kanssa.
Laajakaistaliittymä
Tutustu liittymiin ja tilaa yhdessä etuhintaisen C More -tuotteen kanssa.
Haluan ostaa tuotteen ilman etuhintaa
Jos et ole liittymäasiakas, voit ostaa tuotteen hintaan 44,95 €/kk.
Liiga suorana Telia Liigapassilla

Katso Liiga-paketit Telia TV:seen

Haluatko nähdä vain Liiga-ottelut tai kattavasti myös muuta huippu-urheilua sekä viihdettä? Tilaa Telia Liigapassi tai sen sisältävä yhdistelmäpaketti tai yksittäinen peli Telia TV:seen.

Katso

Poimintoja C Moren sisällöistä

Tuetut laitteet

Katsot C More Total+ -tuotteen sisältöjä C Moren suoratoistopalvelussa helposti C More -sovelluksessa tai selaimen kautta osoitteessa cmore.fi.

Älypuhelimet ja tabletit
iOS, Android
Tietokoneet
Windows, Mac
Telia TV
Sovellus digiboksilla
Smart TV
Samsung, Android TV, LG
Chromecast
Peilaa televisioon
Airplay
Peilaa televisioon
Apple TV
4. sukupolvi

Usein kysyttyä Liigasta ja C Moresta

Miten otan Telialta tilaamani C More -suoratoistopalvelun käyttöön?
 1. Jotta saat tilaamasi C More -tuotteen käyttöösi, sinun on aktivoitava tilauksesi. Saat pian sähköpostiviestin otsikolla ”Aktivoi C More -tuote käyttöösi”, josta sinut ohjataan aktivoimaan tilauksesi C Moren sivulla. Sähköpostin saapuminen kestää n. 4–12 min. Mikäli et löydä sähköpostia, pääset aktivointisivulle myös kirjautumalla Minun Teliaan ja klikkaamalla Liittymäni ja palveluni -sivulla tilaamasi C More -tuotteen kohdalla olevaa painiketta ”Ota käyttöön”.
 2. Luo itsellesi uudet C More -käyttäjätunnukset tai aktivoi tilauksesi olemassa oleville tunnuksille C Moren aktivointisivulla. Lisäohjeita aktivointiin löydät tarvittaessa täältä.
 3. Kun olet aktivoinut tilauksen käyttöösi, voit aloittaa C Moren sisältöjen katselun.
Mitä ohjelmia C More -suoratoistopalvelun kautta on katsottavissa?

C More -suoratoistopalvelusta näet valitsemasi tuotteen mukaan mm. nämä:

 • Kaikki C Moren kotimaiset alkuperäissarjat (mm. Rantabaari, Hautalehto, Onnela, Ex-Onnelliset, Aallonmurtaja ja Roba)
 • Kaikki C Moren pohjoismaiset alkuperäissarjat, elokuvat ja muut sarjat
 • Kansainvälisiä sarjoja ja elokuvia (BritBox- ja Hayu-sisällöt eivät sisälly C More TV -tuotteeseen)
 • Tuhansia tunteja brittidraamaa, kuten Pokka pitää, Konttori, The Cleaner ja Hakekaa kätilö! (ei sisälly C More TV -tuotteeseen)
 • Lasten suosikkiohjelmia mm. SF Kidsin valikoimasta
 • Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi), jääkiekon MM-kisat, Mestis, CHL-ottelut sekä Sveitsin liigan ja SHL:n otteluita
 • Kaikki jalkapallon Mestarien liigan, Serie A:n ja La Ligan ottelut
 • Moottoriurheilua, kuten rallin MM-sarja
 • MTV3:n, Subin ja AVA:n suosikkiohjelmia ilman mainoskatkoja ja monesta sarjasta ennakkoesityksiä (mm. Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen)

C More TV- ja C More -asiakkaat näkevät viihdesisältöjä ja C More Total+ -asiakkaat näkevät sekä viihde- että urheilusisältöjä.

Mitä Liiga-sisältöjä näen C Moressa?

C More Total+ -tuotteella katsottavanasi C More -suoratoistopalvelussa ovat kaikki Liiga-ottelut runkosarjasta alkaen sekä Liigan oheisohjelmia.

 • Kaikki Liiga-kauden ottelut suorina lähetyksinä
 • Hockey Night Live -ottelulähetykset kahdesti viikossa
 • Hockey Night – Tien päällä erikoisohjelmat maanantaisin
Mitä jos minulla on jo tilattuna C More -suoratoistopalvelu?

Ei hätää – liittymäasiakkaanamme voit tilata valitsemasi etuhintaisen C More -tuotteen myös nykyiselle tilillesi. Voit luoda tuotteelle uuden käyttäjätunnuksen C Moreen tai voit päivittää nykyisen C More -tuotteesi sisältöä.

Voinko tilata pelkän Telia Liigapassin tai yksittäisen Liiga-pelin?

Voit tilata pelkän Telia Liigapassin Telia TV -palveluun hintaan 29,95 €/kk (sisältäen myös Liiga UHD -kanavan). Telia Liigapassilla näet ainoastaan Liiga-ottelut suorana sekä tallenteina. Tutustu Telia Liigapassiin ja yhdistelmäpaketteihin

Telia TV:ssä voit myös ostaa katsottavaksi yksittäisiä Liiga-otteluita. Lue lisää

Katso ohjeet Telia Liigapassin tilaukseen ja käyttöönottoon Telia TV:ssä

Mitä eroa on C More -suoratoistopalvelulla ja Telia TV:llä?

C More -suoratoistopalvelu on C Moren tuottama palvelu, jossa voit katsoa C Moren tarjoamia urheilu- ja viihdesisältöjä. Monipuolista sarja-, elokuva- ja urheilutarjontaa voit katsella puhelimella, tabletilla, tietokoneella sekä älytelevisioiden ja Telia TV digiboksin C More -sovelluksella. Tutustu C More -suoratoistopalveluun

Telia TV on Telian tarjoama palvelu, johon voit tilata C Moren sisältöjen lisäksi myös muiden kanavayhtiöiden kanavapaketteja. Telia TV:n sisältöjä voit katsoa televisiosta Telia TV digiboksilla ja kaapelikortilla tai maksuttoman Telia TV sovelluksen kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja Android TV:llä. Tutustu Telia TV:seen

Mitä jos minulla on jo jokin C More -kanavapaketti tai Telia Liigapassi tilattuna Telia TV -palveluun?

C More -suoratoistopalvelun tilaaminen ei automaattisesti irtisano Telialta tilaamiasi palveluita. Jos olet aiemmin tilannut Telia TV:seen viihdesisältöä, jota et koe C More -suoratoistopalvelun lisäksi tarvitsevasi, muistathan irtisanoa ylimääräiset palvelut erikseen Minun Teliassa, asiakapalvelussa tai Telia Kaupoissa.

Kuinka voin irtisanoa Telialta tilaamani C More -tuotteen?

C More -tuotteen irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Irtisanomisen voi tehdä Minun Teliassa, asiakaspalvelussa tai Telia Kaupoissa. Katso asiakastuesta ohjeet C Moren irtisanomiseen

Näin Liiga-lähetyksessä arpakoodin. Minne voin syöttää sen?

Syötä koodi ja lunasta arpasi osoitteessa www.telia.fi/arpa. Arvontaan voi osallistua 01.02. – 31.03.2023 välisenä aikana.

Katso Liiga-ottelut C Moressa Telia Liigapassilla

SM-liiga-kauden 2022–2023 runkosarja käynnistyi 13.9.2022. Seuraa Suomen parasta jääkiekkoa C Moressa. Kauden 2021–2022 hallitseva mestari Tampereen Tappara saa vastaansa Suomen kovimmat jääkiekkojoukkueet. Tällä kaudella jääkiekon suomenmestaruudesta kisaavat 15 joukkuetta: Lukko, TPS, HIFK, Tappara, Kärpät, Pelicans, Ilves, KooKoo, KalPa, Sport, HPK, Jukurit, JYP, SaiPa ja Ässät.

Tapparalle viime kauden Liiga-voitto oli seurahistoriassa jo 18. mestaruus. Tapparan hyökkääjä Anton Levtchi äänestettiin kauden parhaaksi pelaajaksi. Anton Levtchi voitti myös runkosarjan maali- ja pistepörssin sekä valittiin All Stars -kentälliseen. Jukurien hyökkääjä Petrus Palmu valittiin runkosarjan parhaaksi pelaajaksi. Pudotuspelien pistepörssin voitti TPS:n Markus Nurmi. Uudella SM-liigan kaudella nähdään onnistuuko Tappara jatkamaan voittokulkuaan, miten kahdesti peräkkäin hopeasijalle kavunnut TPS suoriutuu sekä nähdäänkö pronssia saanut Ilves taas mukana mitalitaistossa. Pystyvätkö Jukurit ja KooKoo kirkastamaan viime kauden hyvää tulostaan ja kuinka pitkälle HIFK tai Kärpät yltävät Liiga-kaudella 2022–23?

C More näyttää kaikki kauden Liiga-ottelut suorana. Tilaa nyt C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Liiga-pelit livenä tai tallenteina C More -suoratoistopalvelussa. C More Total+ -tuotteella näet Telia Liigapassin lisäksi myös muuta jääkiekkoa, kuten kaikki Mestis-ottelut, jääkiekon MM-kisat sekä CHL:n, SHL:n ja Sveitsin liigan otteluita. Lisäksi katsottavissasi on huippujalkapalloa, kuten Mestarien liiga, Espanjan La Liga ja Italian Serie A, yleisurheilun Timanttiliiga, MM-ralli, NFL ja paljon muuta urheilua sekä C Moren kattava viihdetarjonta. Vaihtoehtoisesti voit tilata pelkän Telia Liigapassi -kanavapaketin Telia TV:seen. Telia Liigapassiin sisältyy ainoastaan kaikki Liiga-pelit suorana sekä tallenteina. Telia TV -palvelusta on myös mahdollista ostaa katsottavaksi yksittäisiä Liiga-otteluita.

Tilaa meiltä – katso C Moressa

Katsot C Moren suoratoistopalvelua osoitteessa cmore.fi tai C More -sovelluksessa, joka löytyy useimmista älytelevisioista ja Telia TV digiboksilta. C More -sovellus on myös ladattavissa älypuhelimille ja tableteille.

Tilattuasi valitsemasi etuhintaisen C More -tuotteen verkkokaupassamme, sinun tulee vain aktivoida tilauksesi sähköpostiisi tulevien ohjeiden mukaan C Moren sivulla. Kun olet aktivoinut tilauksen käyttöösi, voit aloittaa sisältöjen katselun C More -suoratoistopalvelussa.

Etuja liittymäasiakkaille

Olet oikeutettu asiakasetuhintaisiin tuotteisiin C More -suoratoistopalvelussa, kun sinulla on meiltä voimassa oleva puhelinliittymä, kiinteä laajakaista tai mobiililaajakaista. Liittymäsopimuksen tulee olla omissa nimissäsi. Etuhintaisia tuotteita ovat C More, C More TV ja C More Total+, joten liittymäasiakkaanamme nautit viihteestä ja urheilusta aina edullisesti.

Tarvitsetko puhelinliittymän tai laajakaistan?

Tilaa puhelinliittymä

Tilaa kiinteä laajakaista

Tilaa mobiililaajakaista

Ei määräaikaisuutta

Asiakasetuhintaisen C More -tuotteen tilaus on toistaiseksi voimassa oleva ja tilauksella on 14 vuorokauden irtisanomisaika. Liittymäasiakkaanamme voit kokeilla C More -tuotetta veloituksetta ilman sitoutumista (norm. 8,95 €/kk).

Liiga Playoffs 2023

Pitkän runkosarjan jälkeen Liiga-kausi huipentuu jälleen kiihkeisiin pudotuspeleihin. Pian näemme kenen kausi päättyy lyhyeen ja kuka pääsee nostamaan Kanada-maljaa playoffsien päätteeksi.

Playoffs-otteluiden aikataulu (muutokset vielä mahdollisia):

 • 1. kierros (paras kolmesta): ma 13.3. - to 16.3.
 • Neljännesfinaalit (paras seitsemästä): pe 17.3. - ke 29.3.
 • Semifinaalit (paras seitsemästä): pe 31.3. - su 16.4.
 • Pronssiottelu: pelipäivä julkaistaan myöhemmin
 • Finaalit (paras seitsemästä): ti 18.4. - ti 2.5.

Jalkapallon MM-kisat 2022 C Moressa

C Moressa esitetään yhteensä 22 ottelua sekä runsaasti studiolähetyksiä ja oheissisältöjä. Kaikki lähetykset ovat katsottavissa myös MTV:n jakelukanavissa.

C Moressa näytettävät ottelut:

Ma 21.11. klo 21.00 USA – Wales
Ti 22.11. klo 15.00 Tanska – Tunisia
Ti 21.11. klo 18.00 Meksiko – Puola
Ke 23.11. klo 15.00 Saksa – Japani
Ke 23.11. klo 21.00 Belgia – Kanada
To 24.11. klo 15.00 Uruguay – Etelä-Korea
To 24.11. klo 18.00 Portugali – Ghana
Pe 25.11. klo 18.00 Hollanti – Ecuador
La 26.11. klo 18.00 Ranska – Tanska
Su 27.11. klo 12.00 Japani – Costa Rica
Su 27.11. klo 15.00 Belgia – Marokko
Su 27.11. klo 18.00 Kroatia – Kanada
Ma 28.11. klo 21.00 Portugali – Uruguay
Ti 29.11. klo 21.00 Englanti – Wales
Ti 29.11. klo 21.00 Iran – USA
Pe 2.12. klo 21.00 Kamerun – Brasilia
Pe 2.12. klo 21.00 Serbia – Sveitsi
La 3.12. klo 17.00 Neljännesvälierä
Ma 5.12. klo 21.00 Neljännesvälierä
Pe 9.12. klo 21.00 Puolivälierä
Ti 13.12. klo 21.00 Välierä
La 17.12. klo 17.00 Pronssiottelu