Liiga etuhintaan C Moressa

SM-liiga suorana C Moressa Telia Liigapassilla! Tilaa nyt C More -suoratoistopalvelu ja nauti jääkiekon Liiga-peleistä ja oheisohjelmista.

Liiga-kausi on käynnissä

Varmista paikkasi kotikatsomosta Liiga-kaudelle 2022–2023. Liittymäasiakkaillemme Liiga-matsit nyt kuukaudeksi veloituksetta C More -suoratoistopalvelussa. Maksuton kokeilujakso on tilattavissa 30.9. asti.

C More Total+

C Moren urheilu (mm. Telia Liigapassi, NFL, MM-ralli, Mestarien liiga, La Liga), sarjat ja leffat etuhintaan.

Liittymäasiakkaille
0
€/kk
1 kk ajan, jonka jälkeen 29,95 €/kk. Maksuton kokeilujakso tilattavissa 30.9. asti. Etuhinta Telian liittymäasiakkaille.
Selected feature C Moren alkuperäissarjat
Selected feature Kaikki viihdesisältö (sis. BritBox- ja Hayu-sisällöt)
Selected feature Telia Liigapassi ja muu jääkiekko
Selected feature Mestarien liiga, NFL, WRC ym.
Selected feature MTV3:n, Subin ja AVAn ohjelmia
Selected feature Ei mainoksia
Tuote- ja hintatiedot

Lisätietoja C More Total+ -tuotteesta

C More Total+ sisältää kaikki Liiga-pelit, C Moren muun urheilutarjonnan sekä koko sarja- ja leffavalikoiman.

 • Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) runkosarjasta alkaen
 • Jalkapallon Mestarien liiga, La Liga, Serie A ja Portugalin liiga, amerikkalaisen jalkapallon NFL, rallin MM-sarja, jääkiekon MM-kisat, Mestis, CHL, Sveitsin liiga ja SHL sekä paljon muuta urheilua
 • Kaikki C Moren kotimaiset alkuperäissarjat, kuten Rantabaari, Hautalehto, Onnela, Ex-Onnelliset, Aallonmurtaja ja Roba
 • Kansainvälisiä huippusarjoja
 • Tuhansia tunteja brittidraamaa, kuten Pokka pitää, Konttori, The Cleaner ja Hakekaa kätilö!
 • Suosikkielokuvia
 • Kattava valikoima lastenohjelmia – nähtävillä niin vanhat klassikkosarjat kuin uudet suosikit
 • MTV3:n, Subin ja AVAn TV-ohjelmia ilman mainoksia ja esimerkiksi Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen aina perjantaisin

C More on kotimainen suoratoistopalvelu, jota voit katsella C More -sovelluksella puhelimella ja tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Kuvan siirtäminen isolle TV-ruudulle on mahdollista myös mm. Chromecastilla tai AirPlaylla.

C More Total+ Telian liittymäasiakkaille ensimmäinen kuukausi veloituksetta ja sen jälkeen hintaan 29,95 €/kk. Ei määräaikaisuutta. Saat C More Total+ -palvelun ensimmäisen kuukauden veloituksetta ja tämän jälkeen hintaan 29,95 €/kk, kun käytössäsi on vähintään yksi Telian puheliittymä, mobiililaajakaistaliittymä tai kiinteä laajakaistaliittymä. Mikäli irtisanot Telian liittymäasiakkuuden, et ole enää oikeutettu 29,95 €/kk C More Total+ -palvelun hintaan. Tällöin C More Total+ -palvelun hinta on 44,95 €/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen hinta. Sama asiakas voi saada ainoastaan yhden kerran veloituksettoman 1 kk etujakson.

C More Total+ -palvelu laskutetaan jälkikäteen kuukauden laskutusjaksoissa. Tuotteen irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Irtisanomisen voi tehdä Minun Teliassa, asiakaspalvelussa tai Telia Kaupoissa.

Yleiset toimitusehdot (pdf)
C More -palvelukuvaus (pdf)
C More -palvelun käyttöehdot (pdf)

Telia musta-sydan-ikoni C More

Tilaa valitsemasi C More -tuote liittymäasiakkaana etuhintaan.

Oletko jo Telian liittymäasiakas?
Kyllä
Hienoa! Telian liittymäasiakkaana olet oikeutettu etuhintaisiin C More -tuotteisiin.
En vielä
Ei hätää. Tilaa Telian liittymä ja C More -tuote liittymäasiakkaan etuhintaan.
Mikä liittymä sinua kiinnostaa?
Puhelinliittymä
Tutustu liittymiin ja tilaa yhdessä etuhintaisen C More -tuotteen kanssa.
Laajakaistaliittymä
Tutustu liittymiin ja tilaa yhdessä etuhintaisen C More -tuotteen kanssa.
Haluan ostaa tuotteen ilman etuhintaa
Jos et ole liittymäasiakas, voit ostaa tuotteen hintaan 44,95 €/kk.

Tuetut laitteet

Katsot C More Total+ -tuotteen sisältöjä C Moren suoratoistopalvelussa helposti nettiin liitetyllä laitteella C More -sovelluksessa tai selaimen kautta osoitteessa cmore.fi.

Älypuhelimet ja tabletit
iOS, Android
Tietokoneet
Windows, Mac
Telia TV
Sovellus digiboksilla
Smart TV
Samsung, Android TV, LG
Chromecast
Peilaa televisioon
Airplay
Peilaa televisioon
Apple TV
4. sukupolvi

Poimintoja C Moren sisällöistä

Usein kysyttyä Liigasta ja C Moresta

Miten otan C More -suoratoistopalvelun käyttöön?
 1. Jotta saat tilaamasi C More -tuotteen käyttöösi, sinun on aktivoitava tilauksesi. Saat pian sähköpostiviestin otsikolla ”Aktivoi C More -tuote käyttöösi”, josta sinut ohjataan aktivoimaan tilauksesi C Moren sivulla. Sähköpostin saapuminen kestää n. 4–12 min. Mikäli et löydä sähköpostia, pääset aktivointisivulle myös kirjautumalla Minun Teliaan ja klikkaamalla Liittymäni ja palveluni -sivulla tilaamasi C More -tuotteen kohdalla olevaa painiketta ”Ota käyttöön”.
 2. Luo itsellesi uudet C More -käyttäjätunnukset tai aktivoi tilauksesi olemassa oleville tunnuksille C Moren aktivointisivulla. Lisäohjeita aktivointiin löydät tarvittaessa täältä.
 3. Kun olet aktivoinut tilauksen käyttöösi, voit aloittaa C Moren sisältöjen katselun.
Mitä ohjelmia C More -suoratoistopalvelun kautta on katsottavissa?

C More -suoratoistopalvelusta näet valitsemasi tuotteen mukaan mm. nämä:

 • Kaikki C Moren kotimaiset alkuperäissarjat (mm. Rantabaari, Hautalehto, Onnela, Ex-Onnelliset, Aallonmurtaja ja Roba)
 • Kaikki C Moren pohjoismaiset alkuperäissarjat, elokuvat ja muut sarjat
 • Kansainvälisiä sarjoja ja elokuvia (BritBox- ja Hayu-sisällöt eivät sisälly C More TV -tuotteeseen)
 • Tuhansia tunteja brittidraamaa, kuten Pokka pitää, Konttori, The Cleaner ja Hakekaa kätilö! (ei sisälly C More TV -tuotteeseen)
 • SF Kids -lastenohjelmat (mm. Astrid Lindgrenin klassikot) ja C More Juniori -kanavan
 • Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi), jääkiekon MM-kisat, Mestis, jääkiekon CHL-ottelut sekä Sveitsin liigan ja SHL:n otteluita
 • Kaikki jalkapallon Mestarien liigan, Serie A:n ja La Ligan ottelut
 • Moottoriurheilua, kuten rallin MM-sarja
 • MTV3:n, Subin ja AVA:n suosikkiohjelmia ilman mainoskatkoja ja monesta sarjasta ennakkoesityksiä (mm. Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen)

C More TV- ja C More -asiakkaat näkevät viihdesisältöjä ja C More Total+ -asiakkaat näkevät sekä viihde- että urheilusisältöjä.

Mitä Liiga-sisältöjä näen C Moressa?

C More Total+ -tuotteella katsottavanasi C More -suoratoistopalvelussa ovat kaikki Liiga-ottelut runkosarjasta alkaen sekä Liigan oheisohjelmia.

 • Kaikki Liiga-kauden ottelut suorina lähetyksinä
 • Hockey Night Live -ottelulähetykset kahdesti viikossa
 • Hockey Night – Tien päällä erikoisohjelmat maanantaisin
Voinko tilata pelkän Telia Liigapassin?

Voit tilata pelkän Telia Liigapassin Telia TV:lle hintaan 29,95 €/kk (sisältäen myös Liiga UHD -kanavan). Telia Liigapassilla näet ainoastaan Liiga-ottelut suorana sekä tallenteina. Tutustu Telia Liigapassiin ja yhdistelmäpaketteihin

Katso tarkemmat ohjeet Telia Liigapassin tilaukseen ja käyttöönottoon Telia TV:ssä

Mitä eroa on C More -suoratoistopalvelulla ja Telia TV:llä?

C More -suoratoistopalvelu on C Moren tuottama palvelu, jossa voit katsoa C Moren tarjoamia urheilu- ja viihdesisältöjä. Monipuolista sarja-, elokuva- ja urheilutarjontaa voit katsella puhelimella, tabletilla, tietokoneella, älytelevisioiden C More -sovelluksella ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Tutustu tarkemmin C More -suoratoistopalveluun

Telia TV on Telian tarjoama palvelu, johon voi tilata C Moren kanavapakettien lisäksi myös muiden kanavayhtiöiden tarjoamia kanavapaketteja. Telia TV:n sisältöjä voi katsella puhelimella, tabletilla ja tietokoneella sekä lisämaksullisten laitteiden avulla myös digiboksilla tai kaapelikortilla. Tutustu tarkemmin Telia TV:seen

Mitä jos minulla on jo tilattuna C More -suoratoistopalvelu?

Ei hätää – liittymäasiakkaanamme voit tilata valitsemasi etuhintaisen C More -tuotteen myös nykyiselle tilillesi. Voit luoda tuotteelle uuden käyttäjätunnuksen C Moreen tai voit päivittää nykyisen C More -tuotteesi sisältöä.

Mitä jos minulla on jo jokin C More -kanavapaketti tai Telia Liigapassi tilattuna Telia TV -palveluun?

C More -suoratoistopalvelun tilaaminen ei automaattisesti irtisano Telialta tilaamiasi palveluita. Jos olet aiemmin tilannut Telia TV:seen viihdesisältöä, jota et koe C More -suoratoistopalvelun lisäksi tarvitsevasi, muistathan irtisanoa ylimääräiset palvelut erikseen.

Kuinka voin irtisanoa Telialta tilaamani C More -tuotteen?

C More -tuotteen irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Irtisanomisen voi tehdä Minun Teliassa, asiakaspalvelussa tai Telia Kaupoissa. Katso asiakastuesta ohjeet C Moren irtisanomiseen

Mikä on C More Hockey -tuotteen hinta jääkiekkokauden ulkopuolella?

Kauden ulkopuolella C More Hockey -tuotteen hinta on 9,95 €/kk (kauden aikana liittymäasiakkaan etuhinta 24,95 €/kk). Jääkiekkokausi päättyy jääkiekon miesten MM-kisojen finaaliin ja alkaa uudestaan syyskuun alussa (1.9.). Kesäkaudella voit siis nauttia kaikista C Moren elokuvista ja sarjoista ilman mainoksia edulliseen hintaan.

Huom! C More Hockeyn uusmyynti on päättynyt. Mikäli irtisanot nykyisen C More Hockey -tilauksesi, sitä ei ole mahdollista tilata enää uudelleen.

Liiga suorana C Moressa Telia Liigapassilla

SM-liiga-kauden 2022–2023 runkosarja starttaa 13.9.2022. Seuraa Suomen parasta jääkiekkoa C Moressa. Kauden 2021–2022 hallitseva Liiga-mestari Tampereen Tappara saa vastaansa Suomen kovimmat jääkiekkojoukkueet. Tällä kaudella jääkiekon suomenmestaruudesta kisaavat 15 joukkuetta: Lukko, TPS, HIFK, Tappara, Kärpät, Pelicans, Ilves, KooKoo, KalPa, Sport, HPK, Jukurit, JYP, SaiPa ja Ässät.

Tapparalle viime kauden 2021–22 Liiga-voitto oli seurahistoriassa jo 18. mestaruus. Tapparan hyökkääjä Anton Levtchi äänestettiin kauden parhaaksi pelaajaksi. Anton Levtchi voitti myös runkosarjan maali- ja pistepörssin sekä valittiin All Stars -kentälliseen. Jukurien hyökkääjä Petrus Palmu valittiin runkosarjan parhaaksi pelaajaksi. Pudotuspelien pistepörssin voitti TPS:n Markus Nurmi. Uudella SM-liigan kaudella nähdään onnistuuko Tappara jatkamaan voittokulkuaan, miten kahdesti peräkkäin hopeasijalle kavunnut TPS suoriutuu sekä nähdäänkö pronssia saanut Ilves taas mukana mitalitaistossa. Pystyvätkö Jukurit ja KooKoo kirkastamaan viime kauden hyvää tulostaan ja kuinka pitkälle HIFK tai Kärpät yltävät Liiga-kaudella 2022–23?

C More näyttää kaikki kauden Liiga-ottelut suorana. Tilaa nyt C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Liiga-pelit livenä tai tallenteina C More -suoratoistopalvelussa. C More Total+ -tuotteella näet myös muuta jääkiekkoa, kuten kaikki Mestis-ottelut, jääkiekon MM-kisat sekä CHL- ja SHL-liigojen otteluita. Lisäksi katsottavissasi on koko C Moren muu urheilutarjonta eli paljon huippujalkapalloa, kuten Mestarien liiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A ja Portugalin liiga, yleisurheilun Timanttiliiga, MM-ralli ja paljon muuta urheilua sekä C Moren kattava viihdetarjonta. Voit myös tilata pelkän Telia Liigapassi -kanavapaketin Telia TV:seen. Telia Liigapassiin sisältyy ainoastaan kaikki Liiga-pelit suorana sekä tallenteina.

 

Tilaa meiltä – katso C Moressa

Katsot C Moren suoratoistopalvelua osoitteessa cmore.fi tai C More -sovelluksessa, joka löytyy useimmista älytelevisioista ja Telia TV digiboksilta. C More -sovellus on myös ladattavissa älypuhelimille ja tableteille.

Tilattuasi valitsemasi etuhintaisen C More -tuotteen verkkokaupassamme, sinun tulee vain aktivoida tilauksesi sähköpostiisi tulevien ohjeiden mukaan C Moren sivulla. Kun olet aktivoinut tilauksen käyttöösi, voit aloittaa sisältöjen katselun C More -suoratoistopalvelussa.

Etuja liittymäasiakkaille

Olet oikeutettu asiakasetuhintaisiin tuotteisiin C More -suoratoistopalvelussa, kun sinulla on meiltä voimassa oleva puhelinliittymä, kiinteä laajakaista tai mobiililaajakaista. Liittymäsopimuksen tulee olla omissa nimissäsi. Etuhintaisia tuotteita ovat C More, C More TV ja C More Total+, joten liittymäasiakkaanamme nautit viihteestä ja urheilusta aina edullisesti.

Tarvitsetko puhelinliittymän tai laajakaistan?

Tilaa puhelinliittymä

Tilaa kiinteä laajakaista

Tilaa mobiililaajakaista

Ei määräaikaisuutta

Asiakasetuhintaisen C More -tuotteen tilaus on toistaiseksi voimassa oleva ja tilauksella on 14 vuorokauden irtisanomisaika. Liittymäasiakkaanamme voit kokeilla C More - tai C More Total+ -tuotetta veloituksetta ilman sitoutumista (C More norm. 8,95 €/kk ja C More Total+ norm. 29,95 €/kk).

Liiga Playoffs 2022

Uskomattoman tasaisen runkosarjan jälkeen Liiga-kausi huipentuu pudotuspeleihin. Liigan playoffsien mielenkiintoa lisäävät myös joukkueiden lukuisat pelaajavahvistukset. Kovatasoisissa pudotuspeleissä nähdäänkin useita Liigaan siirtyneitä KHL-pelaajia sekä tuoreita olympiavoittajia.

Playoffs-otteluiden aikataulu (muutokset vielä mahdollisia):

 • 1. kierros: to 24.3. - pe 25.3.
 • Puolivälierät: su 27.3. - to 7.4.
 • Välierät: pe 8.4. - ma 18.4.
 • Pronssiottelu: pelipäivä julkaistaan myöhemmin
 • Finaalit: ti 19.4. -