Telia

Telia TV

 • Tutustu suosituimpiin kanaviin ilmaiseksi ja maksa vain haluamistasi sisällöistä.
 • Tuhansien leffojen vuokraamo, ensimmäinen vuokraus ilmaiseksi.
 • Yksinoikeudella ilmaisia huippuohjelmia, joita et muualta näe.
 • Katso ohjelmia missä vain puhelimella, läppärillä tai tv:stä Chromecastilla tai Apple TV:llä.
 • Oma tallennus – tallenna kotimaisten kanavien ohjelmia ja katso kun haluat
 • Toimii millä tahansa nettiyhteydellä, missä tahansa verkossa.

Huom. Onko sinulla jo Telia TV:n tunnukset? Valitse sisällöt kirjautumalla.

Yleiset toimitusehdot | Maksupalveluehdot | Palvelukuvaus | Hinnasto

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
1. kuukauden maksut € kk €/kk

Valitse haluamasi sisällöt

Älä huoli, ei sitoutumista – tilaa vaikka kuukaudeksi kerrallaan.

Telia TV -tunnukset
Telia TV -tunnukset
Vain Telia TV:ssä yksinoikeudella: konsertteja, dokkarisarjoja, alkuperäisohjelmia
0 € kk
Telia TV -tunnukset

Luotuasi Telia TV -tilin voit nauttia näistä sisällöistä ilmaiseksi ohjelmakirjastossa.

Oma tallennus -palvelu
Kotimaisten peruskanavien tallennuspalvelu.
0,00 € kk 1 kk ajan 0 € norm. 6,50 €/kk
Oma tallennus -palvelu
Oma tallennus on Telia Viihteen mobiilipalveluun saatavilla oleva lisäpalvelu, jolla tallennat ja katsot kaikkia kotimaisia peruskanavia: Yle1, Yle2, Yle Teema & Fem, MTV3, AVA, Sub, Nelonen, Hero, Jim, Liv, TV5, Kutonen, Frii, TLC, Fox, AlfaTV. Lisäksi seuraavat kanavat ovat katseltavissa livenä: Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema & Fem.

Tallenteet säilyvät 3 kk ajan ja tallennustilaa on 3000 h. Voit katsoa tallenteita tietokoneelta, tabletilta ja älypuhelimesta sekä TV-ruudulta Apple TV:n tai Chromecastin kautta.

Digiboksin verkkotallennuksen tilaajille palvelu on maksuton. Aktivoi palvelu kirjautumalla Telia.fi:hin.
 • Etuhinta: Oma tallennus -palvelu Telia TV mobiilipalvelussa kuukauden ajan veloituksetta.
 • Veloituksettoman etuhintajakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 6,50 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla.
 • Hintatiedot

1 kk ajan 0 €,
jonka jälkeen hinta on 6,50 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

HBO Nordic
Suosikkisarjat yhdessä paikassa.
9,95 € kk
HBO Nordic
HBO Nordic on HBO:n laatusarjoille omistettu ohjelmakirjasto, josta löydät myös aikaisempien tuotantokausien jaksot. Nauti yli 4000 jaksosta sarjoja sekä valikoituja elokuvia, dokumentteja ja komediaspesiaaleja silloin kun sinulle sopii ja teräväpiirtona. Hyvästi siis pölyä kerääville dvd-bokseille ja tekemisen puutteelle! Paljon katsottavaa myös lapsille Toonix Lapset -ohjelmakirjastossa!
C More
Uusimmat elokuvat ja palkitut tv-sarjat yhdessä paketissa
0,00 € kk 1 kk ajan 0 € norm. 9,95 €/kk
C More
C More -paketti tarjoaa yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, uutuussarjoja, laadukkaita dokumentteja ja suosittuja lastenohjelmia. Hollywoodin elokuvayhtiöiden kanssa solmitut yksinoikeussopimukset takaavat parhaiden kassamagneettien näkymisen C Moren kanavilla. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä uutuussarjoilla ja skandinaavisilla laatusarjoilla. C More -paketti sisältää lasten oman C More Juniori -kanavan.

Pakettiin kuuluvat kanavat: C More Stars, C More First, C More Hits, C More Series, SF Kanalen ja C More Juniori sekä C Moren ohjelmakirjasto, josta löydät satoja elokuvia ja sarjoja.

Huomioithan että sisältö poikkeaa hiukan C Moren omasta suoratoistopalvelusta.
 • Etuhinta: C More -kanavapaketti 1 kk ajan veloituksetta, jonka jälkeen hinta on 9,95 €/kk
 • Etuhinta jakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sen hetkisen hinnaston mukaisin hinnoin
 • Hintatiedot

1 kk ajan
Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Ruutu+ Viihde + Urheilu
Viihdettä ja elämyksiä koko perheelle!
0,00 € kk 1 kk ajan 0 € norm. 14,95 €
Ruutu+ Viihde + Urheilu
Ruutu+ Viihde & Urheilu tuo viihdettä ja elämyksiä koko perheelle! Urheilutarjonnassa on mm. kaikki jääkiekon Liiga-ottelut kauden alusta loppuun, Rallin ja Rallicrossin MM-sarjan jokainen vauhdikas osakilpailu, NBA, Superpesis, Vaahteraliiga ja Eurooppa-liigan jalkapallo. Viihdekanavilla on kattavasti elokuvia, matkailu- ja luonto-ohjelmia sekä laadukkaita dokumentteja. Lasten omalla kanavalla seikkailee mm. Mikki Hiiri, Angry Birds, My Little Pony, Palomies Sami ja Tallipihan bilehileet. Viikon jokaisena päivänä myös kaksi koko perheen elokuvaa.

Pakettiin kuuluvat kanavat: Ruutu+ Leffat ja Sarjat (myös HD), Ruutu+ Lapset (myös HD), Ruutu+ Dokkarit (myös HD), Ruutu+ Urheilu 1 ja 2 (myös HD) ja Ruutu+ Urheilu 3–9 HD.

Ruutu+ nettipalvelussa näet lisäksi Ruudun sisältöjen rajatut ennakkoesitykset, Veikkausliigan ja Eurooppa-liigan ottelut, sekä suosituimmat sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat. Lue lisää
 • Ruutu+ Viihde & Urheilu –kanavapaketti Telia TV netti- ja mobiilipalvelussa 1 kk ajan veloituksetta., Hintatiedot
 • Veloituksettoman tilausjakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 14,95 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla.

1 kk ajan 0 €,
jonka jälkeen hinta on 14,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

C More Sport
Formulat, jääkiekon CHL, SHL ja MM-kiekko, yleisurheilun Timanttiliiga ja paljon muuta!
24,95 € kk
C More Sport
C More Sport -paketin urheilutarjonta avaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia maailman kiinnostavimmista urheilusarjoista Suomen parhaiden asiantuntijoiden seurassa ympäri vuoden. Mukana on Formula 1, F2- ja GP3-sarjat, moottoripyöräilyn MotoGP, Moto2- ja Moto3-sarjat sekä monipuolista huippujääkiekkoa: miesten jääkiekon MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä (Champions Hockey League) ja Ruotsin huiput SHL:ssä (Svenska hockeyligan). Mukana myös talvilajien maailmancupeja, yleisurheilun Timanttiliiga ja ÏAAF World Challenge, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja kuutena päivänä viikossa sekä Red Bull Air Race -taitolentokisat.

Pakettiin kuuluvat kanavat: C More Max, C More Sport 1, C More Sport 2, C More Golf HD, F1 Varikko, F1 On Board, F1 Sijainti
C More Total
Suomalaisten suosikkiurheilulajit ja viihdettä koko perheelle
29,95 € kk
C More Total
C More Totalin kanavilta näet kaikki kiinnostavimmat ja suosituimmat tv-sisällöt: merkittävimmät urheilulajit, uusimmat ensi-iltaelokuvat ja uutuussarjat, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja.

Paketissa on mukana Formula 1, F2 ja GP3 -sarjat, moottoripyöräilyn MotoGP, Moto2 ja Moto3 -sarjat sekä monipuolista huippujääkiekkoa: miesten jääkiekon MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä (Champions Hockey League) ja Ruotsin huiput SHL:ssä (Svenska hockeyligan). Mukana myös talvilajien maailmancupeja, yleisurheilun Timanttiliiga ja IAAF World Challenge, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja kuutena päivänä viikossa sekä Red Bull Air Race -taitolentokisat.

Urheilun lisäksi yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, uutuussarjoja, laadukkaita dokumentteja ja C More Juniorin suosittuja lastenohjelmia. Hollywoodin elokuvayhtiöiden kanssa solmitut yksinoikeussopimukset takaavat parhaiden kassamagneettien näkymisen C More Totalin kanavilla. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä menestyssarjoilla ja skandinaavisilla laatusarjoilla.

Pakettiin kuuluvat kanavat: C More First (myös HD), C More Stars (myös HD), C More Hits (myös HD), SF-Kanalen, C more -ohjelmakirjasto (vain Telia TV -digiboksilla ja -sovelluksessa), C More Series (myös HD), C More Juniori, C More Max (myös HD), C More Sport 1 ja 2 (myös HD), F1 Varikko (vain Telia TV -sovelluksessa), F1 on Board (vain Telia TV -sovelluksessa), F1 Sijainti (vain Telia TV -sovelluksessa) ja C More Golf HD.

Huomioithan, että sisältö poikkeaa hiukan C Moren omasta suoratoistopalvelusta.
Lasten paketti
Lasten suosikkiohjelmat teinistä perheen pienimmälle.
8,90 € kk
Lasten paketti
Lasten paketti on laaja lapsille tarkoitettu kokonaisuus, joka tarjoaa laadukasta lastenohjelmaa aina vauvasta teini-ikään saakka. Pikkurahalla lapsille oma paketti, joka viihdyttää aamusta iltaan!

Lasten pakettiin kuuluvat kanavat: C More Juniori, Nick Jr, Cartoon Network, Disney Channel, Disney XD, Disney Junior sekä Boomerang.

Lasten paketin tilaajana voit irrottautua perinteisistä television katseluaikatauluista. Kaikkien pakettiin kuuluvien kanavien sisällöstä suurin osa tallentuu automaattisesti ohjelmakirjastoon 7 päivän ajaksi.
Discovery netti- ja mobiilipalvelussa
9,95 € kk
Discovery netti- ja mobiilipalvelussa
Heittäydy elämysten maailmaan Discovery kanavilla! Dokumenttien mestarin seurassa opit uutta ja viihdyt mm. luonto-ohjelmien sekä tiede- ja historiadokumenttien parissa. Discovery paketti sisältää runsaasti huippudokumentteja, historiaa, kulttuuria, tosielämän tarinoita, rikoksia, tutkimusta ja mysteerejä.

Pakettiin kuuluvat kanavat: Discovery Channel, Discovery World, Investigation Discovery, Discovery Science ja Animal Planet.

Discovery-paketin tilaajana voit irrottautua perinteisistä tv:n katseluaikatauluista. Kaikkien pakettiin kuuluvien kanavien sisällöt tallentuu automaattisesti ohjelmakirjastoon 7 päivän ajaksi