Xqisit

OE400 -bluetooth-vastamelukuulokkeet

  • rentoudu kokonaisvaltaisemmin reissatessa - kevyet vastamelukuulokkeet jopa 12 tunnin akunkestolla 
  • ilman johtoja, ilman käsiä - sisäänrakennettu mikrofoni puheluita varten 
  • mukana 3,5 mm audiokaapeli ja USB -kaapeli

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
99
Maksan osissa
alk. 2,75 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Jos kuuntelet matkustellessa mieluummin omia soittolistojasi tai äänikirjaa junavaunun hälinän tai lentokoneen huminan sijaan, nakkaa päähäsi langattomat Xqisit OE400 -vastamelukuulokkeet ja nautiskele matkastasi ilman häiritsevää taustahälinää. Jopa 12 tunnin akunkeston ansiosta kuuntelurauha on taattu vaikka mannertenvälisillä lennoillakin ja hätätapauksessa isket luurit kiinni esimerkiksi puhelimeen pakkauksessa mukana tulevalla audiokaapelilla ja lataat kuulokkeet tavallisella USB-kaapelilla. Kuulokkeet istuvat varsin mainiosti myös budjetti- ja reppureissaajan rinkkaan, sillä hintalapun lisäksi varsin kevyeksi on hiottu myös luurien muotoilu ja taitettavana ne mahtuvat pieneenkiin tilaan. 

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7369
Xqisit OE400 -bluetooth-vastamelukuulokkeet