Tech 21

Evo Xplorer iPhone 6/6S -suojakuori

Tilapäisesti loppu

Näiden kuorten sisällä arvokas iPhonesi kestää äärimmäisen hyvin myös äärimmäisemmissä olosuhteissa. Jos tapanasi on pitää puhelinta mukansi myös silloin kun mennään ja kovaa ja kun sattuu että tapahtuu, saattaa tämä lisävaruste tarjota laitteellesi useammankin ylimääräisen elämän. Mitä elämä eteen tuokaan, näissä kuorissa iPhonesi kestää lähes kaiken: vettä kolmen metrin syvyydessä jopa tunnin ajan ja kuorten sinetintiukka rakenne pitää myös lian, hiekan, mudan ja lumen poissa kosketuksista laitteesi kanssa. Kun haluat puhelimesi kestävän niin kotimaan ääripäästä toiseen vaihtelevat sääolosuhteet kuin myös vauhdikkaammat seikkailusi maailmalla, on tämä lisätarvike juuri sinun ykkösvalintasi.

Väri: musta

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
89,90
Maksan osissa
alk. 2,50 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 89,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 89,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 89,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 89,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Näiden kuorten sisällä arvokas iPhonesi kestää äärimmäisen hyvin myös äärimmäisemmissä olosuhteissa. Jos tapanasi on pitää puhelinta mukansi myös silloin kun mennään ja kovaa ja kun sattuu että tapahtuu, saattaa tämä lisävaruste tarjota laitteellesi useammankin ylimääräisen elämän. Mitä elämä eteen tuokaan, näissä kuorissa iPhonesi kestää lähes kaiken: vettä kolmen metrin syvyydessä jopa tunnin ajan ja kuorten sinetintiukka rakenne pitää myös lian, hiekan, mudan ja lumen poissa kosketuksista laitteesi kanssa. Kun haluat puhelimesi kestävän niin kotimaan ääripäästä toiseen vaihtelevat sääolosuhteet kuin myös vauhdikkaammat seikkalusi maailmalla, tämä lisätarvike on juuri sinun ykkösvalintasi.

Video
Yhteensopivat laitteet
Apple: iPhone 6, iPhone 6S
5601
Tech 21 Evo Xplorer iPhone 6/6S -suojakuori