Tech 21

Evo Glass iPhone 6/6S Plus -näytönsuojus

  • Tällä markkinoiden edistyneimmällä näytönsuojuksella suojaat puhelimesi haavoittuvaisimman osan isommilta ja pienemmiltä kolhuilta.
  • Ultraohuesta ja kristallinkirkkaasta, mutta poikkeuksellisen kestävästä karkaistusta lasista valmistettu suojus auttaa ottamaan kaiken irti iPhonestasi
  • Paitsi että suojus suojaa puhelintasi kolhuilta, on lasi myös itsessään naarmunkestävää materiaalia.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
39,90
Maksan osissa
alk. 1,11 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Puhelin ilman toimivaa näyttöä on turha laite, ja tällä markkinoiden edistyneimmällä näytönsuojuksella suojaat puhelimesi haavoittuvaisimman osan isommilta ja pienemmiltä kolhuilta. Ultraohuesta ja kristallinkirkkaasta, mutta poikkeuksellisen kestävästä karkaistusta lasista valmistettu suojus auttaa ottamaan kaiken irti iPhonestasi koko käyttöiän pituudelta, näytön terävyydestä ja värikylläisyydestä kuitenkaan tinkimättä. Paitsi että suojus suojaa puhelintasi kolhuilta, on lasi myös itsessään naarmunkestävää materiaalia. 

Video
Yhteensopivat laitteet
Apple: iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus
5575
Tech 21 Evo Glass iPhone 6/6S Plus -näytönsuojus