Tech 21

Evo Elite iPhone 6/6S -suojakuori

  • iPhone -suojakuorten eliittisarjalainen solahtaa saumattomasti omenasi ympärille, laitteen alkuperäisiä muotoja kunnioittaen.
  • Kuorien materiaali on samaa kestävää ja tyylikästä metallia kuin itse puhelimenkin runko
  • Vaikka kuoret ovat samantyyppisiä suojia merkittävästi ohuemmat ja kevyemmät, on niiden iPhonellesi tarjoama turva kuitenkin varsinaista eliittiluokkaa

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
49,90
Maksan osissa
alk. 1,39 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 49,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 49,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 49,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 49,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

iPhone -suojakuorten eliittisarjalainen solahtaa saumattomasti omenasi ympärille, laitteen alkuperäisiä muotoja kunnioittaen. Kuorien materiaali on samaa kestävää ja tyylikästä metallia kuin itse puhelimenkin runko, ja myös kuorten hopeinen, kultainen tai tähtiharmaa väri on suunniteltu täsmäämään sävy sävyyn laitteesi kanssa. Vaikka kuoret ovat samantyyppisiä suojia merkittävästi ohuemmat ja kevyemmät, on niiden iPhonellesi tarjoama turva kuitenkin varsinaista eliittiluokkaa: innovatiivisen FlexShock™ -materiaalin ansiosta puhelin kestää iskut jopa kahden metrin korkeudesta pudotessaan.

Video
Yhteensopivat laitteet
Apple: iPhone 6, iPhone 6S
5591
Tech 21 Evo Elite iPhone 6/6S -suojakuori