Tech 21

Evo Elite Samsung Galaxy S7 -suojakuori

  • Suojakuorten eliittisarjalainen solahtaa saumattomasti S -sarjalaisesi ympärille, laitteen alkuperäisiä muotoja kunnioittaen.
  • Kuorien materiaali on samaa kestävää ja tyylikästä metallia kuin itse puhelimenkin runko
  • Vaikka kuoret ovat samantyyppisiä suojia merkittävästi ohuemmat ja kevyemmät, on niiden S7-puhelimellesi  tarjoama turva kuitenkin varsinaista eliittiluokkaa

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
49,90
Maksan osissa
alk. 1,39 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 49,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 49,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 49,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 49,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Suojakuorten eliittisarjalainen solahtaa saumattomasti S -sarjalaisesi ympärille, laitteen alkuperäisiä muotoja kunnioittaen. Kuorien materiaali on samaa kestävää ja tyylikästä metallia kuin itse puhelimenkin runko, ja myös kuorten hopeinen, kultainen tai tähtiharmaa väri on suunniteltu täsmäämään sävy sävyyn laitteesi kanssa. Vaikka kuoret ovat samantyyppisiä suojia merkittävästi ohuemmat ja kevyemmät, on niiden S7-puhelimellesi  tarjoama turva kuitenkin varsinaista eliittiluokkaa: innovatiivisen FlexShock™ -materiaalin ansiosta puhelin kestää iskut jopa kahden metrin korkeudesta pudotessaan.

Video
Yhteensopivat laitteet
Samsung: Galaxy S7
5595
Tech 21 Evo Elite Samsung Galaxy S7 -suojakuori