Tech 21

Evo Check Xperia Z5 Compact -suojakuori

  • Nämä ultraohuet ja höyhenenkevyet suojakuoret antavat Xperiallesi täydellisen suojan piiruakaan puhelimen käytettävyydestä tinkimättä.
  • Innovatiivisesta FlexShock™ -materiaalista valmistetut kuoret ovat jopa 60% kevyemmät kuin useimmat muut vastaavanlaiset puhelimen suojat
  • Tyylikkäästi salmiakkikuvioidut kuoret on muotoiltu siten, että voit käyttää kaikkia Sony Xperia -puhelimesi toimintoja ja liitäntöjä vaivattomasti myös niiden kanssa.

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
39,90
Maksan osissa
alk. 1,11 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Nämä ultraohuet ja höyhenenkevyet suojakuoret antavat Xperiallesi täydellisen suojan piiruakaan puhelimen käytettävyydestä tinkimättä. Innovatiivisesta FlexShock™ -materiaalista valmistetut kuoret ovat jopa 60% kevyemmät kuin useimmat muut vastaavanlaiset puhelimen suojat, mutta useista ohuista kerroksista koostuva materiaali pitää puhelimen ehjänä jopa 2 metrin pudotuksen jäljiltä. Tyylikkäästi salmiakkikuvioidut kuoret on muotoiltu siten, että voit käyttää kaikkia Sony Xperia -puhelimesi toimintoja ja liitäntöjä vaivattomasti myös niiden kanssa.

Video
Yhteensopivat laitteet
Sony: Xperia Z5 Compact
5589
Tech 21 Evo Check Xperia Z5 Compact -suojakuori