Sony

Xperia Z5 Premium Style Cover -suojakuori

  • Z5 Premium Style Cover -suojakuori on Sonyn alkuperäinen lisävaruste ja se mukautuu Z5 Premiumisi ympärille kuin slimfit-farkku konsanaan.
  • Etukannessa on kätevä ikkuna, jonka avulla vastaan puheluihin ja viesteihin helposti avaamatta koko kantta. 
  • Kuori pitää avoimena myös kameran ja kyljessä sijaitsevat painikkeet.

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
39
Maksan osissa
alk. 1,09 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Z5 Premium Style Cover -suojakuori on Sonyn alkuperäinen lisävaruste ja se mukautuu Z5 Premiumisi ympärille kuin slimfit-farkku konsanaan. Etukannessa on kätevä ikkuna, jonka avulla vastaan puheluihin ja viesteihin helposti avaamatta koko kantta. Esimerkiksi puhelun aikana avonainen kansi ei suotta läpätä poskellesi. Kuori pitää avoimena myös kameran ja kyljessä sijaitsevat painikkeet.

Video
Yhteensopivat laitteet
Sony: Xperia Z5 Premium
4983
Sony Xperia Z5 Premium Style Cover -suojakuori