Sony

PS4-konsoli + Crash Bandicoot N.Sane Trilogy + Ratchet & Clank

Uutuus
 • sadepäivien pelastuspaketti koko perheelle: PS4 1 Tt -pelikonsoli, kolme Crash Bandicoot -klassikkopeliä ja huippusuosittu Ratchet & Clank -seikkailu
 • ei pelkkää pelaamista: suoratoistopalveluiden sovellusten kautta katselet sarjoja ja leffoja timanttisella kuvanlaadulla
 • paketissa mukana yksi langaton DUALSHOCK 4 -ohjain ja monokuulokkeet

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
349
Maksan osissa
alk. 9,70 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 349 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 349 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 349 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 349 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Entistä sirompi, entistä realistisemmat pelikokemukset tarjoava pelikonsoloiden kunkku

Se on ohut, se on kevyt, mutta sen sisältä löytyy kokonaan uusi konsolipelaamisen taso. Pelaamiskokemus herää kirjaimellisesti eloon hämmästyttävän eläväisten teräväpiirtovärien myötä ja lukuisat, erityisesti moninpelaamista tukevat ominaisuudet tekevät pelaamisesta jaetun ilon. Sen lisäksi, että voit ottaa yhteen esimerkiksi FIFA-kentillä omalla sohvallaan istuvan kaverisi kanssa, voit myös jakaa oman pelinäkymäsi tälle tai päästää kaverisi puikkoihin kokeilemaan pelaamaasi peliä*. Voit myös streamata pelisessiosi suorana esim. Twitchin tai YouTuben kautta ja jakaa screenshotteja peleistä suoraan someen. PS4 -pelien rajattomaan valikoimaan pääset käsiksi PlayStation Storessa ja konsolista valmiina löytyvistä Yle Areena, Netflix ja Viaplay-sovelluksista löydät lisää viihdettä kun ohjain on aika laskea hetkeksi lepäämään.

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

On olemassa tasohyppelyitä ja kyseisen peligenren lähes kaikkien tuntemia todellisia klassikoita. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kokoaa yhteen Crash Bandicoot –pelisarjan kolme ikonista osaa, Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ja Crash Bandicoot 3: Warped:n yksiin kansiin ja päivittää tutut seikkailut uuden sukupolven kierroksille sekä graafisen suorituskykynsä että pelattavuutensa osalta. Kaikki klassiset elementit pahisten pahis Neo Cortexista ja rakettirepusta vapaasti kuljettaviin kenttiin ja lukuisia maailmoja kattavaan Warped-finaaliin ovat tallella, paremman näköisenä ja koukuttavampana kuin koskaan ennen.

Ratchet & Clank

Pue avaruuspuku päälle ja hyppää mukaan legendaarisen tasohyppelyduo Ratchet & Clankin matkaan täynnä ennennäkemätöntä pelattaavaa, vihollisia ja tasoja olevaan adrenaliinipitoiseen seikkailuun suosikkipelin kokonaan uuden tarinan avaavassa päivitetyssä versiossa. Tehtäväsi ei ole vähempää kuin galaksin pelastaminen, ja tälle missiolle saat käyttöösi alkuperäistä versiota entistäkin laajemman sekä mielikuvituksellisemman ase- ja vermpainarsenaalin.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 •     BD/DVD-asema (vain luku): BD x 6 CAV, DVD x 8 CAV
 •     Pääsuoritin: Yksipiirinen mukautettu suoritim
 •     Keskussuoritin: x86-64 AMD Jaguar, 8 ydintä, alhainen virrankulutus
 •     Grafiikkasuoritin: 1,84 teraflopsia, AMD:n uuden sukupolven Radeon-pohjainen grafiikkasuoritin
 •     Muisti: GDDR5 8 Gt
 •     Tallennustila: 1000 Gt:n kiintolevyasema
 •     Tulo/lähtö: 2 x USB 3.1 (Super-Speed USB) (edessä), 1 x AUX-liitäntä
 •     Langattomat yhteydet: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0
 •     AV-lähtö
 •     HDMI
 •     Virrankulutus: Enintään 165 W
 •     Ulkoiset mitat: Leveys n. 265 mm, korkeus 39 mm, syvyys 288 mm
 •     Paino: noin 2,1 kg
 •     Pakkauksen sisältö: PlayStation 4 konsoli, Langaton ohjain (DUALSHOCK 4), mono headset, AC-virtajohto, HDMI-kaapeli, USB-kaapeli

    

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7107
PS4-konsoli + Crash Bandicoot N.Sane Trilogy + Ratchet & Clank