Sony

PS4 langattomat 2.0 stereokuulokkeet

  • kolmiulotteista ääntä, kokonaisvaltaisempia pelikokemuksia
  • eri peleille räätälöidyt erilaiset äänitilat 
  • myös maratonpelaajan vaatimuksiin vastaava akunkesto  

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Ei varastossa

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
99,90
Maksan osissa
alk. 2,78 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Laita Sonyn langattomat PS4-kuulokkeet päähän ja uppoudu pelimaailmaan täydellisesti myös kuuloaistin osalta. Niin ylhäältä, alhaalta kuin takaa vyöryvä 3D-ääni heittää sinut kirjaimellisesti keskelle pelitapahtumia ja hämmästyttävän luonnollisen äänimaiseman armoille. Kun käytössä on yksi aisti enemmän, voit arvioida omin korvinesi kuinka kaukana vihollinen lymyilee, mistä suunnasta uhka lähestyy ja reagoida tilanteisiin entistä nopeammin. Olipa makusi mikä tahansa, 3D-äänestä saat nauttia kaikissa PS4-peleissä ja lisäksi kuulokkeista löytyy valmiita, erikseen säädettyjä äänitiloja yksittäisille peleille. Koska kyseessä on pelikuulokkeet, löytyy luureista luonnollisesti myös mikrofoni ja jopa kahdeksan tuntia akunkestoa pidempiinkin pelisessioihin

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6854
Sony PS4 langattomat 2.0 stereokuulokkeet