Sony

PS4 VR -pelipaketti

Tarjous
 • pakettimatka virtuaalitodellisuuteen - Sony Playstation VR -lasit, kamera, VR Worlds -pelikokoelma ja Gran Turismo Sport -peli
 • vain tuoksu puuttuu – 3D-kuvan, liikkeentunnistuksen ja 3D-äänen yhdistelmä vie kirjaimellisesti pelimaailman sisälle
 • viisi erilaista VR -peliä - hyppää haihäkkiin, ryömi avaruushylkyjen läpi, väistele vastaantulevaa liikennettä ja uppoudu Itä-Lontoon säälimättömään alamaailmaa
 • autopelin klassikon ensiesiintyminen PS4 -maailmassa - kiinnitä turvavyösi ja paina talla pohjaan muita maita tai autonvalmistajia vastaan kisaillessa

Paketissa mukana Sony PlayStation VR -lasit (arvo 399 €), PlayStation4 -kamera (arvo 59,90 €), VR Worlds -peli (arvo 29,90 €) ja Gran Turismo -peli (arvo 59,90€)  - etusi yhteensä 149,70 €! Tarjous on voimassa 13.10.-30.10. ja tarjoustuotteita on rajoitettu erä.

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
399
Maksan osissa
alk. 11,09 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Lisälaitteet ja kaupanpäälliset

PS4 Gran Turismo Sport -peli

PS4 Gran Turismo Sport -peli

0
PS4 Gran Turismo Sport -peli
 • klassikkopelin ensiesiintyminen PS4 –maailmassa – kiinnitä turvavyösi ja paina talla pohjaan muita maita tai autonvalmistajia vastaan kisaillessa
 • nauti millintarkasta insinöörityöstä – 140 tarkasti mallinnettua kilpa- ja sarjavalmisteista autoa
 • paatuneille moottoripäille ja katuratojen keltanokille – nauti entistä syvällisemmästä ajotuntumasta tai opettele kilpa-autoilun saloihin alusta alkaen
   

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Astu ruudun toiselle puolelle

Laita VR-lasit päähän, kytke PlayStation 4 -kamera päälle ja herätä pelien maailma kirjaimellisesti eloon: pelien kolmiulotteiset ympäristöt heijastuvat verkkokalvoillesi virtuaalilasien 5,7 –tuumaisella OLED näytöllä ja kaikki 360 astetta kattava virtuaalitodellisuus avautuu tutkittavaksesi vain päätä kääntämällä. Virtuaalilasien ja kameran yhteistyö mahdollistaa entistä syvemmälle pelien maailmoihin sukeltamisen ja lisäksi voit sriimata kolmiulotteisella kameralla pelisessioitasi suorana tai tallentaa omia pelivideoita teräväpiirtolaadulla.

Yksi matkalippu, viisi erilaista virtuaalista matkakohdetta

Danger Ball
Kun tosi on kyseessä, vain voitto merkitsee. Klassistakin klassisempien curveball-pelien VR-versiossa pääset kirjaimellisesti käyttämään omaa päätäsi, poukkoilevaa kuulaa kohti vastustajan päätyä otsallasi pukkaillessa ja ovelimpia pelitaktiikoita hioessa.

VR Luge
Jos kärsit akuutista adrenaliinivajauksesta, laittomat kelkkakisat kantapäät asfalttia viistäen ja vastaantulevatta liikennettä väistellen auttanevat ensihätään. Hyppää selällesi kelkkaasi ja välttele vaarallisia maanvyörymiä, sukella rekka-autojen alta ja tunne ihokarvat pystyyn nostattavien G-voimien imu, turvallisesti kotioloissa.

Scavengers Odyssey
Hyppää muukalaisaluksesi puikkoihin ja lähde käänteitä sekä väänteitä täynnä olevaan aarrejahtiin, vihamielisiä olentoja vastaan taistellen, kanjoneiden yli hyppien, valtavien avaruushylkyjen läpi ryömien ja tykeillä ampuen.

Ocean Descent
Sukella meriseikkailuun omassa olohuoneessasi ja laskeudu syvyyksiin ihastelemaan uskomatonta merenelämää haihäkissä. Merenpohjasta löydät sekä uskomattomia näkyjä että äärimmäisiä vaaroja, ja pääset luonnollisesti myös kadonneen aarteen jahtiin mukaan.

The London Heist
Astu itälontoolaisen gangsterin saappaisin ja uppoudu kauas Big Benin varjoihin jäävän alamaailman pyörteisiin. Luvassa on niin dramaattisia ryöstökeikkoja, kiivaata takaa-ajoja kuin ankaria kuulustelujakin, jotka tulee päättymään mahdottomaan valintaan…

Gran Turismo Sport - autopelien klassikon ensiesiintyminen PS4 -maailmassa

Kiinnitä turvavyösi, viritä ajohanskasi ja paina talla pohjaan, ikoninen Gran Turismo –pelisarja on viimein saapunut myös PS4:lle. Gran Turismo Sport –pelissä pääset mittelemään kilparatojen herruudesta joko oman maasi edustajana Nations Cupissa tai taistelemaan sadasosia vastaan autovalmistajien välisessä Manufacturer’s Cupissa.

Menopeleistä menestys ainakaan ei tule kiinni jäämään, sillä voit valita työkalusi 140 millintarkasti mallinnetun kilpa- tai sarjavalmisteisen auton joukosta ja entistä syvällisemmän ajotuntuman ansiosta hevosvoimien hallitsemisessa todella kysytään mestarin otteita. Entistä realistisemmasta pelimoottorista huolimatta vauhdin imusta pääsee takuulla nauttimaan myös vähäisemmillä ajokilometreillä, ja Nürburgringin sekä Toky Expresswayn kaltaisilla klassikkoradoilla jos jossain on silkka iloa uppoutua kilpa-autoilun syvimpiin saloihin.  

 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Sony PlayStation VR -virtuaalilasit

 • Yhteensopivuus: PlayStation 4 –konsoli, DualShock 4 –ohjain, PlayStation Camera, PlayStation Move -liikeohjaimet
 • Näyttötekniikka: 5,7 ” OLED
 • Näytön ominaistarkkuus: 1920 × RGB × 1080 (960 × RGB × 1080 per silmä)
 • Näytön virkistystaajuus: 120 Hz, 90 Hz
 • Näytön näkökenttä: 100°
 • Liiketunnistustekniikka: Kuusiakselinen liiketunnistus (kolmiakselinen gyroskooppi, kolmiakselinen kiihtyvyyssensori)
 • Liitännät: VR-päähine: HDMI, AUX, 3,5 mm stereokuulokeliitin / Prosessointiyksikkö: HDMI TV, HDMI TV, USB, HDMI, AUX
 • Mitat (L × K × S): VR-päähine: 187 × 185 × 277 mm / Prosessointiyksikkö: 143 × 36 × 143 mm
 • Paino: VR-päähine: 610 g (ilman kaapelia) / Prosessointiyksikkö 365 g

Sony PlayStation 4 -kamera

 

 •     Videotarkkuus: 1280x800 @ 60 fps, 640 x 400 @ 120 fps, 320 x 192 @ 240 fps
 •     Videoformaatti: RAW, YUV (pakkaamaton)
 •     Linssit: Tuplalinssit, F2.0, kiinteä tarkkuus
 •     Tarkkuusalue: 30 cm ja eteenpäin
 •     Näkökenttä: 85 astetta
 •     Mikrofoni: neljäkanavainen
 •     Liitäntä: Erityinen PS4 AUX-liitin
 •     Kaapelin pituus: Noin 2,0 m
 •     Mitat: Noin 159 mm x 28 mm x 28 mm (ilman jalustaa)
 •     Paino: Noin 152 g (ilman jalustaa)
 •     Pakkaus sisältää: PlayStation kamera, jalusta
Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7415
Sony PS4 VR -pelipaketti