Sony

PS4 Slim 1 Tb + Star Wars: Battlefront II

Rajoitettu erikoispainos
  • olkoon voima ja pelikonsoleiden kunkku kanssasi – PS4 Slim –konsoli erikoisvärityksellä ja Star Wars Battle Front II –peli
  • uusi sankari, uusi tarina – ota mittaa vihollisista valomiekka kädessäsi, tartu X-wing-hävittäjän ohjaksiin ja käytä Voimaa Inferno Squad-erikoisjoukon komentajan Iden Version saappaissa
  • ei pelkkää pelaamista: suoratoistopalveluiden sovellusten kautta katselet sarjoja ja leffoja timanttisella kuvanlaadulla

Norm. 369 € - säästä 40 €! Tarjous on voimassa 15.-23.1. ja tarjoustuotteita on rajoitettu määrä.

Väri: harmaa

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
329
Maksan osissa
alk. 9,14 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 329 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 329 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 329 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 329 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Olkoon voima ja konsoleiden kingi kanssasi

Star Wars –saaga jatkuu, ja nyt on sinun aikasi tarttua valomiekkaan ja X-wing-hävittäjän ohjaksiin. Star Wars Battlefront II –pelissä astut Inferno Squad –erikoisjoukon komentajan Iden Version saappaisiin ja pääset rynnimään halki vihollisjoukkojen valomiekka kädessäsi, rypemään Yavin 4:n viidakoissa ja pudottelemaan vihollisen Star Destroyer –jättialuksia oman hävittäjäsi puikoissa.  

Uusi sankari, uusi tarina

Olipa Star Wars-trilogioiden käänteet ja tarinat sinulle ennestään tuttuja tai ei, Battlefront II:n yksinpelitilassa pääset avaamaan kokonaan uuden lehden klassikkosaagassa ekslusiivisen pelattavan tarinan myötä. Yli 30 vuoden ajanjakson kattava tarina nivoo yhteen Jedin paluu- ja Force Awakens-elokuvien väliset tapahtumat ja vastapuolelta löydät ne ikonisimmat Star Wars –hahmot Kylo Renisa Darth Mauliin ja Han Soloon.

Eliittijoukko kasaan ja nostalgiatripille

Jos olet aina haaveillut matkasta Star Wars-elokuvista tuttuihin maisemiin oman eliittijoukkosi kanssa, Battlefront II:n moninpelitilassa pääset taistelemaan galaksin herruudesta jopa 40 pelaajan voimin saagan kaikki kolme aikakautta käsittävillä autenttisilla taistelukentillä, omille aikakausilleen uskollisten hahmojen, aseiden ja kulkuvälineiden kera.   

Kiinnitä turvavyösi, tsekkaa ilmanpaineet ja syöksy galaktisiin taisteluihin

Lennokkaassa Starfighter Assault –pelitilassa pääset tarttumaan tarkasti mallinnettujen Star Wars-hävittäjien ohjaksiin ja liittymään mukaan jopa 24 pelaajan ilmataisteluihin, väistelemään vihollistulta Darth Maulin Scimitar-hävittäjän puikoissa ja käyttämään aluksesi tuhovoimaisia tykkejä vihollisalusten tuusan nuuskaksi räjäyttelemiseen.

Pelikonsoloiden kunkku

PS4 on ohut ja kevyt, mutta sen sisältä löytyy kokonaan uusi konsolipelaamisen taso. Pelaamiskokemus herää kirjaimellisesti eloon hämmästyttävän eläväisten teräväpiirtovärien myötä ja lukuisat, erityisesti moninpelaamista tukevat ominaisuudet tekevät pelaamisesta jaetun ilon. Sen lisäksi, että voit ottaa yhteen esimerkiksi virtuaalisilla futiskentillä omalla sohvallaan istuvan kaverisi kanssa, voit myös jakaa oman pelinäkymäsi tälle tai päästää kaverisi puikkoihin kokeilemaan pelaamaasi peliä. Voit myös streamata pelisessiosi suorana esim. Twitchin tai YouTuben kautta ja jakaa screenshotteja peleistä suoraan someen. PS4 -pelien rajattomaan valikoimaan pääset käsiksi PlayStation Storessa ja konsolista valmiina löytyvistä Yle Areena, Netflix ja Viaplay-sovelluksista löydät lisää viihdettä kun ohjain on aika laskea hetkeksi lepäämään.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7675
Sony PS4 Slim 1 Tb + Star Wars: Battlefront II