Sony

PS4 -konsoli + FIFA 18

Mukana kaksi ohjainta
 • futishullun unelmapaketti – PS4 1 Tb –konsoli, FIFA 18 ja kaksi DUALSHOCK 4 –ohjainta
 • kasaa oma unelmajengisi – mukana FIFA Ultimate Team™ Rare Players –paketti ja kolme satunnaisesti valittua FIFA Ultimate Team™ ICON lainapelaajaa viiden ottelun laina-ajaksi
 • ei pelkkää pelaamista: suoratoistopalveluiden sovellusten kautta katselet sarjoja ja leffoja timanttisella kuvanlaadulla

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
399
Maksan osissa
alk. 11,09 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Stadionluokan pelituntuma kotioloissa

Kiillota nappulakenkäsi ja kaiva pelikirjasi kaapista, sillä kaikkien aikojen FIFA –kausi alkaa nyt! Tässä futishullun unelmapaketissa on kaikki, mitä voittokulkuun virtuaalisilla viheriöillä tarvitset: PlayStation 4 –konsolin giganttisella yhden teratavun tallennustilalla, FIFA 18 –pelin eksklusiivisilla lisäsisällöillä ja kaksi DUALSHOCK 4 –ohjainta. Paranneltu pelimoottori saa pelikokemuksen tuntumaan niin realistiselta, että voit lähes tuntea jalkoihisi napsuvat nappisyötöt ja liukutaklaukset omissa nahoissasi ja stadioneiden maagisen tunnelman omassa olohuoneessasi. Millintarkasti esikuviensa mukaan mallinnettujen pelaajien ominaisuuksien ja persoonallisten piirteiden ansiosta Ronaldo, Sterling, Robben ja muut ykköskorin tähdet liikkuvat, harhauttelevat ja laukovat hallinnassasi yhtä sulavasti kuin tosimaailman vastineensa San Bernabeulta Old Traffordille.

Hallitse viheriön tapahtumia kokonaisvaltaisemmin

Olitpa sitten Jose Mourinhon kaltainen pikkutarkka taktiikkanero tai Pep Guardiolan tavoin vauhdikkaaseen hyökkäyspeliin uskova taitofutiksen ystävä, sinulla on yhä enemmän mahdollisuuksia vaikutta pelin kokonaisuuteen myös valmentajan roolissa taktisista yksityiskohdista yksittäisten pelaajien sijoittumiseen kentällä. Pelaajien tapaan myös kokonaisten joukkueiden pelitavat on mallinnettu tosimaailman vastineiltaan, joten Juventuksen kivenkovan puolustusmuurin murtaminen tai Barcelonan tiki-takahyökkäyksen pysäyttäminen maistuu entistä makeammalta myös virtuaalikentillä.

Nauti huippumatsien maagisesta tunnelmasta vaikka joka ilta

Koska stadionin tunnelma ja sen lehtereillä meluava yleisö ovat vähintään puolet matsikokemuksesta, myös kentän ulkopuoliset ottelutapahtumat on mallinnettu realistisemmaksi kuin koskaan aiemmin. Jos aidot Camp Noun puitteet mainoksineen sekä sääolosuhteineen ja pelitilanteiden mukaan elävä fanipääty eivät saa syttymään pelikentällä, niin ei sitten mikään!

Hyppää huippufutarin nahkoihin

FIFA 17:ssa esitelty tarinallinen The Journey –pelitila on hiottu entistä todenmukaisemmaksi ja mukaansa tempaavammaksi. Päätähti Alex Jonesin kanssa pääset kiertämään futismaailmaa Brasiliasta Los Angelesiin, pelaamaan enemmän, kohtaamaan Ronaldon kaltaisia tähtiä matkallasi, vaikuttamaan enemmän tarinan kulkuun omilla päätöksilläsi ja personoimaan omaa Alexiasi tämän ulkonäköä myöten. Tätä lähempää huippufutarin tapahtumarikasta elämää ei kotisohvalta käsin pääse kokemaan!

Pelikonsoloiden kunkku

PS4 on ohut ja kevyt, mutta sen sisältä löytyy kokonaan uusi konsolipelaamisen taso. Pelaamiskokemus herää kirjaimellisesti eloon hämmästyttävän eläväisten teräväpiirtovärien myötä ja lukuisat, erityisesti moninpelaamista tukevat ominaisuudet tekevät pelaamisesta jaetun ilon. Sen lisäksi, että voit ottaa yhteen esimerkiksi FIFA-kentillä omalla sohvallaan istuvan kaverisi kanssa, voit myös jakaa oman pelinäkymäsi tälle tai päästää kaverisi puikkoihin kokeilemaan pelaamaasi peliä. Voit myös streamata pelisessiosi suorana esim. Twitchin tai YouTuben kautta ja jakaa screenshotteja peleistä suoraan someen. PS4 -pelien rajattomaan valikoimaan pääset käsiksi PlayStation Storessa ja konsolista valmiina löytyvistä Yle Areena, Netflix ja Viaplay-sovelluksista löydät lisää viihdettä kun ohjain on aika laskea hetkeksi lepäämään.  

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot   

 • BD/DVD-asema (vain luku): BD x 6 CAV, DVD x 8 CAV
 • Pääsuoritin: Yksipiirinen mukautettu suoritim
 • Keskussuoritin: x86-64 AMD Jaguar, 8 ydintä, alhainen virrankulutus
 • Grafiikkasuoritin: 1,84 teraflopsia, AMD:n uuden sukupolven Radeon-pohjainen grafiikkasuoritin
 • Muisti: GDDR5 8 Gt
 • Tallennustila: 1000 Gt:n kiintolevyasema
 • Tulo/lähtö: 2 x USB 3.1 (Super-Speed USB) (edessä), 1 x AUX-liitäntä
 • Langattomat yhteydet: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0
 • AV-lähtö
 • HDMI
 • Virrankulutus: Enintään 165 W
 • Ulkoiset mitat: Leveys n. 265 mm, korkeus 39 mm, syvyys 288 mm
 • Paino: noin 2,1 kg
 • Pakkauksen sisältö: PlayStation 4 -konsoli, FIFA 18 -peli, 2 x langaton ohjain (DUALSHOCK 4), mono headset, AC-virtajohto, HDMI-kaapeli, USB-kaapeli
Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7312
Sony PS4 -konsoli + FIFA 18