Sony

MDR-ZX220BT -kuulokkeet

  • nauti musiikista yksityiskohtaisella äänenlaadulla langattomasti missä menetkin
  • hallitse soittolistoja ja äänenvoimakkuutta suoraan kuulokkeista
  • taitettavien korvakuppien ansiosta luurit kulkevat näppärästi vaikka repun sivustaskussa

 Langattomuuden vapautta kustannustehokkaasti - tsekkaa bluetooth-luurien arvostelu Telia Yhteisöstä

Väri: musta

Ei varastossa

Myymäläsaatavuus

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
79
Maksan osissa
alk. 2,20 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 79 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 79 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 79 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 79 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Lenkillä, toimistossa, matkoilla... Oli käyttötarpeesi mikä tahansa, Sonyn langattomat MDR-ZX220 -bluetooth-kuulokkeet korvilla voit nauttia musiikista täysin vapaasti, ilman johdon johtoa. Kuulokkeet yhdistät puhelimeesi, tablettiin tai mihin tahansa Bluetooth-yhteyttä tukevaan äänilähteeseen täysin langattomasti ja voit kätevästi hallita myös soittolistojasi sekä äänenvoimakkuutta suoraan kuulokkeista. Jos esimerkiksi puhelimesi on lisäksi NFC-yhteensopiva, voit muodostaa langattoman yhteyden silmänräpäyksessä vain koskettamalla laitteellasi luurien runko-osaa. Kuulokkeet ovat kevyet kantaa ja taitettavissa helposti vaikkapa repun sivutaskuun, korvakuppien kääntyessä näppärästi myös litteeään asentoon.

Luurien äänentoisto sen sijaan on taattua raskasta sarjaa: kuulet musiikin ja esimerkiksi leffojen äänimaailman nyanssit dynaamisena ja saat pienimmistäkin yksityiskohdista kaiken irti. Kuulokkeissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, joten pystyt sekä soittamaan että vastaanottamaan hands free-puheluita kätevästi myös puhelimen taskussa ollessa. Kuulokkeet palvelevat muitta mutkitta kokonaisen työpäivän tai pidemmänkin matkan ajan, sillä micro USB-piuhalla ladattava akku kestää yhdellä latauksella jopa 8 tuntia yhteen soittoon.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6065
Sony MDR-ZX220BT -kuulokkeet