Sony

MDR-10RC-kuulokkeet

 • ammattilaisten ammattilaisille kehittämät kuulokkeet
 • kuuntele ja puhu - kuulokkeissa kätevä kauko-ohjainmikrofoni
 • laadukasta toistoa matalista bassolinjoista korkeisiin laulusäveliin

 

 

Väri: valkoinen

Ei varastossa

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
59
Maksan osissa
alk. 1,64 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 59 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 59 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 59 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 59 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Kuule musiikki kuten artisti sen haluaa kuuluvan

Sony MDR-10RC-kuulokkeet ovat ammattilaisten ammattilaisille suunnittelemat. Lienee siis selvää, että nyt voidaan yhtään liioittelematta puhua laadusta. Näitä mukavia kuulokkeita käytät niin kotona kuin kadulla ja nautit aina ensiluokkaisesta äänentoistosta. Taitettavat kuulokkeet on myös helppo pakata taskuun tai laukkuun kun et niitä käytä.

Kuulokkeissa on dynaaminen halkaisijaltaan 40 mm neodyymielementti, joka toistaa tarkasti niin matalat bassolinjat kuin korkeammat ylä-äänetkin. Kuulokkeiden kehittelyssa on ollut mukana musiikkialan ammattilaisia, jotka ovat laadunvalvojien roolissa auttaneet kehittämään kuulokkeista mukavat, monikäyttöiset ja laadukkaat.

Kuulokkeiden avulla hoidat myös puhelut kätevästi, sillä niissä on helppokäyttöinen kauko-ohjainmikrofoni, jonka avulla vastaan ja lopetat puhelut. Lisäksi laitteen mukana tulee kätevä säilytyspussi, jossa pidät kuulokkeet suojassa silloin kun et niitä käytä.

Tekniset tiedot
 • Paino: 165 g.
 • Johdon pituus: 1,2 m.
 • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa.
 • Yhteensopiva älypuhelinten kanssa, kauko-ohjainmikrofoni puheluja varten.
 • Beat Response Control -tekniikka vähentää kovien bassoäänten vääristymistä.
 • Taittuvat korvakupit helpottavat kantamista.
 • Kaiutinelementti: 40 mm, dynaaminen – kalottityyppi.
 • Taajuusvaste: 5–40 000 Hz.
 • Impendanssi: 40 ohmia, 1 kHz.
Video

Yhteensopivat laitteet
Sony: Xperia Go, Xperia M2 Aqua, Xperia Tablet Z, Xperia Tablet Z2, Xperia V, Xperia Z, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z5 Compact, Xperia ZR
3019
Sony MDR-10RC-kuulokkeet