Sony
Tilapäisesti loppu

MDR-1000X bluetooth-vastamelukuulokkeet

  • kuulokemaailman tehokkain hälynpoisto-ominaisuus jättää ylimääräiset mölyt ulkopuolelle varmasti kuin pankkiholvin ovi
  • ympäristöön mukautuvat äänitilat: kuulet tärkeimmät äänet myös kuulokkeet päässä
  • nauti musiikista alkuperäisellä laadulla, nyanssiakaan menettämättä

Valitse väri: kulta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
179
Maksan osissa
4,98€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 179 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
7,46€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 179 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
14,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 179 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
179€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 179 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Tehokas hälynpoisto

On olemassa vastamelukuulokkeita ja on olemassa Sony MDR-1000X-vastamelukuulokkeet. Voit sulkea ympäröivän maailman ärsykkeet täydellisesti pois ja uppoutua nauttimaan lempimusiikistasi täydessä rauhassa ilman häiriön häiriötä – tai mukauttaa kuulokkeiden melunsuodatuksen ympäristön ja tarpeesi mukaan. Kuulokkeiden taustahälynpoisto-ominaisuudet ovat kehittyneemmät kuin missään luureissa tähän mennessä ja niiden hiuksenhienot sisäänrakennetut elementit pitävät ympäröivät melutaajuudet katuporan jyrinästä lentomatkustamon hurinaan ulkopuolella varmasti kuin pankkiholvin ovi.

Ympäristöön mukautuvat äänitilat: kuulet tärkeimmät äänet myös kuulokkeet päässä

Bluetooth-yhteydellä toimivat langattomat kuulokkeet sopivat yhtä hyvin niin toimistokäyttöön, lentomatkalle kuin käytettäväksi kadulla kävellessäkin, sillä voit säätää hälynpoiston tason juuri itsellesi sopivaksi. Musiikki vaimentuu keskustelun ajaksi vain kuulokkeita koskettamalla kun sen tarve on ja älykkäät komponentit optimoivat äänentason käyttötapasi perusteella juuri sinulle parhaiten sointuvaksi. Edistyksellisten äänitilojen ansiosta voit samaan aikaan nauttia täysillä musiikista että pysyä hereillä ympärillä tapahtuvista asioista: kuulokkeet tunnistavat ja päästävät läpi esim. ihmisäänet sekä liikenteen äänet, joten luurit päässäkään et jää paitsi mistään oleellisesta.

Kuuntele musiikkia alkuperäisellä laadulla, nyanssiakaan menettämättä

Jos kuulokkeiden hälynpoisto-ominaisuudet ovat parasta valioluokkaa, sitä on myös niiden äänenlaatu. Voit nauttia musiikista kuin musiikista alkuperäisellä, kristallinkirkkaalla laadulla ja kaikista sen nyansseista vinkuvista kitaroista herkullisimpiin bassoihin. Digital Sound Enhancement Engine –ominaisuus entisöi digitaalisesti pakatut äänitiedostot lähemmäksi alkuperäistä, lämpimämpää ja monipuolisempaa sointiaan. Ääni kulkee puhelimestasi tai muusta äänilähteestä korviisi langattomasti tavallista Bluetooth-yhteyttä kolme kertaa enemmän dataa välittävän LDAC –yhteyden kautta ja kuuntelemasi musiikki on aina lähimpänä korkeinta mahdollista laatua.

Video

6062
Sony MDR-1000X bluetooth-vastamelukuulokkeet