Sony

GTK-XB7 -äänentoistojärjestelmä

  • Extra Bass -tekniikalla varustettu Sony GTK-XB7 -äänentoistojärjestelmä on kuin luotu pudottamaan EDM-hitureiden breikit sekä nostatukset yhtä vahvoina ja ihokarvoja väristyttävinä kuin tuottajat ovat ne loihtineetkin koettaviksi.
  • Kaiuttimen basso potkii solussa saakka ja se potku tuntuu hyvältä.
  • Liikutteluun soveltuvan muotoilun ja langattomien liitäntöjen ansiosta voitkin viedä klubisi minne vain, missä hyviä bileitä tarvitaan.

Väri: sininen

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
399
Maksan osissa
alk. 11,09 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Nyt ei kotibileiden meno ja meininki jää ainakaan äänentoiston laadusta kiinni, se on varma. Extra Bass -tekniikalla varustettu Sony GTK-XB7 -äänentoistojärjestelmä on kuin luotu pudottamaan EDM-hitureiden breikit sekä nostatukset yhtä vahvoina ja ihokarvoja väristyttävinä kuin tuottajat ovat ne loihtineetkin koettaviksi. Kaiuttimen basso potkii solussa saakka ja se potku tuntuu hyvältä. Eikä laite ole tietenkään vain pelkkä bileiden tylsä seinäruusu, vaan biittien tahtiin sykkivä valoshow kuuluu samaan hintaan. Autenttisuus ei jää klubitunnelman osalta pelkästään poskipäitä värisyttäviin bassoihin, sillä erillisen mobiilisovelluksen kautta voit miksata erilaisia DJ-tehosteita biisien päälle oman, klubi-isännän kädenjäljen näyttääksesi.

Liikutteluun soveltuvan muotoilun ja langattomien liitäntöjen ansiosta voitkin viedä klubisi minne vain, missä hyviä bileitä tarvitaan. Kaiutin sopeuttaa äänentoiston tilan mukaan ja mukauttaa äänikuvan kirkkaan tasapainoiseksi riippumatta siitä oliko se aseteltu vaaka- vai pystyasentoon. Piuhojen kanssa pelaaminen on mennyttä aikaa, ja NFC One Touch –yhteyden kautta yhdistätkin puhelimen tai tabletin kaiuttimeen silmänräpäyksessä ja laitat timantiksi hiotun playlistisi soimaan tasan sillä hetkellä kun sen aika on. Ja jos äänilähteeltä meinaa loppua puhti ennen juhlijoita, lataat mobiililaitteesi näppärästi kaiuttimesta löytyvällä USB-liitännällä.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6263
Sony GTK-XB7 -äänentoistojärjestelmä