Sony

GTK-XB5 Extra Bass -äänentoistojärjestelmä

Haluatko nauttia klubitasoisesta äänestä omassa olohuoneessasi? Tai kenties virittää yökerhon keittiöön? Sony GTK-XB5 -kannettava kaiutin muuttaa kotisi hetkessä tanssihalliksi ja saa sinutkin hytkymään musiikin tahdissa. EXTRA BASS™ takaa muhkeat alataajuudet ja koko paketin kruunaavat kaiuttimen valotehosteet, jotka luovat suorastaan autenttisen biletunnelman.

Kokonsa puolesta GTK-XB5 on helppo napata mukaan ja siirtää huoneesta tai asunnosta toiseen. Musiikkikirjaston liittämiseksi sinulla on useita vaihtoehtoja. Voit kytkeä esimerkiksi älypuhelimesi kaiuttimeen perinteisellä RCA-piuhalla tai langattomasti Bluetoothin edistyksellisellä NFC One touch -tekniikalla. Ja jos tuntuu, että jytinää tulee saada lisää, niin Sonyn Party Chain -ominaisuus tarjoaa mahdollisuuden ketjuttaa kaiuttimia ja aktivoida yhden niistä päälaitteeksi.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
259
Maksan osissa
alk. 7,20 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 259 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 259 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 259 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 259 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6233
Sony GTK-XB5 Extra Bass -äänentoistojärjestelmä