Samsung

65" Curved Premium UHD Smart TV (2018)

  • premium-luokan televisionkatselua: neljä kertaa Full HD –laatua yksityiskohtaisempi, väririkkaampi ja selkeäpiirteisempi Premium UHD-kuvanlaatu
  • hillityn tyylikäs olohuoneen hallitsija: ohuet metallikehykset ja minimalistinen jalusta, jonka sisään piilotat television johdot näkyviltä 
  • pelaajan valinta: Game Mode-tila kuvalta sulavuutta ja pätkimättömyyttä vaativaan konsolipelaamiseen
  • malli: UE65NU8505TXXC
  • Sisältää DVB-T2 virittimen, jolla katsot telkkaria vielä 2020 jälkeenkin. Lue lisää

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika n. 2-4 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
1899
Maksan osissa
52,75€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 1899 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
79,13€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 1899 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
158,25€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 1899 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
1899€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 1899 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Premium-luokan televisionkatselua

Kun napsautat Samsung 65” Premium Curved UHD –television päälle, astut televisionkatselun premium-luokkaan ja paluuta tuskin enää on. HDR 1000-tekniikka piirtää näkyville pienimmätkin yksityiskohdat, kristallinkirkkaat ja dynaamiset värit puhaltavat eloon niin pienet detaljit kuin jylhät maisemat ja Game Mode-tilassa pelaat viimeisimpiä konsolipelejä vailla huolta kuvan pätkimisestä tai viiveestä. Televisiokuvan premium-luokassa saat nauttia elokuvista ja muista sisällöistä niin yksityiskohtaisina ja elävinä, että oikeastaan vain enää tuoksun puuttuminen erottaa ne elävästä toiminnasta. 

Premium-luokan ulkonäkö

Premium UHD-televisio on ilo silmälle myös sen suljettuna ollessa. Voit sijoittaa käytännössä näkymättömien metallikehysten reunustaman television katselunautinnon kannalta juuri optimaaliseen kohtaan huonetta, sillä 65-tuumaiselta kaarevalta ruudulta sisältöjä katsellessa tarinaan uppoutuu aivan tahtomattaankin. Silmää häiritsevät kaapelit taas piilotat näppärästi laitteen minimalistiseen metallijalustaan.

Priimusluokan älytoiminnot ja näppärä kaukosäädin

Smart TV on nimensä mukaisesti fiksu ja tekee television käytöstä entistä helpompaa. Laite on varustettu Tizen-käyttöjärjestelmällä, joka vain telkkarin päälle napsauttamalla tuo saatavillesi yhteen näkymään kaikki tallentamasi ohjelmat, suosikkikanavasi, suoratoistopalvelut ja kymmenet eri sovellukset. One Remote Control-kaukosäätimellä pääset käsiksi kaikkiin tv-ohjelmiin ja sovelluksiin kätevästi yhdellä napilla ja ohjaat jopa televisioon kytkettyjä laitteita. Äly-TV laajentaa television käyttömahdollisuuksia lähes rajattomasti, ja mikäli itse et tiedä mitä katselisit, Smart TV osaa myös suositella sinulle sisältöjä katseluhistoriasi perusteella. Smart View-ominaisuus taas laajentaa television käyttömahdollisuuksia vielä entisestään, sillä voit synkronoida mobiililaitteesi tai läppärisi sisällöt isolle ruudulle käden käänteessä ja kuvanlaatu skaalaantuu automaattisesti parhaaksi mahdolliseksi.

Markkinoiden monipuolisimpia pelitelevisioita

Auto Game Mode -toiminto tunnistaa pelikonsolisi automaattisesti, mahdollistaen erittäin lyhyestä vasteesta (input lag) nauttimisen ilman ylimääräistä säätöä. Samsungin uniikit Game Motion Plus -toiminnot nostavat pelien tunnelman aivan uudelle tasolle. Freesync ja VRR (Variable Refresh Rate) -tuen ansiosta voit nauttia peleistä ilman kuvan pätkimistä ja repeilemistä, jopa 6,8 ms vasteella (input lag). Steam Link -sovelluksella voit pelata PC-pelejä langattomasti television ruudulta. Samsungin 4K UHD -televisioilla voit uppoutua pelien maailmaan ja nauttia upeista 4K HDR -peleistä. Liiketoisto on erittäin sulavaa 1080p ja 1440p resoluutioiden 120 Hz kuvataajuuden tuen ansiosta.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot


• Mitat: Jalustan kanssa:  1441,9 x 913,3 x 378,3 mm, ilman jalustaa: 1441,9 x 833,8 x 113,6 mm


• Paino: Jalustan kanssa 26,3 kg, ilman jalustaa 24,2 kg

• Näyttö: 65", 3840 × 2160.
• Video: Kuvaprosessori: UHD Engine, PQI 2700, HDR 1000, Motion rate 200, HDR 10+, HLG, Mega Contrast, Supreme UHD Dimming, Dynamic Crystal Color, Wide Viewing Angle, Auto Depth Enhancher, Auto Motion Plus, Film Mode-tila, Natural Mode-tila
•    Audio: Dolby Digital Plus, DTS-Codec, kaiutintyyppi 2.1 ch, RMS 40 W, Woofer, Multiroom Link, Bluetooth
•    Smart TV: Samsung SMART TV, sovellukset, verkkoselain.
•    Yhdistäminen: TV to Mobile -peilaus, Mobile to TV (DLNA) -peilaus, Samsung Smart View, Bluetooth Low Energy, Wi-Fi Direct.
•    Viritin:, DVB-T2CS2 x 2, analoginen viritin, CI+(1.4), HbbTV1.5(FI, DK, SE).
•    Liitettävyys: 4 x HDMI, 2 x USB, 1 x Ethernet, 1 x optinen äänen ulosmeno, RF-liitäntä, CI-korttipaikka, HDMI A, sisäinen WLAN, Anynet+ (HDMI-CEC).
•    Design: 3 Bezel-less
•    One Remote Control -kaukosäädin
•    Mallinimi: UE65NU8505TXXC
•    Takuu: 24kk

Video
8381
Samsung 65" Curved Premium UHD Smart TV (2018)