Samsung

55" 4K UHD Smart TV

UE55KU6095UXX
  • neljä kertaa Full HD-laatua yksityiskohtaisempi ja veitsenterävä Ultra HD 4K -kuva
  • herkullisen täyteläinen ja luonnonmukainen värimaailma silmillä nautittavaksi
  • Smart Hub kokoaa fiksusti kaikki kanavat, suoratoistopalvelut ja muut sisällöt yhteen näkymään
  • tyyppimalli: UE55KU6095UXX

Norm. 999€ - säästä 300€! Tarjous on voimassa 15.-23.1. ja tarjoustuotteita on rajoitettu erä.

Väri: musta

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika n. 2-4 päivää. Maksuton kotiinkuljetus!

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
699
Maksan osissa
alk. 19,42 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 699 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 699 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 699 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 699 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Veitsenterävää kuvaa monipuolisilla ominaisuuksilla höystettynä. Sitä, ja paljon muuta, on Samsungin 55KU6095-älytelevisio. Nerokkaat ja käyttöä helpottavat Smart TV -ominaisuudet yhdistettynä kristastallinkirkkaaseen Ultra HD -paneelin ja lukuisiin kuvanlaatua parantaviin teknisiin ratkaisuihin takaavat sen, että kuva välittyy silmillesi juuri sellaisena kuin sen on tarkoitettukin välittyvän.

UHD televisiossa kuva on neljä kertaa tarkempi kuin Full HD –televisiossa. PurColour-teknologia tuo kuvaan syvyyttä ja luonnollista eloisuutta. HDR-ominaisuudet taas tuovat silmillesi entistäkin enemmän yksityiskohtia erinomaisen värien toiston ansiosta. Musta on mustempaa ja vaaleammat vaaleampi – juuri niin kuin niiden kuuluukin.

UHD-skaalausominaisuuksien ansiosta televisio käsittelee kuvasignaalin niin, että se saa UHD:ta heikkotasoisemmankin kuvan näyttämään terävältä ja selkeältä. Älytelevisio-ominaisuuksia hallitset helposti Smart Hubin kautta. Käytit televisiota sitten pelaamiseen, striimaamiseen tai kanavasurffaukseen, onnistuu kaikki helposti ja vaivattomasti yhtä kaukosäädintä käyttämällä.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

  • Design: V-jalusta.
  • Kuva ja ääni: UHD Upscaling Engine, UHD Dimming, PurColor, HDR Pro, Contrast Enhancer, PQI 1300.
  • Viritin ja liitännät: T2/C/S2 viritin, 3 HDMI / 2 USB / WIFI.
  • Smart-ominaisuudet: Tizen Smart TV, Tavallinen kaukosäädin, USB-PVR.
  • Mitat jalustalla (L x K x S): 1242.6 x 787.5 x 310.5 mm – 16,0 kg.
  • Mitat ilman jalustaa (L x K x S): 1242.6 x 718.4 x 63.2 mm – 15,0 kg.
Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6869
Samsung 55" 4K UHD Smart TV