Samsung

4K UHD Blu-ray -soitin

Tilapäisesti loppu
  • nautiskele Blu-Ray-leffoista UHD-televisiostasi täydellä laadulla
  • miksi lähteä leffateatteriin - HDR-tekniikka ja ultratarkka värientoisto tuo elokuvat elävänä kotiisi
  • soitin toistaa myös perinteisempiä CD- ja DVD-formaatteja

 

 

Väri: musta

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
399
Maksan osissa
alk. 11,09 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Haluatko vielä vähän enemmän irti UHD –televisiostasi? Samsungin 4K Ultra HD Blu-Ray-soittimen avulla nostat leffankatseluelämyksen täysin uudelle tasolle ja nautit elokuvien pienimmistäkin nyansseista neljä kertaa tarkempana kuin mihin tavallinen Blu-Ray-soitin on koskaan kyennyt tarjoamaan. HDR-tekniikka tekee kuvan kontrastista ja värien sävyistä niin realistisia, että elokuvien tapahtumat suorastaan pakenevat ruudulta syliisi, elävänä ja dramaattisina! Värisävyjä soitin toistaa 64 kertaa enemmän kuin aiemmin, joten saat nauttia elokuvien väriavaruudesta täydessä skaalassaan. Moninkäyttöinen soitin toistaa myös perinteisiä CD- ja DVD-levyjä huippulaadulla ja sisäänrakennetun WiFin ansiosta voit nautiskella myös erilaisten suoratoistopalvelujen sisällöistä samalla laadulla.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6220
Samsung 4K UHD Blu-ray -soitin