Samsung
Tarjous

49" QLED Smart TV

  • katso kuvaa kokonaan uudessa valossa – enemmän valoa, enemmän värejä, enemmän eloa
  • nosta seinälle tai upota tv-tasoon - näyttää hyvältä joka paikassa
  • älykäs käyttöliittymä, fiksu kaukosäädin
  • malli: QE49Q7FAMTXXC

Tarjous on voimassa 23.4.-20.5. ja tarjoustuotteita on rajoitettu erä.

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Maksuton kotiinkuljetus! Toimitusaika 4-7 päivää

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
1399 €
1199
Maksan osissa
33,31€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 1199 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
49,96€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 1199 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
99,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 1199 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
1199€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 1199 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Katsele televisiota kokonaan uudessa valossa

Tervetuloa televisionkatselun uuteen, valoisampaan aikaan. Poikkeuksellisen valovoimainen Samsung QLED -televisio tuottaa valoa televisiokuvaan kuin pieni aurinko, paljasten kirjaimellisesti niin pienten yksityiskohtien kuin rikkaimpien maisemakuvienkin todelliset värit, lähes täydellisessä sävyskaalassaan. Kun palettiin lisätään vielä valojen ja varjojen pienimmätkin vivahteet esiin tuova ultrakirkas HDR-tekniikka, ei kuva juuri enää elävämmäksi ilman tuoksuja ja makuja muutu! Edes huoneen valaistus tai ikkunasta kajastava valo eivät syö tehoja kuvan kontrastista ja värien todenmukaisesta syvyydestä, sillä television ruutu on pinnoitettu heijastuksia ehkäisevällä materiaalilla.

Kaunista katseltavaa myös lepotilassa

Samsung QLED –televisiolla riittää kokoa ja näköä, mutta olohuoneen aurinkokuningas sulautuu sisustukseen kuin näyttävä taulu. Taustapuolen sisään taittuvalla kiinnikkeellä asennat television seinälle nopeasti sekä jämäkästi ja laajan katselukulman ansiosta voit sijoittaa viihdekeskuksen juuri optimaaliselle paikalle huoneessa. Television mukana on myös metallinhohtoinen jalusta, jonka sisään piilotat silmää häiritsevät kaapelit ja tarvittavat kytkennät pelikonsolista kaiuttimiin teet kätevästi helposti piilotettavaan One Connect Mini –liitäntäyksikköön.

Priimusluokan älytoiminnot ja näppärä kaukosäädin

Smart TV on nimensä mukaisesti fiksu ja tekee television käytöstä entistä helpompaa. Laite on varustettu Tizen-käyttöjärjestelmällä, joka vain telkkarin päälle napsauttamalla tuo saatavillesi yhteen näkymään kaikki tallentamasi ohjelmat, suosikkikanavasi, suoratoistopalvelut ja kymmenet eri sovellukset. One Remote Control-kaukosäätimellä pääset käsiksi kaikkiin tv-ohjelmiin ja sovelluksiin kätevästi yhdellä napilla ja ohjaat jopa televisioon kytkettyjä laitteita. Äly-TV laajentaa television käyttömahdollisuuksia lähes rajattomasti, ja mikäli itse et tiedä mitä katselisit, Smart TV osaa myös suositella sinulle sisältöjä katseluhistoriasi perusteella. Smart View-ominaisuus taas laajentaa television käyttömahdollisuuksia vielä entisestään, sillä voit synkronoida mobiililaitteesi tai läppärisi sisällöt isolle ruudulle käden käänteessä ja kuvanlaatu skaalaantuu automaattisesti parhaaksi mahdolliseksi.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot


•    Mitat: Jalustan kanssa 1089.4*712.1*303.8 mm, ilman jalustaa 1089.4*627.0*44.9 mm. Paino jalustan kanssa 17,7 kg, ilman 14,5  kg
•    Näyttö: 49" / 138 cm, 3840 × 2160.
•    Video: Kuvaprosessori: Q Engine, PQI 3100, Q HDR 1500, Motion rate 200, Precision Black Pro, Mega Contrast, Supreme UHD Dimming, Active Crystal Color,  Quantum Dot Color
•    Audio: Dolby Digital Plus, DTS-Codec, kaiutintyyppi 2.1 ch, RMS 40 W, Woofer, Multiroom Link, Bluetooth
•    Smart TV: Samsung SMART TV, sovellukset, verkkoselain.
•    Yhdistäminen: TV to Mobile -peilaus, Mobile to TV (DLNA) -peilaus, Samsung Smart View, Bluetooth Low Energy, Wi-Fi Direct.
•    Viritin:, DVB-T2CS2 x 2, analoginen viritin, CI+(1.3), HbbTV1.0(FI, DK, SE).
•    Liitettävyys: 4 x HDMI, 3 x USB, 1 x Ethernet, 1 x optinen äänen ulosmeno, RF-liitäntä, CI-korttipaikka, HDMI A, sisäinen WLAN, Anynet+ (HDMI-CEC).
•    Design: ZERO, Triad-jalka
•    One Remote Control -kaukosäädin
•    Mallinimi: QE49Q7FAMTXXC
•    Takuu: 24kk

Video

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
6930
Samsung 49" QLED Smart TV