Samsung
Tarjous

49" QLED 4K UHD Smart TV

  • Toista yli miljardi värisävyä - kuva herää eloon 100 % värivolyymin ja HDR1000:n ansiosta
  • Katsele kuvaa, älä televisiota Ambient Mode -tila, älykäs johtojen järjestys ja kolme kehyksetöntä reunaa
  • Kaikki sujuu mukavammin yhdellä kaukosäätimellä - One Remote Control -älykaukosäädin
  • Tyyppimalli: QE49Q6FNATXXC
  • Sisältää DVB-T2 virittimen, jolla katsot telkkaria vielä 2020 jälkeenkin. Lue lisää

Norm. 999 € - säästä 100 €! Tarjous on voimassa 14.-20.1. Rajoitettu erä.

Valitse väri: hopea

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika n. 2-4 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
999 €
899
Maksan osissa
24,98€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 899 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
37,46€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 899 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
74,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 899 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
899€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 899 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Samsung 49" QLED 4K UHD Smart TV toistaa yli miljardi eri värisävyä. Nyt voit nauttia suosikkiohjelmistasi ja -elokuvistasi erittäin realistisin ja täyteläisin värein. Koe koko väriskaala ja uppoudu mukaan ruudulla näkyviin kohtauksiin. Q6F-mallin värivolyymi on 100%, jonka ansiosta nautit elokuvien koko väriskaalasta sekä täyteläisen tarkoista väreistä myös kirkkaissa kohtauksissa. Q Contrast tuo esiin yksityiskohtia, jotka aiemmin jäivät pimeissä kohtauksissa piiloon, myös valoisassa huoneessa. Q HDR 1000 parantaa kirkkautta ja kontrastia. Yhdessä HDR 10+ -tekniikan kanssa se mahdollistaa sisällöstä nauttimisen elokuvantekijöiden tarkoittamalla tavalla. Yksityiskohdat näkyvät hyvin sekä tummissa että kirkkaissa kohtauksissa. Samsungin QLED TV käyttää epäorgaanista Quantum dot -materiaalia, joka takaa pitkän käyttöiän. QLED-tekniikka ei kärsi kuvan palamisesta kiinni ruutuun, ja värit toistuvat erinomaisesti pitkään. Tehokas Q Engine -kuvaprosessori on QLED TV:n erinomaisen kuvanlaadun tae. Se analysoi kaikki kohtaukset salamannopeasti ja takaa parhaan mahdollisen värintoiston, kontrastin ja tarkkuuden.

Q6F:n älykäs muotoilu auttaa johtojen piilottamisessa ja Ambient -tilan avulla televisiosi sulautuu sisustukseen. Voit tylsän mustan ruudun sijaan näyttää television ruudulta sisustukseesi sopivaa interaktiivista taustaa tai muuttaa olohuoneesi galleriaksi ja näyttää kuvia suoraan puhelimeltasi. Kun häiritseviä kehyksiä ei ole, kuvasta voi nauttia vapaammin. Minimalistisesti muotoillussa Q6F:ssä on kolme kehyksetöntä reunaa.

Löydä hakemasi nopeasti, helposti ja fiksusti. Smart Hub -valikko sisältää kaikki sovellukset haluamassasi järjestyksessä televisiokanavien vieressä. Voit avata Smart Hub -valikon milloin tahansa – huolimatta siitä, mitä katselet. Kaikkea ohjataan One Remote Controlilla. One Remote Control -kaukosäätimellä voit hallita useimpia televisioon liitettyjä laitteita. Samsungin Auto Detect -toiminto tunnistaa ja nimeää automaattisesti useimmat laitteet, jotka liitetään HDMI-johdolla. Löydät televisioon liitetyt lisälaitteet helposti Smart Hub -valikosta. Nauti suuremmista pelielämyksistä suurella televisioruudulla. Lataa Steam Link -sovellus televisioon ja liitä tietokone samaan verkkoon, niin voit suoratoistaa suosikkipelisi ilman erillistä Steam Link-boxia. Kerää kaverit sohvalle, niin voitte uppoutua peleihin yhdessä nauttien upeasta grafiikasta ja nopeasta actionista.

Tekniset tiedot
  • Kuva: Ultra HD 4K, 2600 PQI, Q HDR 1000, HDR 10+, Q Contrast, Supreme UHD Dimming, Q Color
  • Ääni: 40W audio, 2.1 kaiutinjärjestelmä, Dolby Digital Plus
  • Virittimet: DVB-T2/C/S2 x 2
  • Liitännät: 4x HDMI, 2x USB, optinen audio, ethernet, CI+ korttipaikka, sisäänrakennettu Wi-Fi
  • Mitat: 1091,6 x 634,6 x 54,9 mm ilman jalustaa, 1091,6 x 703,3 x 247,7 mm jalustalla; 13,4 kg ilman jalustaa, 13,9 kg jalustalla
Video
8936
Samsung 49" QLED 4K UHD Smart TV