Samsung

All-in-One Soundbar -kaiutin

HW-MS660/X
  • yksi soundbar, yhdeksän kertaa voimakkaampi kuuntelukokemus – yhdeksän kaiutinta, yhdeksän vahvistinta ja sisäänrakennettu subwoofer
  • puhtaampi ääni, puhtaampi basso – äänentoiston häiriöitä ennakoiva ja vähentävä teknologia antaa tilaa puhtaalle ja syvälle bassoäänelle
  • All-in-one, langattomasti –toista musiikkia luuristasi tai tabletilta Bluetooth- tai WiFi-yhteyden kautta

 

Norm. hinta 499 € - säästä 100 €! Tarjous on voimassa 29.1.-25.2. ja tarjoustuotteita on rajoitettu erä.

Väri: musta

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
399
Maksan osissa
alk. 11,09 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Jos olet sitä mieltä, että ääni on vähintään puolet televisionkatselukokemuksesta, niin Samsungin All-in-One –soundbarilla olohuoneesi viihdekeskusta täydentämällä rikastat leffojen ja sarjojen äänimaailmaa et vain yhden, vaan yhdeksän erillisen kaiuttimen ja yhdeksän erillisen vahvistimen voimalla. Samsungin audiolaborantit ovat siivonneet äänentoiston häiriöitä ennakoivan ja vähentävän teknologian avulla äänikuvan puhtaaksi ylimääräisistä rutinoista ja rätinöistä, joten voit nauttia niin ylä, keski- kuin myös alataajuuksista sisäänrakennetun subwooferin ansiosta yhtä selkeänä ja kirkkaana kuin 4K-televisiosi ruudulla näkyvästä kuvasta, alkuperäisellä pakkaamattomalla HD Audio –laadulla.    

Soundbar on nimensä mukaisesti All-in-One myös kodin kokonaisvaltaisena äänentoistoratkaisuna, sillä bluetooth- tai WiFi-yhteydellä kytket minkä tahansa langattoman äänilähteen luurista tablettiin kaiuttimeen ja liittämällä soundbarin UHD Blu-ray –soittimesi ja 4K UHD –televisiosi väliin saat nautiskella HD-tason äänestä myös blu-ray-leffoja katsellessasi. 

Tekniset tiedot
  • Taajuus: 40 Hz ~ 20 KHz
  • Kaiutinelementtejä: 9 kpl
  • Liitettävyys: HDMI sisään/ulos, optinen sisääntulo, WiFi/Bluetooth (musiikin toisto)
  • Soundbarin mitat: 1060 x 78 x 130,5 mm, paino 6,3 kg
  • Pakkauksen sisältö: kaukosäädin, optinen kaapeli, seinäkiinnityssarja

 

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7694
Samsung All-in-One Soundbar -kaiutin