Samsung

2.1 Soundbar-kaiutin

Tarjous
  • viimeistele televisionkatselunautintosi äänimaiseman osalta kirkassointisella soundbarilla
  • luo 2.1-kanavainen surround-äänijärjestelmä olohuoneeseen kytkemällä soundbar langattomasti muihin kaiuttimiin
  • tasaisesti huoneen joka nurkkaan jakautuva äänenkuva ja langaton subwoofer alataajuuksien peruskivenä

 Norm. hinta 349 € - säästä 150 €! Tarjous on voimassa 13.-31.10. ja tarjoustuotteita on rajoitettu erä. 

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
199
Maksan osissa
alk. 5,53 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Soundbar -kaiutin on se puuttuva palanen, joka viimeistelee myös audiopuolen osalta Samsung-televisiosi tarjoaman täydellisen viihde-elämyksen. Soundbarin avulla voit luoda olohuoneeseesi yksityiskohtaisen rikkaan, 2.1 -kanavaisen surround -äänentoistojärjestelmän kytkemällä sen huoneen muihin Samsung -kaiuttimiin - kätevän langattomasti tottakai. Jo yksinäänkin kaiutin riittää kirkastamaan ja vahvistamaan television äänimaailman korvia hivelevän selkeäksi ja täyteläiseksi. Soundbar -kaiuttimesta ääni jakautuu huoneeseen tasaisen pehmeästi sekä korkeus- että pituussuunnassa, tarkoittaen että saat nauttia television äänenkuvasta hämmästyttävän luonnollisena ja kokonaisvaltaisena.

Kaiuttimen mukana tuleva subwoofer -bassokaiutin on langaton, joten voit sijoittaa äänentoistojärjestelmäsi peruskiven juuri niin optimaaliseen paikkaan kuin tahdot. Mikäli sinulla on TV Sound Connect -toimintoa tukeva Samsung -televisio, voit kytkeä myös Soundbar -kaiuttimen televisioosi langattomasti bluetooth -yhteydellä. Täydellistä langatonta viihdemaailma voit luonnollisesti hallita pelkän puhelimen tai tabletin avulla: käynnistää äänentoistolaitteet bluetooth-yhteydellä, hallita Soundbar-kaiuttimen toimintoja Android-sovelluksen kautta ja liitää minkä tahansa äänilähteen ämyreihin bluetoothilla.

 

 

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

5816
Samsung 2.1 Soundbar-kaiutin