Samsung

Gear VR 2017 -virtuaalilasit

  • koe ympäröivä todellisuus kaikki 360 astetta kerrallaan - tai mikä tahansa valitsemasi virtuaalitodellisuus
  • uppoudu toisiin maailmoihin niin pitkäksi aikaa kuin haluat - ergonomiset ja kevyet lasit tuntuvat mukavalta päässä
  • sukella syvemmälle virtuaalielämyksiin - mukana tulevalla ohjaimella navigoit läpi virtuaalitodellisuuksien ja VR-pelien entistä kouriintuntuvammin

 

 

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
149
Maksan osissa
alk. 4,14 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Uskomattomiin seikkailuihin kotisohvalta

Samsungin Gear VR –virtuaalilasit päähän asettamalla koko ympäröivä todellisuus - tai minkä todellisuuden keskelle milloinkin haluat hypätä - avautuu aivan uudella tavalla, kaikki 360 astetta kerrallaan. Toistaiseksi ei ole helpompaa tapaa lähteä seikkailemaan Amazonin sademetsiin, surffaamaan paratiisisaarten sinisille aalloille tai astua pelaamasi pelin päähahmon saappaisiin, ihan vaikka omalta kotisohvalta käsin ja lasien mukana tulevalla kätevällä ohjaimella navigointi toisissa todellisuuksissa ja keskellä VR-pelien maailmoja on entistä realistisempaa sekä kouriintuntuvampaa. Laite on yhteensopiva Samsungin uusimpien älypuhelinten kanssa ja ladattavissa olevien pelien, sovellusten ja virtuaaliympäristöjen galaksi sen kun vain laajenee jatkuvasti.

Intensiivinen kokemus

Käyttömahdollisuuksia Gear VR –laseilla onkin lähes yhtä paljon kuin universumissa on tähtiä: pelaa selkäpiissä saakka tuntuvia VR-pelejä, heittäydy keskelle karvat nostattavia 360-videoita tai katsele 3D-elokuvia kotiteatterissa. Myös lasien muotoilussa on otettu huomioon todellisuuksienvälisen matkailun vaatimukset, ja laajennettu 101-asteen näkökenttä yhdessä pään liikkeitä tarkasti lukevien antureiden kanssa sulkevat tylsän arkimaailman kokonaan lasien ulkopuolelle toisia todellisuuksia tutkiessasi. Mikä tärkeintä, lasit ovat mukavat ja kevyet päässä, joten voit uppoutua toisiin maailmoihin niin pitkäksi aikaa kun haluat.

Video
Yhteensopivat laitteet
Samsung: Galaxy S6, Galaxy S6 128GB, Galaxy S6 32GB, Galaxy S6 64GB, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge 128GB, Galaxy S6 Edge 32GB, Galaxy S6 Edge 64GB, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6 Edge+ 32GB, Galaxy S6 Edge+ 64GB, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy Note 8
6848
Samsung Gear VR 2017 -virtuaalilasit