Samsung

Gear Sport -tuotepaketti

Mukana Icon X -langattomat kuulokkeet
 • laji on vapaa, tyyli on iätön – ajaton metallinen muotoilu ja automaattinen treenidatan kirjaus
 • löydä oikea treenisyke ja oikea reitti – sisäinen sykemittari ja GPS
 • jätä luuri rauhaan ja keskity treenaamiseen – vastaa puheluihin, lue viestit ja kuuntele musiikkia suoraan kellosta

Samsung -älykello ja Icon X -langattomat kuulokkeet lyömättömään hintaan. Norm. 578 € - säästä 179 €. Tarjous on voimassa 7.-24.12. ja tarjoustuotteita on rajoitettu erä.

Tilattavissa

Toimitusaika 2-4 päivää.

Tilattavissa

Toimitusaika 2-4 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
399
Maksan osissa
alk. 11,09 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Laji on vapaa, mutta tyyli on iätön.

Ajattomasti muotoiltu metallinen Samsung Gear Sport kädessä voit olla yhtä kotonasi niin illallispöydässä kuin punttisalilla, ja treenivaihteen päälle iskiessäsi vedenkestävä sporttikellojen moniottelija tarjoilee sinulle kellontarkkaa dataa poltetuista kaloreista uima-altaassa kauhottujen vetojen määrään. Kellon sisäinen GPS taas pitää sinut tarkasti kartalla myös tuntemattomammissa lenkkimaastoissa ja sykemittarin ansiosta pysyt kirjaimellisesti pulssilla oman kehosi rasitustilasta treenatessasi. 

Jätä luuri rauhaan, ja keskity treenaamiseen.

Kun puhelin on taskussa tai repussa, voit vastata puheluihin ja tsekata viimeisimmät viesti ja ilmoitukset suoraan kellosta sekä valita, mitä ilmoituksia haluat ranteessasi nähdä kesken lenkin. Ja koska oikein valittu treenisoundtrack on vähintään puolet suorituksesta, neljän gigatavun tallennustilan ja Spotify Offline –sovelluksen ansiosta voit ladata Gear Sportiin omat soittolistat niin hikeä tihkuvaan punttitreeniin kuin rauhallisemmille sunnuntailenkeillekin ja kuunnella musiikkia suoraan kellosta langattomilla kuulokkeilla. 

Veden- ja maratonkäytön kestävä treenikaveri

Samsung Gear Sport kestää sen, minkä sinäkin kestät, tarvittaessa myös useamman päivän vaellukset ja pyöräretket jopa neljän päivän akunkeston ansiosta. Kun urheilukellosta kyse on, on se luonnollisesti kuin kotonaan ranteessasi myös vedessä ja mittaa uima-altaassa kauhotut vedot, uidun matkan ja nopeuden yhtä tarkasti kuin kuivalla maallakin.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Samsung Gear Sport

 • Näyttö: 1,2” Super AMOLED, Full Color AOD
 • Suoritin: Dual core 1,0 GHz
 • Muisti: keskusmuisti 768 Mt + sisäinen muisti 4 Gt
 • Akku:300 mAh
 • GPS: GPS/GLONASS
 • Anturit: Kiihtyvyysanturi, gyrometri, ilmapuntari, jatkuva sykemittari, valoanturi
 • Vedenpitävyys: 5 ATM
 • Muuta: NFC
Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7647
Samsung Gear Sport -tuotepaketti