Samsung

Gear S3 Frontier -älykello

 • pala iätöntä tyyliä ja uusinta teknologiaa ranteessa
 • sisäinen GPS ja neljä gigatavua tilaa esimerkiksi soittolistoillesi
 • Android- ja iOS -yhteensopiva

Gear S3 tositestissä - tsekkaa käyttäjien kokemukset Telia Yhteisöstä

Väri: tummanharmaa

Ei varastossa

Myymäläsaatavuus

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
399
Maksan osissa
alk. 11,09 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Aikaansa edellä, ajattomasti

Pysy aina tyylikkäänä. Pysy aina ajan tasalla, mitä puhelimessasi tapahtuu. Gear S3 on muutakin kuin vain pala uusinta teknologiaa kädessä, se on pala iätöntä tyyliä joka kaiken lisäksi tekee arjesta paljon sujuvampaa. Kellon sisältä löytyy uskomaton määrä viimeisimpiä huipputoimintoja sisäisestä GPS:stä reilun kokoiseen neljän gigatavun sisäiseen muistiin, joka mahdollistaa reilummankin musiikkitiedostojen kokoelman lataamiseen kelloon treenien tai matkustelun soittolistaksi.

Kelpo kaveri lenkille ja auton rattiin

Puhelimen voit jatkossa jättää lenkin ajaksi vaikka kotiin, sillä musiikkia kuuntelet suoraan kellosta langattomasti Bluetooth –kuulokkeilla. Jos taas lempisoittolistasi löytyvät esimerkiksi Spotifysta, kellolla ohjaat puhelintasi näppärästi kuin kaukosäätimellä. Voiko elämä ja liikkuminen enää helpommaksi mennä? Kyllä voi, sillä Gear S3 on myös puhelimesi lisäosa: kaiuttimen ja mikrofonin ansiosta voit vastata puheluihin suoraan kellosta esimerkiksi kokkaillessa tai auton ratissa. Paitsi että kello kädessä elämä on piirun verran helpompaa, on se myös hiukan turvallisempaa.

Pöly- ja vedenkestävä klassinen muotoilu

Kellon metallinhohtoisia yksityiskohtia ja tyylikästä nahkaa yhdistelevässä designissa on sen sijaan ammennettu vaikutteita rannekellojen klassikkosarjasta. Kuten usein, äly ja kauneus tulevat samassa paketissa, ja tämä kello on siitä malliesimerkki. Kun pistämätöntä tyyliä täydentää vielä aktiiviseen elämäntyyliin ja suomalaiseen vaihtelevaan ilmastoon sopiva vedenkestävä ja pölytiivis ulkokuori, ei laatua arvostavan ihmisen ranteeseen sopivalta älykellolta enää paljon muuta voidakaan vaatia.

Kello on Android ja iOS -yhteensopiva.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Mitat: 46 x 49 x 12,9 mm - 57 g.
 • Suoritin: Exynos 7270, Dual 1.0GHz
 • Käyttöjärjestelmä: Tizen Based Wearable OS 2.3.2
 • Yhteydet: BT4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, MST, GPS/Glonass
 • Akku:380 mAh (3–4 päivää)
 • Näyttö: 1.3” (33 mm), 360 x 360 Fullcolor AOD, Corning® Gorilla® Glass SR+
 • Muisti: keskusmuisti 768 Mt + sisäinen muisti 4 Gt
 • Anturit: Kiihtyvyysanturi, gyrometri, sykemittari, ilmapuntari, valoanturi.
 • Kestävyysluokitus: IP68 + MIL-STD-810G (vedenkestä 30 min 1,5 m syvyydessä, pölytiivis)
Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6307
Samsung Gear S3 Frontier -älykello