Samsung

Gear Fit 2 Pro -tuotepaketti

Mukana Icon X -langattomat kuulokkeet
  • seuraa hikoilusi tuloksia monipuolisesti juoksukilometreistä salilla poltettuihin kaloreihin ja uima-altaassa kauhottuihin vetoihin
  • sisäinen GPS pitää kartalla lenkillä ja sen jälkeen - tsekkaa esim. juoksutahtisi ja maratontreenisi väliajat suoraan kellosta
  • koko treenisoittolistojesi kavalkadi ranteessa - neljä gigatavua sisäistä muistia ja Spotify Offline

Samsung -älykello ja Icon X -langattomat kuulokkeet lyömättömään hintaan. Norm. 458 € - säästä 159 €. Tarjous on voimassa 7.-24.12. ja tarjoustuotteita on rajoitettu erä.

Tilattavissa

Toimitusaika 2-4 päivää.

Tilattavissa

Toimitusaika 2-4 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
299
Maksan osissa
alk. 8,31 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 299 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 299 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 299 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 299 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Rannekokoinen personal trainer sunnuntaihölkkääjille ja aktiiviatleeteille

Jos hikoilu ilman mitattavia tuloksia on mielestäsi turhaa, nappaa Samsung Fit 2 Pro ranteeseesi lenkkipoluille, kuntosalille tai uima-altaalle ja anna sporttirannekkeiden moniottelijan sekä sen erilaisten sovellusten hoitaa monipuolisen treenidatan kerääminen puolestasi. Olitpa satunnainen lenkkeilijä tai kokenut triathlonisti, rannekokoinen personal trainer pilkkoo hikipisarasi juoksukilometrit, poltetut kalorit tai uima-altaassa kauhotut vedot yhteen kokoaviksi kattaviksi raporteiksi ja helposti silmäiltäviksi kaavioiksi. 

Kestää vettä ja pitkiä matkoja

Laji on täysin vapaa, sillä vedenkestävä ja erityisellä uintisovelluksella varustettu ranneke kädessäsi kroolatessa keräät dataa kauhotuista altaanmitoista, kertyneistä uintimetreistä, treenisykkeestä ja uintinopeudesta myös kosteammissa treeniolosuhteissa. Pitkän matkan lenkeillä taas tsekkaat esimerkiksi juoksutahtisi ja maratontreenisi väliajat suoraan rannekkeesta, sisäisen GPS:n pitäessä sinut kartalla myös ilman puhelinta. Rannekkeen jopa 3-4 päivän akunkesto kuuluu maratonsarjaan itsekin, joten voit ottaa sen mukaan huoletta myös esimerkiksi useamman päivän pyöräretkillekin.

Kuuntele lempimusiikkiasi, ranneke kuuntelee kehoasi

Neljän gigatavun sisäisen muistin ja Spotify Offline –tuen ansiosta voit treenatessa keskittyä piiskaamaan kehostasi irti täydet tehot suosikkisoittolistojesi tahtiin, sillä Samsung Gear Fit 2 Pro:n sisäinen sykemittari kuuntelee kroppaa puolestasi ja ilmoittaa, milloin on aika kiristää tai höllätä treenitahtia.  

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7649
Samsung Gear Fit 2 Pro -tuotepaketti