Samsung

Gear 360 -kamera

  • löydä uusi perspektiivi tai sata kuvaamalla 360-asteisia videoita
  • editoi panoraamavideoitasi vaikka lennossa Galaxy S6- tai S7-puhelimellasi
  • paljon näkevän ja kokevan ihmisen käteen sorvattu sateen- ja pölynkestävä muotoilu

Väri: valkoinen

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
199
Maksan osissa
alk. 5,53 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Tallenna tapahtumia uusista näkökulmista

Samsung Gear 360 –kamera pyöräyttää kuvaamisen mahdollisuudet kerralla ympäri kirjaimellisesti koko täyden kierroksen mitalta. Voit kuvata kameralla itse 360-asteisia videoita missä ikinä liikutkaan, niin lomamatkoilla kuin jokapäiväisempiäkin tapahtumia täysin uudesta näkökulmasta tallentaessa. Vallankumouksellisen Gear 360-kameran salaisuus on sen sisältä löytyvät kaksi objektiivia, joista kumpainenkin tallentaa ympäröivää maailmaa 180-asteen kuvakulmasta, antaen sinulle näin mahdollisuuden nähdä myös asioita joita et kykenisi paljaalla silmällä havainnoimaan.

Laite kuin ammattimainen kuvausryhmä

Kun liikkuva kuva kattaa joka ikisen kulman ympäriltäsi, kasvavat elämän pienetkin asiat valtavan suuriksi ja toisaalta kaikkia aisteja huumaannuttavat näkymät pilvenpiirtäjän huipulta keskelle stadionkonsertin hurmosta on viimein mahdollisuus taltioida ikiajoiksi sellaisenaan kuin ne on koettu. Ja kun katselet itse kuvaamiasi 360-videoita, katselet elämääsi konkreettisesti kokonaan uudesta perspektiivistä. Voitkin ajatella, että mukanasi on aina ammattimainen kuvausryhmä valmiina käytettäväksi ja jälki on sen mukaista myös kuvanlaadun osalta – se on elävää, terävää ja yksityiskohtaista kuvausolosuhteista riippumatta.

Sisällöt talteen ja jakoon helposti

Videoiden editointi onnistuu saumattomasti vaikka lennosta uusimmilla Galaxy S6- tai S7-puhelimilla ja voit jakaa kuvaamasi henkeäsalpaavat panoraamavideot sosiaalisessa mediassa tai suoraan ystävillesi heti tuoreeltaan. Gear 360-kamerasta löytyvän ulkoisen muistikorttipaikan ansiota voit tallentaa 360-asteista liikkuvaa kuvaa jopa 200 gigan edestä ja muokata kuvia sekä videoita myös kotikoneella erityisellä Gear 360 Action Director -ohjelmalla. Kameran muotoilu on tehty liikkuvan ihmisen käteen ja sateen- sekä pölynkestävänä sopii myös rankempien elämysten metsästäjille kuin nakutettu, myrskybongareista offroad-pyöräilijöille!

 

Video
Yhteensopivat laitteet
Samsung: Galaxy S6 128GB, Galaxy S6 32GB, Galaxy S6 64GB, Galaxy S6 Edge 128GB, Galaxy S6 Edge 32GB, Galaxy S6 Edge 64GB, Galaxy S6 Flat 128GB, Galaxy S6 Flat 32GB, Galaxy S6 Flat 64GB, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge
5764
Samsung Gear 360 -kamera