Samsung

Galaxy Tab S2 9,7 Book Cover ja näppäimistö

Tilapäisesti loppu
  • Samsung Book Cover Keyboard tekee tabletistasi entistä monikäyttöisemmän.
  • Bluetoothilla toimiva näppäimistö on ergonomisesti muotoiltu ja mukava käyttää.
  • Book Cover -suojakotelolla on mahdollista asettaa tabletti kahteen eri kulmaan, joka helpottaa työskentelyä ja tekee käytöstä miellyttävää.

Väri: musta

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
99
Maksan osissa
alk. 2,75 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Samsung Book Cover Keyboard tekee tabletistasi entistä monikäyttöisemmän. Bluetoothilla toimiva näppäimistö on ergonomisesti muotoiltu ja mukava käyttää. Book Cover -suojakotelolla on mahdollista asettaa tabletti kahteen eri kulmaan, joka helpottaa työskentelyä ja tekee käytöstä miellyttävää. Näppäimistö on langaton ja se toimii omalla akullaan. Tässä siis loistava paketti sinulle, joka haluat nauttia tabletin keveydestä ja liikuteltavuudesta, mutta koet kuitenkin aika ajoin tarvetta kirjoitella hieman enemmän kuin mitä kosketusnäytön avulla tekisi mieli. Book Cover Keyboard myös suojaa tablettiasi ja tekee sen kuljettamisesta mukavampaa.

Video
Yhteensopivat laitteet
Samsung: Galaxy Tab S2 9.7 LTE
4497
Samsung Galaxy Tab S2 9,7 Book Cover ja näppäimistö