Roccat

Suora -mekaaninen pelinäppäimistö

  • Ehdoton valinta puritisteille, jotka asettavat käytännön etusijalle.
  • Alumiinirunko ja mekaaniset näppäimet ovat kursailematon yhdistelmä ylivoimaa, jotka pitävät sinut askeleen edellä tiukoissakin pelitilanteissa.
  • Teknisenä tukena on edistynyt Anti-Ghosting-tekniikka, joka varmistaa painallusten rekisteröinnin.

Väri: musta

Ei varastossa

Myymäläsaatavuus

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
99,90
Maksan osissa
alk. 2,78 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Ei kehyksiä, ei turhia hilavitkuttimia, ei krumeluureja. Satavarmaa toimintaa ja silkkaa suorituskykyä – Roccat Suora on ehdoton valinta puritisteille, jotka asettavat käytännön etusijalle. Suoran pelkistetty rakenne on samalla sekä kestävä että kompakti. Et siis saa mukana rannetukea tai medianäppäimiä tai muuta toissijaista, kaikki ne on korvattu johdonmukaisella ja määrätietoisella suunnittelulla kohti intuitiivistä ohjattavuutta. Alumiinirunko ja mekaaniset näppäimet ovat kursailematon yhdistelmä ylivoimaa, jotka pitävät sinut askeleen edellä tiukoissakin pelitilanteissa.

Mekaanisen näppäimistön teknisenä tukena on edistynyt Anti-Ghosting-tekniikka, joka varmistaa painallusten rekisteröinnin. 1 ms päivitystaajuus on tae siitä, että näppäimistö pysyy painallusten perässä varmasti kerta toisensa jälkeen.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6297
Roccat Suora -mekaaninen pelinäppäimistö