Roccat

Sova -näppäimistösylipöytä

  • Laadukas mekaanisella näppäimistöllä ja integroidulla hiirimatolla varustettu näppäimistösylipöytä PC-pelurille, joka mielellään ownaa vastustajansa kotisohvan tai nojatuolin tukevassa syleilyssä.
  • Ergonominen muotoilu, pehmustettu pohja ja kestävä muovirakenne auttavat tekemään pelisessioista vauhdikkaita.
  • Mukana tulee laadukas hiirimatto, mutta halutessasi voit korvata alustan myös omalla matolla

Väri: musta

Ei varastossa

Myymäläsaatavuus

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
149,90
Maksan osissa
alk. 4,17 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Vihdoinkin se on mahdollista, nimittäin PC-pelien pelaaminen konsolipelien tavoin: sohvalla! Roccat Sova Gaming Board on laadukas kalvonäppäimistöllä ja integroidulla hiirimatolla varustettu näppäimistösylipöytä PC-pelurille, joka mielellään ownaa vastustajansa kotisohvan tai nojatuolin tukevassa syleilyssä. Sovan käytettävyys yllättävää joka suunnasta: ergonominen muotoilu, pehmustettu pohja ja kestävä muovirakenne auttavat tekemään pelisessioista vauhdikkaita.

Sova Gaming Boardin mukana tulee laadukas hiirimatto, mutta halutessasi voit korvata alustan myös omalla matolla. Piuhat ja kaapelit sujautat piiloon laitteen takaosan kaapelikouruun ja kahden USB-liitännän ansiosta kytket näppämistösylipöytään kuulokkeet ja muut lisälaitteet sekä vaikka puhelimen latauspiuhan. Ja jos sinulta löytyy ennestään muita Roccatin tuotteita, niin Roccatin Swarm-teknologian ansiosta yhdistät laitteet keskenään ja hallitset ja hienosäädät niitä hallitusti yhdestä ja samasta paikasta, myös pelin tiimellyksessä.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6299
Roccat Sova -näppäimistösylipöytä