Roccat

Skeltr -pelinäppäimistö

  • Monipuolinen RGB-pelinäppäimistö, johon yhdistät vaivatta mobiililaitteesi ja tuot pelaamiseen täysin uusia sävyjä.
  • Näppäimistön erikoisuutena on näppäimistön takaosaan huomaamattomasti sijoitettu telakoimispaikka, johon sovitat lähes minkä tahansa markkinoilta löytyvän mobiililaitteen.
  • Roccat Skeltrin avulla vältät puhelimen räpläämisen ja minimoit viestien vastaamisesta ja puheluista aiheutuvat haitat pelaamiselle.

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
189
Maksan osissa
5,25€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 189 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
7,88€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 189 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
15,75€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 189 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
189€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 189 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Entistäkin kontrolloidumpaa pelaamista! Roccat Skeltr on monipuolinen RGB-pelinäppäimistö, johon yhdistät vaivatta mobiililaitteesi ja tuot pelaamiseen täysin uusia sävyjä. Skeltrin erikoisuus on näppäimistön takaosaan huomaamattomasti sijoitettu telakoimispaikka, johon sovitat lähes minkä tahansa markkinoilta löytyvän mobiililaitteen. Ja mikä parasta: ei liikkuvia osia – ei helposti rikkoutuvia osia.

Mobiililaitteen liittämisen etuna on, että esimerkiksi liitettyäsi älypuhelimesi näppäimistöön, voit helposti yhdellä näppäimistön napin painalluksella käyttää näppäimistöä vastatessasi puhelimeen saapuviin viesteihin. Lisäksi mikäli käytät mikrofonia, on käytössäsi samalla kätevä handsfree-järjestelmä puheluita varten. Tai halutessasi voit yhdellä napin painalluksella vaihtaa mobiililaitteen äänilähteeksi ja kuunnella musiikkia sitä kautta. Roccat Skeltrin avulla vältät puhelimen räpläämisen ja minimoit viestien vastaamisesta ja puheluista aiheutuvat haitat pelaamiselle.

Video
6295
Roccat Skeltr -pelinäppäimistö