Roccat
Tilapäisesti loppu

Kova -pelihiiri

  • Roccat Kova -pelihiiri tarjoaa veret seisauttavaa suorituskykyä yhdistettynä ergonomisen virtaviivaiseen ulkomuotoon.
  • Easy-Shift[+]™ -tekniikan ansiosta voit ohjelmoida jokaiseen nappiin kaksi toimintoa ja löylyttää vastustajasi voittamattomilla komboilla.
  • Säihkettä ja rätinää saat halutessasi hiiren sisäänrakennetun valojärjestelmän ansiosta, joten mukautat hiiren myös visuaalisesti vastaamaan omaa pelityyliäsi.

Valitse väri: valkoinen

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
59,90
Maksan osissa
1,67€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 59,90 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
2,50€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 59,90 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
5€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 59,90 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
59,90€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 59,90 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Roccat Kova -pelihiiri tarjoaa veret seisauttavaa suorituskykyä yhdistettynä ergonomisen virtaviivaiseen ulkomuotoon. Ja olitpa sitten oikea- tai vasenkätinen hiirivelho, niin Kova sopii piinKovan designinsa ansiosta yhtä hyvän kummalla tahansa kädellä käytettäväksi. Painikkeiden harkittu sijoittelu tekee niistä sinulle kuin lisäsormia, ja Easy-Shift[+]™ -tekniikan ansiosta voit ohjelmoida jokaiseen nappiin kaksi toimintoa ja löylyttää vastustajasi voittamattomilla komboilla.

Hiiren tarkkuudesta pitää huolen 3500 dpi:n natiivitarkkuuden tarjoava Optic R6 -sensori, joka Overdrive-tilassa yltää jopa 7000 dpi:n tarkkuuteen. Säihkettä ja rätinää saat halutessasi hiiren sisäänrakennetun valojärjestelmän ansiosta, joten mukautat hiiren myös visuaalisesti vastaamaan omaa pelityyliäsi.

Roccat Kova -pelihiiri on takuuvarma valinta varsinkin pelaajille, jotka edellyttävät hiireltään huippuluokan tarkkuutta ja viiveetöntä toimintaa.

Video
6280
Roccat Kova -pelihiiri