Roccat
Tilapäisesti loppu

Kone XTD -pelihiiri

  • Hiiritaivaan lahja vaativille pelureille ja ammattilaisille, joille veitsenterävä tarkkuus ja ergonomia ovat vaatimus isolla V:llä.
  • 8200 dpi:n seurantalaser, joka yhdistettynä 1000 Hz:n taajuuteen tarjoaa mitä parhaimmat pelivalmiudet tarkkaan tähtäämiseen ja nykäisykorjauksiin.
  • Sisäänrakennetun valojärjestelmän ansiosta tuot omaa näköä ja fiilistä Kone XTD:n ulkomuotoon.

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
99,90
Maksan osissa
2,78€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 99,90 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
4,17€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 99,90 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
8,33€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 99,90 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
99,90€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 99,90 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Mitä tapahtuu, kun pelihiirten klassikkoon, osoitinlaitteiden Ferrariin Roccat Kone:hen lyödään vielä hieman lisää muskeleita konepellin alle? Tuloksena on tietysti Roccat Kone XTD – hiiritaivaan lahja vaativille pelureille ja ammattilaisille, joille veitsenterävä tarkkuus ja ergonomia ovat vaatimus isolla V:llä.

Laitteen sydämenä sykkii 8200 dpi:n seurantalaser, joka yhdistettynä 1000 Hz:n taajuuteen takaa viiveettömyyden, tarjoten mitä parhaimmat pelivalmiudet tarkkaan tähtäämiseen ja nykäisykorjauksiin. Easy-Shift[+]™-tekniikka tuplaa painikkeiden toiminnot. Sinun on mahdollista luoda monimutkaisia makroja, joka antaa sinulle rutkasi lisää mahdollisuuksia etenkin peleihin.

Sisäänrakennetun valojärjestelmän ansiosta tuot omaa näköä ja fiilistä Kone XTD:n ulkomuotoon. 16,8 miljoonan värin LED-valot ja laaja skaala valmiita aktiivitehosteita saavat hiiren elämään käsissäsi. Kone XTD on eittämättä hiiri, joka ravintoketjussa sijoittuu huipulle. Varsinainen top predator.

Video
6278
Roccat Kone XTD -pelihiiri