Roccat

Kave XTD Stereo -pelikuulokkeet

  • Mikäli etsit kuulokkeita, joissa yhdistyvät keveys, tyylikkyys ja laatu, olet saapunut Graalin maljan äärelle
  • 50 mm:n neodyymielementeillä varustetut Roccat Kave XTD –stereopelikuulokkeet sinkoavat sinut keskelle äänimaailmaa, josta monet vain haaveilevat
  • Kave XTD -kuulokkeisiin kuuluu myös ympäröivän hälyn poistava ja ääntä hyvin erotteleva mikrofoni, joka on halutessasi irroitettavissa kuulokkeista

Väri: musta

Ei varastossa

Myymäläsaatavuus

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
89,90
Maksan osissa
alk. 2,50 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 89,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 89,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 89,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 89,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Mikäli etsit kuulokkeita, joissa yhdistyvät keveys, tyylikkyys ja laatu, olet saapunut Graalin maljan äärelle. 50 mm:n neodyymielementeillä varustetut Roccat Kave XTD –stereopelikuulokkeet sinkoavat sinut keskelle äänimaailmaa, josta monet vain haaveilevat. Peleistä ja elokuvista hyllyvät ääniaallot oksan rapsahduksista hiekan narinaan kantautuvat kristallinkirkkaasti korviisi – aivan kuin ne tapahtuisivat käsiesi ulottuvilla.

Kave XTD -kuulokkeisiin kuuluu myös ympäröivän hälyn poistava ja ääntä hyvin erotteleva mikrofoni, joka on halutessasi irroitettavissa kuulokkeista. Oli mikki kiinni tai ei, ovat kuulokkeet silti todella mukavat käyttää. Ergonominen rakenne ja verkkokankaiset korvapehmusteet antavat hyvät valmiudet pidempiinkin pelisessareihin. Asettaessasit luurit korvalliset huomaat heti, että suunnitteluun on uhrattu reilusti ajatusta ja ratkaisut kumpuavat pelaajien kokemuksista.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6305
Roccat Kave XTD Stereo -pelikuulokkeet