PS4

Ratchet & Clank -PS4-peli

  • liity galaksin mahtavimman parivaljakon matkaan  täynnä ennennäkemätöntä pelattaavaa, vihollisia ja tasoja olevaan adrenaliinipitoiseen tasohyppelyseikkailuun
  • hyödynnä entistä laajempaa ja mielikuvituksellisempaa ase- ja vempainarsenaalia missiollasi galaksin pelastamiseksi
  • ota tähden rooli suoraan Ratchet & Clank –elokuvasta lainaavassa tarinassa ja nauti visuaalisesti entistäkin tyrmäävämmän rikkaasta pelimaailmasta

 

Norm. hinta 39,90 € - säästä 10 €! Tarjous on voimassa 4.-24.12. ja tarjoustuotteita on rajoitettu erä.

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
29,90
Maksan osissa
alk. 0,84 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 29,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 29,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 29,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 29,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Vanha tuttu parivaljakko, täysin uudet kujeet

Pue avaruuspuku päälle ja hyppää mukaan legendaarisen tasohyppelyduo Ratchet & Clankin matkaan täynnä ennennäkemätöntä pelattaavaa, vihollisia ja tasoja olevaan adrenaliinipitoiseen seikkailuun suosikkipelin kokonaan uuden tarinan avaavassa päivitetyssä versiossa. Tehtäväsi ei ole vähempää kuin galaksin pelastaminen, ja tälle missiolle saat käyttöösi alkuperäistä versiota entistäkin laajemman sekä mielikuvituksellisemman ase- ja vermpainarsenaalin.

Ole tähti omalla valkokankaallasi

Olitpa vanha aktiivipelaaja tai ensimmäistä kertaa pappia kyydissä, alkuperäisestä versiosta tuttu vauhdikas pelinkulku vie mennessään ja Ratchet & Clank-elokuvasta lainaavaa uusi tarina vie pelikokemuksen entistäkin syvemmille vesille, parivaljakon ensikohtaamisen tienoille. Visuaalisesti elokuvallisen upeaksi ruuvattu peli on myös silkkaa karkkia ja ilotulitusta myös silmille, joten ei muuta kuin kulho täyteen popcornia ja ohjain käteen! 

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6864
Ratchet & Clank -PS4-peli