PS4

Minecraft PlayStation 4 Edition -PS4-peli

  • rakenna oma maailmasi palikka kerrallaan
  • rakenna mitä tahansa yksinkertaisesta kodista täysimittaiseen kaupunkiin – vain ja ainoastaan mielikuvituksesi on rajana
  • pelaa yksin tai jopa seitsemän PSN-kaverin kanssa

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
29,90
Maksan osissa
alk. 0,84 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 29,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 29,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 29,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 29,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Rakentelupelien klassikko

Jo klassikkopelin aseman saavuttaneen Minecraftin PS4 –versiossa seikkailusi alkaa mielikuvituksestasi ja vain oma luovuutesi on rajana sille minne se johtaa. Riko palikoita, aseta niitä, kokeile kuinka syvälle voit kaivautua tai rakenna suojan yön hirviötä vastaan – tee mitä ikinä lystäät. Täysin rajattomassa pelimaailmassa saat toteuttaa ideoitasi ja kunnianhimoisimpia visioitasi yksinkertaisista kodeista ja veneistä mahtipontisiin linnoihin ja kokonaisiin suurkaupunkeihin. Anna uteliaisuutesi ja kekseliäsyytesi palaa joko yksin tai tartu palikoihin yhdessä jopa seitsemän

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6862
Minecraft PlayStation 4 Edition -PS4-peli