PS4

Horizon Zero Dawn -PS4-peli

  • ota ihmiskunnan kohtalo käsiisi ja valta takaisin koneilta
  • selvitä unohtuneen sivistyneen maailman salaisuuksia ja tutki muinaisia artifakteja
  • visuaalista silmäkarkkia sekä upeita maisemia avoimessa ja elävässä pelimaalimassa

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
59,90
Maksan osissa
alk. 1,67 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 59,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 59,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 59,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 59,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Pue sankarin viitta harteillesi ja pelasta sivilisaatio henkeäsalpaavassa toimintaroolipelissä

Luonto on ottanut unohdetun sivilisaation rauniot haltuunsa, ja ihmiskunnan jäänteet elävät rehevän postapokalyptisessa maailmassa primitiivisissä metsästäjä-keräilijäheimoissa. Pelottavat ja alkuperältään tuntemattomat koneet ovat anastaneet tämän uuden erämaan hallinnan ja sinun, nuoren metsäsästäjä Aloyn tehtävä on matkata läpi omituisia artefakteja ja murenevia raunioita täynnä olevan maailman avataksesi sen syvimmät salaisuudet. Käytä ketteryyttääsi, viekkauttasi ja tappavaa tarkkuuttaa koneita metsästäessäsi, puolustautuessasi vihollisheimoilta ja selviytyäksesi armottomassa erämaassa. 

Monipuolisia taktisia taisteluita konepetoja vastaan

Hyppää keskelle syvällistä ja palkitsevaa roolipeliä, joka sisältää todella monipuolista taktista taistelua maailman vallanneita konepetoja vastaan. Yhdistä primitiiviset varusteet huipputeknologian kanssa ja luo laitteita, joilla ylivoimainen vastus taipuu saaliiksi. Kehitä ainutlaatuisia strategioita eri konetyyppejä vastaan ja hakkeroi vangitut yksilöt toimimaan puolestasi.

Rajaton ja visuaalisesti hengästyttävä pelimaailma

Tutki värikästä ja luonnonkaunista maastoa ilman rajoituksia, matkaa läpi uskomattoman yksityiskohtaisten metsien, mahtavien vuorten ja menneen sivilisaation tunnelmallisten raunioiden. Postapokalyptinen maailma on primitiivinen, mutta häkellyttävän elävä ja dynaaminen vaihtelevine säätiloineen sekä realistisen vuorokaudenkiertoineen. 

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6860
Horizon Zero Dawn -PS4-peli