PS4

FIFA 18 -peli

  • stadionluokan pelituntumaa omassa olohuoneessa - entistä realistisempi pelimoottori ja millintarkasti esikuviensa mukaan mallinnetut supertähdet Ronaldosta Robbeniin
  • hallitse viheriön tapahtumia kokonaisvaltaisemmin - vaikuta yksityiskohtaisemmin pelin taktisiin kuvioihin ja hyödynnä Euroopan huippujoukkueilta mallinnettuja pelitapoja
  • hyppää huippufutarin nahkohin - kierrä jalkapallomaailmaa Alex Hunterin roolissa tarinallisessa The Journey -pelitilassa

Ei varastossa

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
59,90
Maksan osissa
alk. 1,67 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 59,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 59,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 59,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 59,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Stadionluokan pelituntuma kotioloissa

Kiillota nappulakenkäsi ja kaiva pelikirjasi kaapista, sillä kaikkien aikojen FIFA –kausi alkaa nyt! Futispelien ykköskärjen paranneltu pelimoottori saa pelikokemuksen tuntumaan niin realistiselta, että voit lähes tuntea jalkoihisi napsuvat nappisyötöt ja liukutaklaukset omissa nahoissasi ja stadioneiden maagisen tunnelman omassa olohuoneessasi. Millintarkasti esikuviensa mukaan mallinnettujen pelaajien ominaisuuksien ja persoonallisten piirteiden ansiosta Ronaldo, Sterling, Robben ja muut ykköskorin tähdet liikkuvat, harhauttelevat ja laukovat hallinnassasi yhtä sulavasti kuin tosimaailman vastineensa San Bernabeulta Old Traffordille.

Hallitse viheriön tapahtumia kokonaisvaltaisemmin

Olitpa sitten Jose Mourinhon kaltainen pikkutarkka taktiikkanero tai Pep Guardiolan tavoin vauhdikkaaseen hyökkäyspeliin uskova taitofutiksen ystävä, sinulla on yhä enemmän mahdollisuuksia vaikutta pelin kokonaisuuteen myös valmentajan roolissa taktisista yksityiskohdista yksittäisten pelaajien sijoittumiseen kentällä. Pelaajien tapaan myös kokonaisten joukkueiden pelitavat on mallinnettu tosimaailman vastineiltaan, joten Juventuksen kivenkovan puolustusmuurin murtaminen tai Barcelonan tiki-takahyökkäyksen pysäyttäminen maistuu entistä makeammalta myös virtuaalikentillä.

Nauti huippumatsien maagisesta tunnelmasta vaikka joka ilta

Koska stadionin tunnelma ja sen lehtereillä meluava yleisö ovat vähintään puolet matsikokemuksesta, myös kentän ulkopuoliset ottelutapahtumat on mallinnettu realistisemmaksi kuin koskaan aiemmin. Jos aidot Camp Noun puitteet mainoksineen sekä sääolosuhteineen ja pelitilanteiden mukaan elävä fanipääty eivät saa syttymään pelikentällä, niin ei sitten mikään!

Hyppää huippufutarin nahkoihin

FIFA 17:ssa esitelty tarinallinen The Journey –pelitila on hiottu entistä todenmukaisemmaksi ja mukaansa tempaavammaksi. Päätähti Alex Hunterin kanssa pääset kiertämään futismaailmaa Brasiliasta Los Angelesiin, pelaamaan enemmän, kohtaamaan Ronaldon kaltaisia tähtiä matkallasi, vaikuttamaan enemmän tarinan kulkuun omilla päätöksilläsi ja personoimaan omaa Alexiasi tämän ulkonäköä myöten. Tätä lähempää huippufutarin tapahtumarikasta elämää ei kotisohvalta käsin pääse kokemaan!

 

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7380
PS4 FIFA 18 -peli