PS4

Call of Duty: WWII

  • uppoudu toisen maailmansodan käännekohtiin ja vaikuta historian kulkuun osana joukkuettasi sodan tunnetuimmilla taistelukentillä
  • taistele hirmuvaltoja vastaan joko yksin osana joukkuettasi, liity verkkomoninpeliin tai muodosta oma yksikkösi kavereidesi kanssa yhteispelitilassa
  • autenttinen kokemus kutsunnoista lähitaisteluihin - hio taistelu- ja aseenkäsittelytaitojasi osana oman divisionaasi koulutusta ja tartu aitoihin toisen maailmansodan aseisiin rintamalla.

Norm. hinta 59,90 € - säästä 5 €! Tarjous on voimassa 11.-24.12. ja tarjoustuotteita on rajoitettu erä.

Ei varastossa

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
54,90
Maksan osissa
alk. 1,53 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 54,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 54,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 54,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 54,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Historiaa ei voi kukaan muuttaa, mutta Call of Duty: WWII –pelissä pääset vaikuttaman toisen maailmansodan käännekohtien tapahtumiin ainakin PS4 -ohjaimesi kautta, osana omaa joukkuettasi sodan tunnetuimmilla taistelukentillä Normandiassa ja muualla Euroopassa. Pääset astumaan rivisotilaan raskaisiin ja mutaisiin saappaisiin taistelussa hirmuvaltojen uhkaa vastaa joko yksi elokuvallisessa pääkampanjassa tai osana joukkuettasi ruudinkatkuisessa ja intensiivisessä verkkomoninpelissä.

Voit myös muodostaa oman yksikkösi yhdessä kavereidesi kanssa yhteispelitilassa ja taistella kirjaimellisesti viimeiseen mieheen saakka oman aselajinne vaakunan alla.  Historiankirjoista ja elokuvista tuttujen tapahtumapaikkojen ja taisteluiden lisäksi myös käytössäsi oleva kalusto on autenttista toisen maailmansodan ampumatarviketta, jonka käsittelyä pääset harjoittelemaan osana oman divisioonasi sotilaskoulutusta ennen rintamalle ryntäämistä.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7306
PS4 Call of Duty: WWII