Nokia
Tilapäisesti loppu

Body Cardio -älyvaaka

  • Älykäs kehonkoostumusvaaka, joka tarjoaa lähes mykistävän määrän dataa kehostasi
  • Mittaa painon, kehon rasva- ja lihasmassaprosentin, luumassan sekä veden määrän
  • Synkronoinnin ansiosta voit tarkkailla kehitystäsi suoraan älypuhelimestasi

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
179
Maksan osissa
4,98€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 179 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
7,46€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 179 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
14,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 179 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
179€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 179 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Nyt on kyseessä niin huima paketti, että käsityksesi vaaooista saattaa muuttua totaalisesti. Nokia Body Cardio on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä kehonkoostumusvaaoista ja se tarjoaa käyttäjälleen lähes mykistävän määrän dataa käyttäjänsä kehosta. Vaaka kertoo tottakai painon, kehon rasvan määrän, lihas- ja luumassan sekä veden määrän. Mutta koska edellä mainitut löytyvät lähes vaa'asta kuin vaa'asta, vetää Body Cardio ässän hihasta. Uskomatonta kyllä, voit mitata sillä mitata pulssiaallon etenemisnopeuden (PWV) indikaattorin, jota yleisesti käytetään verisuonisairauksien riskien tunnistamisessa.

Ja lisäksi: koska kyseessä on tottakai älyvaaka, saat synkronoitua mittaustulokset suoraan älypuhelimeesi. Yksi huippuominaisuuksista liittyykin älytoimintoihin: vaaka toimii yhdessä yli sadan mobiilisovelluksen kanssa, joista mainittakoon Endomondo, MyFitnessPal, Nike+ ja Apple Health. Saat siis vaa'an datan osaksi treeni- ja hyvinvointipäiväkirjojesi sisältöä. Vaaka lisäksi synkronoituu automaattisesti Withingsin aktiivisuusmittareiden kanssa.

Nokia Body Cardio -kehonkoostumus vaaka sopii erityisesti sinulle, joka tahdot tarkastella syvällisesti kehosi tilaa ja muutoksia.

Video
7564
Nokia Body Cardio -älyvaaka