Microsoft

Universal Foldable Keyboard -taitettava näppäimistö

  • Taittuvarakenteinen liikkujan unelma mahtuu reppuun tai laukkuun vaivatta
  • Näppäimistön pinta on vettä hylkivää materiaalia suojaten sitä roiskeilta
  • Toimii kattavasti iPadeissa, iPhoneissa, Android- sekä Windows -laitteissa

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
109,90
Maksan osissa
alk. 3,06 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 109,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 109,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 109,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 109,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Microsoft Universal Foldable Keyboard on liikkujan ystävä! Jos olet joskus harmitellut, että näppäimistön avulla älylaitteesta saisi kaiken irti, mutta sitä ei voi kokonsa ja yhteensopivuusongelmien takia raahata mukana, niin ratkaisu on löytynyt. Tämän näppäimistön koko on taitettuna ainoastaan 14,8 x 12 cm, eli se mahtuu heittämällä reppuun ja laukkuun, paksuuttakaan ei ole kuin puoli senttiä. Laite toimii iPadeissa, iPhoneissa, Android-laitteissa ja Windows-tableteissa sekä Windows Phone -puhelimissa, kunhan niissä on Bluetooth 4.0 -tuki. Kaiken lisäksi näppäimistön pinta on vettä hylkivää materiaalia suojaten sitä roiskeilta.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

5009
Microsoft Universal Foldable Keyboard -taitettava näppäimistö