Microsoft

Arc Touch Bluetooth -hiiri

  • Tarkka ja ergonominen bluetooth-hiiri, jossa on perustoimintojen lisäksi läppärin kosketuslevystä tuttuja ominaisuuksia
  • Innovatiivinen litteäksi taittuva muotoilu helpottaa hiiren mukana kuljettamista

Väri: harmaa

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
79,90
Maksan osissa
alk. 2,22 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 79,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 79,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 79,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 79,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Microsoft Arc Touch on tarkka ja ergonominen bluetooth-hiiri, jossa on perustoimintojen lisäksi läppärin kosketuslevystä tuttuja ominaisuuksia. Hiirtä sipaisemalla joko nopeasti tai hitaasti saat vieritettyä sivua ylös tai alas. Teknologiansa ansiosta työskentely hiirellä on nopeaa ja täsmällistä. Pitäessäsi hiirtä mukanasi, saat painettua sen litteäksi, eikä se näin vie tilaa juuri ollenkaan. Käytön alkaessa voit taittaa hiiren oikeaan muotoonsa, joilloin se saa juuri käteesi sopivan muodon. Suoraksi taitettuna hiiri sammuu, kaarevaksi käännettynä se taas käynnistyy.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

5007
Microsoft Arc Touch Bluetooth -hiiri